Alla inlägg under juli 2017

Av Jammar. - 3 juli 2017 14:23

Ja de betalar oftast ingen skatt efter alla avdrag.. Den arbetande klassen blir blåsta och förda bakom ljuset.. En arbetande städerska får oftast inga avdrag så hon betalar mer skatt en en kapitalistisk förtryckare.. de noll taxerar.. Pensionärerna har redan blivit blåsta.. Bättre att man köpt lotto rader en att låta banker ta hand om kapitalet.. fuck staten... 

Av Jammar. - 3 juli 2017 07:42

Genom att bli främlingsfientlig gör man den sjukare delen av hjärnan sjukare..

Av Jammar. - 3 juli 2017 07:19

Ja så man får svalka ner det ena och det andra.. Så till de rika som har skott sig på den arbetande klassen och gjort fler fattiga.. Ta er i brasan.. så sd som kör med sin trollfabrik.. är det bara jag som blir så otroligt less på att läsa all skit de skriver.. att folk inte har fattat att de är vargar i fårakläder..

Av Jammar. - 2 juli 2017 10:39

Sitter som en bakfull stekt räka.. Ja att man måste sola och festa så fort det blir vackert väder.. Ja sol kvinnor och öl... Men roligt var det..


Av Jammar. - 1 juli 2017 08:51

Ja vi har haft några fina dagar nu.. I dag blir det nog rekord.. Blå himmel och spegelblank vik.. Tur man skaffade en markis.. alla kungar har ju markiser...

Av Jammar. - 1 juli 2017 08:22

Behärskad? Kravet vi har att vara behärskad, undrar vad det kommer från? jantelagen? Man blir ofta klassat som tok eller full om man sjunger och visslar när man är ute och går.. Nä stel blick och se allvarlig ut, så ska man gå, behärskad.. Tur att vi blandas nu med olika kulturer så vi får ett friare Levene.. Ja vi kan faktiskt le nu på stan... skratta, sjunga och dansa.. Ta en öl på en uteservering utan att polisen tar oss.. Det kan vi tacka andra kulturer för!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards