Alla inlägg under januari 2019

Av Jammar. - 23 januari 2019 20:17

Par åkning efter korta programmet Fra, Rus, Ita,Rus, Rus, Vacker och fantastisk åkning. Ska bli spännande att få se fria programmet!

Av Jammar. - 23 januari 2019 16:09

Alina gjorde det hon skulle men det var stelt och inget riktig känsla i åket. Tvåa blev också en ryska, Sofia. Östlund blev 17  och är i final också, kul. Nu är det bara till att vänta tills fredag då fria programmet är.

Av Jammar. - 23 januari 2019 07:14

Ja, undrar hur det känns för de deltagande kvinnorna i dagens korta program när de tre bästa inte får vara med (de är för unga) Har ingen åsikt om det men det skulle vara otroligt kul att få se de i denna konkurrans? Vi nördar får väl nöja oss med ett klipp från de ryska mästerskapen 2019.


Av Jammar. - 23 januari 2019 06:42

I dag ska kvinnor från 36 länder åka damernas korta program där vi har Anita Östlund och Matilda Algotsson med. Så har vi dessa hopp maskiner från Ryssland som är så skickliga på skridskorna. Om det går bra och ingen sätter nån rova så lär det bli storslam! Det ska bli så otroligt roligt och spännande EM!

Av Jammar. - 23 januari 2019 06:03

Tio grader kallt ute och lugnt. Tryck 165-112 p68 det är ju ganska bra för mig! Så blir man lite purken på det konformistiska SVT som inte visar något från konståknings EM som börjar i dag! Eurosport och sportkanalen visar men alla har inte råd med de extra kanalerna. Det är ett kapitalistiskt konformistiskt skit samhälle vi lever i! Ska givetvis titta på damernas korta program i dag men det kommer att bli ryckigt? Nån hjärndöd idiot har bokat in möten i kväll och har inte tänkt på att jag gillar konståkning! :). Tur det finns play!

Av Jammar. - 22 januari 2019 07:27

Ja nu har kvinnohatarnas drev sett ut ett nytt offer! Amanda Lind Mp, så fort det är en kvinna som går utanför ramarna helst i utseende så hugger kvinnohatarna och brun högern med sina huggtänder. Det är bedrövligt att se och höra. Män får fiffla och göra pudlar utan att det sker ett smack.

Av Jammar. - 22 januari 2019 05:52

Tio grader kallt och lugnt ute. Tryck 156-116 p68 hyfsat för mig. Undrar om mitt låga tryck på morgonen beror på månen? Det är ju fullmåne och månen är ju den starkaste kraften som vi känner till här på jorden! Solen är också en stark kraft men inte på samma sätt, det är mer strålar och sånt. Den geomagnetiska strålningen från solen är just nu låg.

Av Jammar. - 21 januari 2019 19:00

Årtusendes största bluff! Folk som blir förtryckta söker oftast hjälp i den kristna tron. Tron att de får kalvstek i himmelen, klamrar de sig fast vid. De är vilsna psyken som desperat söker nån tröst. Antagligen så har de gjort något dumt eller så har de nån djupare psykisk sjukdom! Detta med att man ska vända andra kinden till är nog det största förtrycket mot mänskligheten!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards