Alla inlägg under december 2019

Av Jammar. - 9 december 2019 17:13

När man sitter och har en bra kväll med ypperlig konståkning på tv8 så sitter soporna subberna på 8an och kommenterar att Alina har gått upp i vikt? Man förstår att svensk konståkning har en kris. Men att man ger sig på andra länders konståkare fy.. Det är fel folk som har hand om svensk konståkning. Bra av Ryssland att man låter alla komma fram så är de bäst också..



Av Jammar. - 9 december 2019 16:44

Hmm  snart är fucking julölen snart slut.. Ska ringa och kolla om de har hemkörning i morgon. Snart är det dan då ljuset kommer tillbaka  (21) och då ska man ha ett stort lager. Då slurpar i sig grisfötter och har orgier med massor med öl.

Av Jammar. - 9 december 2019 06:33

En minus och svart ute och kommit några cm nysnö. Tryck 141-107 p68 ok. Har moral kristna konformisterna inlett nån typ av moral tjosan här i Jämtland. De slår ner på allt som är roligt. Sex, drogs and rock.



Av Jammar. - 8 december 2019 07:18

Resultat från gårdagens tävlingar Damer och Herrar seniorer. Nytt värdsrekord med 335,30p För Natan    

Av Jammar. - 8 december 2019 06:32

En minus och svart ute. Tryck 132-100 p69 mycket bra. Är lite emotionellt tom efter all konståkning helgen. Den har varit bra och omtumlande.  Har märkt att jag blir trött och tom efter för mycket konståkning, det är tröttsamt för känslorna. Därför är många rädd för konståkning. Men nu är det inget förns i slutet på januari då det är EM.  Nu får man ladda hjärna disken på nytt. Sätta sig och sy eller nått sånt.

Av Jammar. - 7 december 2019 19:57

Vid 14 års ålder så ä åkte hon till till svarta svanen sedan till don Quijote och senare till Carmen och nu till Kleopatra .Man undrar hur hon tänker Alina Zagitova?



Av Jammar. - 7 december 2019 19:20

Sitter och väntar på kvällens stora final Damerna men de kommer senare. Först ut är isdansen där man åker omkring och juckar på isen och tanterna blir blöt i trosorna. Nä åka skridskor och hoppa är mera min grej. Så ska konståkning va. Ska bli en spännande damernas final lite senare i kväll..



Av Jammar. - 7 december 2019 17:37

Har skidskytte blivit en gammal pensionärs sport? Tittar man bland publiken så är det bara gamla gubbar och käringar, och även bland de som jobbar med et. Det är bara kärringar och gubbar. Skidskyttet har tappat sin glans. Och musiken de spelar på arenan är knätofs. Jag är för ung för skidskytte.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards