Alla inlägg under juli 2017

Av Jammar. - 10 juli 2017 22:19

Att ge sig i strid med gamla konservativa system för att rädda mänskligheten.. Vem kan glömma att ett visst system tog ca 60 miljoner människoliv.. Stalins diktatoriska system tog liv också men det har nästan dött ut.. Nu har vi andra som är farligare.. Om vi skulle få möjligheten att resa tillbaka i tiden och stoppa allt vansinne så skulle nog många göra det.. Men nu handlar det om att inte göra om samma misstag igen.. Vissa lever för dagen och tänker att bara jag har det bra så skiter jag i resten..

Av Jammar. - 10 juli 2017 21:31

Att ta emot order och att ge order är snart ett minne blott.. Folket behöver snart inga hierarkiska styrelse former.. Gamla system där folket styrs av förtryckare är förlegat. Politiska system där människor lever i falsk lycka och förtryck gör mer skada en nytta.. Se på skolan där vissa uppfostras till att leda och förtrycka.. Men där andra barn uppfostras till att betjäna andra.. Snart har vi ett system där allt delas mellan alla..


Av Jammar. - 10 juli 2017 08:30

Ja en tidning som jag har och lusläser.. Det  är därför jag vet så mycket om högerterrorister och sd.. Ska försöka få ihop ett gäng här i kommunen, så de kommer hit och håller kurs. Vi vill inte ha hit sd eller andra högerextremister på våra gator...

Av Jammar. - 9 juli 2017 23:42

Brukar inte skriva så mycket om film.. Men tittar mycket på film, så varför inte.. Vissa filmer bör tittas på i lugn och ro, så bör man ha en sansad själ för att förstå filmen.. Ja filmen som jag nu tänker på är Magnolia från 1999.. Den är lång 3 tim och 8 min.. Jag fick titta på filmen två gånger innan polletten ramla ner.. Nu är filmen en av mina repriser favoriter.. Filmen handlar om ett antal personer man får följa, under en och samma dag. Alla har trasiga öden på ryggen.. Tom Cruise gör en roll där han är helt underbar .. Så gör Julianne Moore sin bästa roll nånsin.. Så är musiken helt underbar.. Det är en film som jag varmt rekommenderar. Om ni inte fattar nått så se den två gånger.. Om ni inte fattar nått då också så är det bara att beklaga..

Av Jammar. - 9 juli 2017 12:31

Ja vad får inte den arbetande klassen stå ut med... Först sossarna som har svikit arbetarna.. Sedan högerpartiet moderaterna som var rena döden för den arbetande klassen.. så nu kallar rasistiska sd sig för arbetarnas parti.. Ja när ska denna dårskap ta slut? Ja vi arbetare har hög tolerans....



Av Jammar. - 9 juli 2017 10:33

Lägg ner jämmer veckorna på jämmer ön..  Det är bara en massa avdankade politiker som klagar.. Tvinga ut dom i det övriga landet så vi får kasta tårtor ägg och tomater på de.. Så får de stå för det dom tycker..

Av Jammar. - 9 juli 2017 09:34

Företaget Reno Norden vill sänka lönerna för arbetarna med 5-10 000 kronor i månaden.. Så därför har soparbetarna gått ut i vild strejk.. Hela arbetarrörelsen måste stödja soparbetarnas kamp!

Av Jammar. - 8 juli 2017 19:26

Nu har det superkapitalistiska landet usa tagit steget till att vara det mest super knasiga landet i värden..

Alla vet att de pysslar mycket med droger i usa.. Men att det var så här illa trodde man inte.. Jo de ska skapa en militär styrka som ska försvara landet mot hot från yttre rymden.. gröna gubbar... hi hi.. Ja det är sant år 2019 ska det va klart... ja och de dessa  tokstollarna vill många svenskar ha ett samarbete med..? Så funderar man på om det är viktigare med gröna gubbar en bättre sjukvård för alla?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards