Alla inlägg under juli 2018

Av Jammar. - 18 juli 2018 09:21

Datorer mår inte så bra i hettan. Läste nått om att skaffa en kylplatta för bärbara datorer? Får nog göra det. Man blir irriterad av att dom beter sig konstigt. Testa med att lägga två kyl klabbar under? Det är nöden som föder uppfinnaren.

Av Jammar. - 17 juli 2018 07:39

Ett brinnande intresse och ett hett temperament kan man säga om vädret just nu. Så funderar jag på om USA kommer att försöka påverka valet här hos oss? Fast det gör de nog redan. Viss personal i vården och barnomsorgen det jobbigt just nu med hettan. Boenden och dagis är inte gjorda för dessa höga temperaturer. Och det är ingen som hjälper personalen, eller ser till så de får det bättre. Hanna på dagis kräver fläktar och säger nu ska vi fan ha våra fläktar!



Av Jammar. - 16 juli 2018 21:24

Varför ska jag bli lidande av kapitalisternas misstag? Nu är det 30 grader ute och 29 inne. Klimat förnekarna sitter som tre apor. sd partiet har stoppat skallen i sanden. De skyller väl på flyktingarna? Och Carl Bildt sitter i Kroatien och är rädd för att åka hit eftersom han är rädd för att dömas till medhjälp till krigsförbrytelser?


 


Av Jammar. - 16 juli 2018 07:37

El fläktarna går på högvarv för att blåsa in lite svalare natt luft. Lustigt att man kan sova när det är 25 grader inne? Har sovit som en stock i natt. Ska sätta på lite djungel ljud på teven eftersom buffelgräset vajar så i fläktens blås. Det känns som man är i djungeln, tryckande hett och det prasslar som om det skulle finnas en tiger som smyger på en. Så har folk i Ludvika inte det lätt! Polisen säger att de inte kan garantera folks säkerhet efter Nazisternas tillstånd att få demonstrera alla dagar tills valet?


Av Jammar. - 15 juli 2018 09:30

I morgonens hetta så snurrar fläktarna! De som säljer el fläktar måste kärna en förmögenhet nu?

Av Jammar. - 14 juli 2018 20:11

1-1 mot Malmö ger en delad 4 plats med djurgården.. Lång resa och annat skit så fixade de en poäng heja ÖFK..

Av Jammar. - 14 juli 2018 17:56

I nattens hetta så kom jag hem kl 04.00 i natt. Ja Malmö ÖFK snart kl 18.00 Tre nya poäng och ÖFK är med i spelet igen!

 

Av Jammar. - 13 juli 2018 09:21

Arbetsplats dödsfallen ökar! Senas ska en ung man ha avlidit. En arbetare är lika värd som vilken annan människa som helst. Om det hade varit en t.ex Ja skit samma. Tankarna går till nära och kära. Politiker är fortfarande som fågelholkar när det gäller miljön på våra arbetsplatser.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards