Alla inlägg under mars 2018

Av Jammar - 18 mars 2018 08:49

Vakna nyss och det är bara -2 grader kallt. Ska försöka släpa mig ut så småningom? Se om det finns nån tvätt tid i dag.. Få se om det blir nån nyttig söndag. Så bör jag införskaffa en ny påse blomjord. Så jag kan blanda hästskiten. Det börjar lukta ute på balkongen. Snart tror väl grannarna att jag har en häst i lägenheten.

ANNONS
Av Jammar - 17 mars 2018 06:23

Ej sand ej hav som klucka mot strand bara en oändlig kyla.. -29 grader kallt nu. Men det är iallafall ljust och solen är hoppas jag på väg upp. Lekstugan inom sd partiet fortsätter, de håller på att totalt flippa över i ett kollektivt självmord. Och det är bra tycker jag!

ANNONS
Av Jammar - 16 mars 2018 08:43

Dax att väcka själen denna dag. Undrar om det är bara jag som känner så här inför våren? Det är ju inte jobbigt och inte tungsamt. Utan det är bara nått man känner man ler oftare, ser saker mer på ett positivt sätt! Så har man nått i bröstet som slår i ett jäkla tempo, det är tur att det funkar som det ska. Hejar på alla man får ögonkontakt med och ger bort en kram eller ett leende. Det flörtas lite här och där. Lyssna på detta vrid upp volymen det är ett jäkla drag?

Av Jammar - 16 mars 2018 06:41

Efter larmen om plastrester i flaskvatten så funderar man på om det finns i allt som förpackas i plast? Att det har varit nått skumt med plasten har man förstått. Undviker att använda plastpåsar, tygkasse när jag handlar och papperspåsar när jag köper grönsaker. Så återanvänder jag papperspåsar har alltid en eller flera i tygkassen när jag handlar.. Snart skiter vi plast ankor och plastkassar..

Av Jammar - 16 mars 2018 05:59

Kallt nu på morgonen -26 grader men det är blå himmel. Solen har inte gått upp riktigt ennu. Förstår nu varför blått är en kall färg.

Av Jammar - 15 mars 2018 18:15

Cirkusen och lekstugan inom sd partiet och kristdemokraterna gör de rasistiska och våldsbenägna väljarna frustrerade. De springer omkring som yra höns och vet varken det ena eller det andra. Begravningen av partierna kommer lägligt nu till påsk tillsammans med kristdemokraterna som tycker att kyrkklocka ringning är ok men inte böneutrop.

Av Jammar - 15 mars 2018 07:07

Men det är kallt -22 grader nu på morgonen. Hoppas det stiger på dan. Det blev en lång promenad och sittande i solen i går.

Av Jammar - 14 mars 2018 15:30

Att leta guldkorn i eländet. Bland snö och kyla. men i dag har har vi haft en en bra dag..Detta är nog det bästa svensk musik har åstadkommit..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se