Alla inlägg under oktober 2020

Av Jammar. - 5 oktober 2020 18:44

Evgenia har setts träna med Eteri supertränaren? Den senaste veckan, vad kan det betyda?  Så hela tävlingen från förra veckan.



Av Jammar. - 5 oktober 2020 16:34

Ja de ryska konståkarna. Ny åkare som har potential..

Av Jammar. - 5 oktober 2020 13:06

Det är ju bra att man ger nobelpriset som har gett fram till en medicin mot hepatit-c. Men den är ju så jäkla dyr så att bara den yttersta överklassen kan få den. Även här i landet. Snyggt va.

Så ökar smittan nu, den uppe i majs siffror enligt kloakvatten prover i Stockholm. Snart ska väl feg hunden Anders släppa loss stockholmarna i resten av landet så de kan smitta så fler dör..



Av Jammar. - 5 oktober 2020 08:57

Hierarki kapitalism och stat ska bekämpas. Så enkelt lever jag.. Nu när den nobla överklassen väljer vilka som ska få dessa priser? Och påstår att de är de smartaste så är det bara vad den nobla överklassen och dess underhuggare tycker.

Av Jammar. - 5 oktober 2020 07:59

Som anarkist så har jag ingen herre. Lever i frihetens sus och dus. Har ingen förtryckande herre som de kristna stollarna som har en herre som tar bort friheten från individen. Så lever de efter något som inte finns.

Av Jammar. - 5 oktober 2020 07:13

Tio grader och regnar ganska bra,, Trumpen åker bil och vinkar. Jag tror han är död så de har anlitat en dubbelgångare.. Det var inte trumpen som åkte i bilen. Skulle ha åkt in till stan i dag men det blir inget av med det.

Av Jammar. - 4 oktober 2020 08:28

Nio grader och mulet.

Av Jammar. - 3 oktober 2020 20:24

Snart om drygt två månader kommer jultomten och räddar oss från vedermödor och elände.  Ger oss klappar och frid i själen. Och sjunger Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards