Alla inlägg under mars 2018

Av Jammar - 6 mars 2018 11:31

Nått som jag har tänkt blogga om länge. Först raklöddret om är genomskinligt men när man smetar på hakan så blir det ett vitt skum. funkar skitbra.. Så en ansikte kräm som läker flera års hårt Levene och väder åkommor..(bör inte has på ansiktet vid stark kyla) Man ser ut som en 35 åldring igen. Man är 100% hos the ladys igen..

 

ANNONS
Av Jammar - 6 mars 2018 05:25

Är man lite seg på morgonen så är detta klipp nått som får en att vakna.. Det är också en Varning i för att se den, om man är djurvän?

ANNONS
Av Jammar - 6 mars 2018 04:11

Vakna av snöröjarna i natt kl 03.00, och kunde inte somna om. Men det gör nog inte så mycket eftersom jag har nog sovit 12 timmar det senaste dygnet. Influensan slog till i går natt med feber och värk. Ja att en så stor och lång stilig man som är förståndig och icke rasist även drabbas. Gillar influensans sätt att jobba den väljer inte ut selektivt vem den ska göra sjuk. Den drabbar alla så att säga. Spelar inte nån roll vem, rik som fattig hudfärg eller religion. Men nu känns det ok faktiskt. Lite yr men annars så ok. Dricker en blandning av askorbinsyra och citron med vatten. Men det blir nog en kopp kaffe snart också.


Av Jammar - 5 mars 2018 12:12

Var in till stan och handlade i dag åt min sjuka mor.. Såg att nio st medaljörer i os kommer (bor i ) från Östersund. Ja nog fan är vi en vinterstad nr 1 alltid. Minus 8 grader och 10 m/s är en kyleffekt på -25 grader..

Av Jammar - 5 mars 2018 06:44

Äntligen lite varmare bara -9 grader nu men snön fortsätter att falla, vakna av snöröjarna kl 03.00 men som tur vad så somnade jag om.. Vi har väl en meter snö nu och på vissa håll nästan två meter.. Vi här i mitten av landet har sportlov nu så ungarna kan åka skidor pulka eller vad de åker nu? Hörde att alla snöredskap är slutsålda. Du kan få betala 2000:- för en spade nu på svarta börsen..


Av Jammar - 4 mars 2018 18:13

Att ha respekt för alla och säga ifrån till auktoriteter som hävdar sitt ego genom ett hierarkiskt förtryck. Det finns ett gammalt förtryckar system som adeln, borgare, högern och präst jäklar utnyttjar för att trycka ner.. Leve friheten och ha respekt för alla som ni respekterar Respekt får man inte genom att ha massor av pengar eller föds med silversked.


Av Jammar - 3 mars 2018 08:05

Centralt varsel 8 mars.  

Av Jammar - 3 mars 2018 05:35

Slopa karensdagar för anställda inom förskolan och full lön.. Sjuktalen är högt. De smittas ofta av magsjukdomar, influensa och annat som ungarna har med sig på förskolan. De anställda kan inte ta ut sina raster. Och många lider av för hög ljudnivå. 37% av barnskötarna upplever att den psykiska belastningen är jobbig och att hela 30% vill sluta. Arbetsmiljön måste förbättras..

I år har redan sex st dött på sina arbeten.. Förra året så var det en i veckan som dog på sina arbeten.. Och det ser ut att bli detsamma i år också om inget görs..


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se