Alla inlägg under juli 2018

Av Jammar. - 21 juli 2018 08:04

Knepiga vintrar med kyla tö mycket snö. Somrar med extremt torrt väder eller översvämningar av regn. Ett normalt väder får vi nog aldrig se mer?  Nu får vi bita i gräset för våran miljöförstörelse. Det som är trist är att jag som har tänkt på miljön i trettio år ska bli lidande för kapitalismens avarter. Fortfarande finns det de som tar en plastkasse när de handlar fast de vet att plasten är en katastrof för miljön och industrin som älskar att slå in allt i plast. Hoppas det kommer någon med stake i politiken som kan förbjuda all plast! Nu har det visa sig att vi inte riktigt vet vart all plast vi slänger tar vägen? Troligtvis så dumpas det i havet?

Av Jammar. - 21 juli 2018 07:36

Själv så röstar jag inte, men miljöpartiet behövs verkligen i detta land! Tycker också att resten av partierna säger att de bryr sig om miljön men det är bara skitsnack. Bor i Krokoms kommun, en borgerlig kommun med en centerpolitiker i toppen och vi har inte ens en fungerande sophantering. Nu har jag ett dåligt luktsinne men folk säger att det stinker sopor. Skator som det finns gott om här, drar ut sopor på gårdarna så det ligger matrester och annat skit som luktar.

 



Av Jammar. - 20 juli 2018 18:59

Man behöver inte va professor för att förstå att friskolor ökar segregationen! Så har vi det så idiotiska "fria skolvalet" som nån med knäck i skallen har uppfunnit. Säkert nån från adeln eller borgarna? Lika skola för alla och ingen politisk inblandning om hur vi ska bo. Ett boende som är lika för alla och skola och sjukvård!

Av Jammar. - 20 juli 2018 17:24

Bit i det sura äpplet och begär hjälp från Ryssland! Ryssarna är långt före oss i hur man bedriver skogsbruk och hur man bekämpar skogsbränder. Så har de god kvalitet på flygplan och helikoptrar. Det vi har och NATO är som att pinka på elden! Så kan de vara här i det rödaste rappet.


Av Jammar. - 20 juli 2018 12:07

Strejk mot köp av Ronaldo. I  Italien så har fackförbundet USB utlyst en strejk i 32 timmar för sina medlemmar i Fiats bilfabrik. Mot köpet av Juventus köp av fotbolls spelaren av portugisen Ronaldo. Snacka om att va fotbolls tokiga. Här i landet vågar man knappt gå i strejk när ens medarbetare dör som flugor.


Av Jammar. - 19 juli 2018 13:59

Det kan ha varit skogsmaskiner som ligger bakom bränderna? Trodde det var förbjudet med skogsmaskiner i torkan men så är det visst inte? De tog bara av stålbanden som driver maskinerna. En markberedare hackar i backen med kraftiga stål hackor, det kan ha frambringat gnistor som ligger bakom bränderna? Sådana maskiner var det i skogarna vid den aktuella tiden för bränderna. Då är det de stora skogsbolagen som ligger bakom? Nu är det visst förbud eller rekommendationer att inte va i skogen med maskiner? Om så är fallet så hoppas jag de betalar och inte vi skattebetalare!


Av Jammar. - 19 juli 2018 07:16

Skogsbränder ett naturligt inslag i naturen menar forskare. Att folk måste flytta är trist och att enskilda skogsägare blir drabbade men det finns försäkringar, och det drabbar ingen fattig. Man pratar fortfarande om en skogsbrand som brann i två år från fjällen ända ner till kusten mot Sundsvall. Att skogen brinner är bra för skogen och naturen. Att det finns avarter som far runt och tuttar på är för jävligt. Inget har sagts om varför det brinner? Är det skogsmaskiner åska eller oförsiktigt folk?



Av Jammar. - 18 juli 2018 14:23

Ett kraftigt regn och åska, temperaturen sjunker från 30 till mer behagliga 23 grader. Häftigt med åska det knallar och blixtrar. Så spolas dammet bort och luften blir renare..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards