Alla inlägg under juli 2017

Av Jammar. - 6 juli 2017 18:57

Ja stackars kd snart lovar de väl godis och glass till alla som röstar på dom, i ren desperation.. Ja det är nästan patetiskt.. Ja partier kommer och partier försvinner..

Av Jammar. - 6 juli 2017 09:40

Akilov som man har trott var is terrorist är nog högerterrorist. Han ska ha ropat högerextrema slagord i häktet.. Så hans broder som har uttalat sig.. Och sagt att han inte är muslim.. Så har han från haft kontakter med Ukraina..

Av Jammar. - 6 juli 2017 08:01

Vissa dagar vet man knappt vad man heter.. Hoppas det inte blir nått i dag.. Man får väl sätta på sig hörlurarna och jamma så man får igång maskineriet..

Av Jammar. - 5 juli 2017 11:04

Har nog aldrig lyssnat på texten så noga förut..

Av Jammar. - 5 juli 2017 09:44

Ja det är kall västlig vind och halv molnigt.. Kompenserar med bra musik i stället..

Av Jammar. - 4 juli 2017 08:44

Hon har en dröm om att vi ska gå tillbaka till träldom.. Det finns en gammal dröm för storbönder att få äga trälar eller slavar.. Att ge sig på lagen som skyddar den arbetande klassen.. Ska bli hennes slut på den politiska drömmen som hon har.. Undrar vad hon duger till annars? Stoppa strumpor eller nått sånt? Att hon är så jäkla dum så hon ger sig på lagen som skyddar folks anställningar.. jaja man får stå för sina handlingar..

Av Jammar. - 3 juli 2017 21:42

Ett klass samhälle som han har varit med om att skapa under alliansens tid.. Pratar han om om som att det ska bli permanent.. Som om han tror att högern ska få makten igen.. Glöm det ditt jäkla svinhål.. Nä du de dina ska röstas bort in i mörkret där ni hör hemma.. Ni och era likasinnade ska hamna i utanförskap där ni hör hemma..



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards