Alla inlägg under mars 2018

Av Jammar. - 10 mars 2018 05:24

Kvinnliga biljettkontrollanter anställda vid Stockholms lokaltrafik har blivit grovt sextrakasserade av chefer. Nu har facket kallat till förhandling och begärt att cheferna försvinner. Kvinnorna vittnar om hur cheferna ska ha brutit sig in i deras omklädnings rum för att kolla hur de ser ut nakna, för att senare kommentera deras kroppar eller deras underkläder. Så har de även gjort fysiska närmanden på deras kroppar. Allt finns att läsa i tidningen Arbetaren. När ska detta med chefer som har en sjuk härskar roll upphöra? Det skulle behövas en total omskolning av dessa hierarkistiska förtryckare och konformister! Över hela landet.. Eller ta bort alla chefer..

Av Jammar. - 9 mars 2018 16:45

Ja som den svenska adeln håller på..Det enda de kan är att göka. Om de ändå kunde börja jobba och sluta leva på de svenska skattebetalares svett och blod....  sd partiet håller på och faller sönder av inre strider om vilka som ska stå på valsedlarna. Interna strider rasar för fullt angående partiets valsedlar..

Av Jammar. - 9 mars 2018 13:04

Svensk adel gökar som kaniner. Ja de behöver ju inte jobba det är väl det som är felet. De lever på den arbetande klassens svält, tårar och död.. Är de ingen som kan slå näven i bordet och avskaffa detta uråldriga adel skit..

Av Jammar. - 9 mars 2018 07:00

Minus nio grader och bara lite nysnö ca 2 cm.. Men såg att under helgen och fram till tisdagen kan det komma nån dm till. Nu hör man bland de gamla hur de pratar om att, så här mycket snö var det under kriget senast. Har nästan inte sätt några ungdomar här i centrum i veckan fast det är sportlov.. De är nog ute och vintersportar alla. Att åka pulka eller skidor (längd) skridskor behöver inte kosta så mycket så alla har troligen råd. Dagens arbetande föräldrar har knappa marginaler, de får sina löner sänkta. Så de rika knösarna kan få mer att fiffla bort. De har inte råd att sända sina barn till Åre eller andra lyx sport orter..

Av Jammar. - 8 mars 2018 07:52

Det är bara minus fem grader och det snöar inte.. Skulle ha grillat ute i dag men får inte skotta snö eller göra nått tungt.. Har gjort det ett antal år för att uppmärksamma internationella kvinnodagen. Får pyssla med lite andra saker istället. Ska besöka kommunhuset och en stor kvinnlig arbetsplats. Sjukhemmet.

Av Jammar. - 7 mars 2018 19:19

Lever i en facking jäkla djungel just nu.. Där det finns ett fönster så pågår det olika växt uppfödnings saker. Det växer så det knakar..Snart så har vi mer ljus en mörker och det gillar växterna..

 

Av Jammar. - 7 mars 2018 06:45

Mer snö på snön. Stackars snöröjare, de har väl fått jobbat skiten av sig de senaste veckorna. Så går de inte under lagen om vilotider utan kan bli tvingade att jobba dygnet runt. Det då dödsfallen för arbetsäljande personal ökar.. Och mer snö ska det komma. Ska inte sluta förns i slutet på nästa vecka.. Det finns väl kvinnfolk som tycker det är mysigt med all snön? De har väl aldrig behövt skotta nån snö i hela sitt liv.


Av Jammar. - 6 mars 2018 17:04

Östersjön håller på och dör. Kommunerna och sd politikerna som blundar för miljöfarorna nära kusterna som Kalmar. Blundar för allt skit som släpps ut. När ska sd partiets politiker ta sitt ansvar och göra något åt miljödöden och allt utsläpp? Har de inte barn eller barnbarn som ska få en sund jord att liva på? De tänker bara dit näsan når.. Rädda miljön och östersjön rösta inte på sd partiet..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards