Alla inlägg under december 2019

Av Jammar - 23 december 2019 16:38

Kan man få svininfluensa om man äter för mycket julskinka? Eller är det lika osmakligt som att se påven lenades i skolklass med pojkar och flickor efter alla pedofilanklagelser? Det finns många saker att fundera på. De kåta barn kristna jäklarna ska visst ha en mässa i morgon kväll som ska visas på tv. Den borde stoppas och inte visas på tv.


ANNONS
Av Jammar - 23 december 2019 10:29

Nu är det handlat och sorterad plast och glas är slängd. Tror varenda strul kärring stod före mig i kön på affären de beter sig som om de aldrig varit i en mataffär förut. Dra kort är så jäkla svårt. Det borde vara förbud på kärringar att ha kort. Så var jag på bolaget också och där var kassabiträden klädda som tomtar. Ja självklart sjöng jag hej tomtegubbar slå i glasen. Ganska osmakligt av bolagspersonalen att klä sig som tomtar. 


ANNONS
Av Jammar - 23 december 2019 03:52

Efter allt sovande så vakna jag tidigt. Det är en grad varmt ute och tvär svart. Tryck 139-103 p61 helt ok. Har sovit bort förkylningen nu ingen feber och snorar inte så mycket.  Har suttit och donerat pengar till olika organisationer som tex Stiftelsen EXPO som granskar högern och rasisterna. Så en djurens  rätt organisation. Feministiskt initiativ också och några fler också. Så har jag köpt en egen klapp också. Nu är det bara att vänta på att affärerna öppnar så man kan handla mat. Så går man i ide sedan.


Av Jammar - 22 december 2019 15:19

Lagat rött te med honung och citron men glömde ingefäran. Laddat mobilen och kokat grönsakssoppa. En jobbig dag i dag. Roligare att tittat på skidor eftersom det har gått lite bättre för de svenska. .

Av Jammar - 22 december 2019 06:08

Två grader varmt och svart ute. Har sovit nått otroligt det sista dygnet och känner mig lite bättre i dag, mindre snuva och ingen feber. Tryck 126-98 p67. Jösses vilket bra tryck.. Trist att bli sjuk och att man inte kunde va med på orgien. Ska vara inne i dag också Få se om det blir till att laga en nyttig grönsakssoppa, såg jag hade lite morötter och ärtor vitkål. Nu är det kaffe men senare blir det en hederlig te med citron honung och ingefära.


Av Jammar - 21 december 2019 21:52

Nyss vaknat efter flera timmars sömn i feber. Fan va dålig jag är. Sitter och funderar på en burk kokt skinka. Om man sätter hjul av snus lock på burken så blir det h julskinka. Smart va. Har 38 i feber. Får ta några Alvedon.  Tryck 147-108 p63. Satt på teven och ser analysera mera. En otroligt rolig film kapich...

Av Jammar - 21 december 2019 10:43

Snyter sönder näsan bara för att jag tänkte att jag skulle sympati snora för nån annan. Har duschat eftersom man ska göra det så man får bort lite sötis baselurer. Skulle titta på utförsåkning men som vanligt är det inställt. Men det är skidskytte och längd lite senare i dag. 

Av Jammar - 21 december 2019 07:12

Tre grader varmt. Mår inge bra i dag är förkyld och har feber. Blir att ligga inne. Så blir det. Tryck  131- 102 p74 missade medicin i går kväll igen.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se