Alla inlägg under oktober 2020

Av Jammar. - 3 oktober 2020 19:53

Hur kan man påstå att nått som inte finns ska ta hand om oss.. Jesus eller gud är påhittat, en bluff. 

LAS

Av Jammar. - 3 oktober 2020 18:28

Lagen om anställnings skydd. Nu i dessa tider av Covid där återhämtningen är långvarig.  Så vill arbetsgivarna avskeda se som är sjuka. Så därför vill ha bort LAS..


LAS

Av Jammar. - 3 oktober 2020 17:38

LAS lagen om anställningsskydd. En lag som skyddar de som är fackligt anslutna och skyddsombud. Nu vill arbetsgivarna och höger packet att den ska tas bort. Vi får se vilka som vinner striden, de köpta i LO eller de på arbetsgivarnas sida? Återinför pargraf 32. Stärk arbetarnas makt. Arbetarna ska ha rätten att styra sin arbetstid. Förkorta arbetstiden med bibehållen lön.. 30 arbetstimmar vecka..


Av Jammar. - 3 oktober 2020 15:59

Kväver min anarkistiska svarta ilska mot Amv och de som jobbade där på vårvintern mass mördarna. En förmåga jag har kan återgår till det vardagliga och strunta i skitarna i Arbetsmiljöverket.

Kul att göra en trerätters middag på märg på toppen av pressad potatis och soppa, glass med en strössel dekorerad kanelbulle. Smaskens va.

 





AMV

Av Jammar. - 3 oktober 2020 15:15

Inled en brottsutredning mot Arbetsmiljöverket. Efter ändringarna i skyddsutrustning för de anställda ledde till att 1000 tals dog på åldrings hem och även personal.


Av Jammar. - 3 oktober 2020 05:40

Nio grader och svart ute så det regnar inte. Ska koka märgben i dag, de ligger och blodar av på balkongen nu i kallt lätt saltat vatten. Så det blir flott värre i dag. Märgbens pipa med pressad potatis. Så blir det en grönsaks soppa på buljongen.

Av Jammar. - 2 oktober 2020 09:14

Ja just ja! South Park i går kväll  Det var ju så sent 22.00 men jag lyckades vara vaken till det var ca en halvtimme kvar. När man ser fram mot ett program så brukar det vara pannkaka. Jag skrattar ännu. SVT borde sända såna programmet som en upplysning.

Av Jammar. - 1 oktober 2020 17:58

Troligt är att det blir nyval nästa år eftersom LAS förhandlingarna har brakat samman. Hoppas då att folket ser allvaret och väljer en regering som sätter stopp för svågerpolitik och överklass styre. Reformera om hela myndighets systemet.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards