Alla inlägg under december 2019

Av Jammar - 7 december 2019 11:10

Sitter och tittar på skidor på tv. Norska läppsalva mästerskapen. Hört att vissa utländska tv bolag inte sänder damernas skidor i år. Det är inte så roligt detta med doping. Och bra skådespeleri.


ANNONS
Av Jammar - 7 december 2019 10:44

Var och handlade på byn i dag. Skulle ha kokos olja men det fanns inte, måste nog in till stan och handla oljan. Testade detta med att borsta tänderna i ingefära salt och citron i dag som blekmedel. Så detta med gurkmeja svartpeppar som medicin då ska man ha kokos olja. Så finns det andra recept också. Så frågade folk om tider i konståkningen på tv 8an det är 12.55 herrarnas så kl 19.20 damernas. Det är som det är att vara svag för vackra saker.

ANNONS
Av Jammar - 7 december 2019 07:37

Ja i dag får vi se fenomenet japanen Hanyu och det ska bli så kul och spännande. Har ett klipp från gårdagens träningsåk och det är nästan fullt på läktarna. Han sätter fina hopp och ramlar och de japanska damerna skriker som i hemskaste skräckfilmen, he he.. Så ska ju damerna göra upp till kvällen och det lär bli nått i hästväg. Vill inte spekulera i vem som kommer att vinna. Går det bra för Alina så..

Av Jammar - 7 december 2019 06:59

Noll grader ute och svart. Tryck 145-106 p68 ok bra. Lite mosig efter all konståkning i går och det var fantastiskt vilka tävlingar. I dag och i kväll så blir det mer. Ser verkligen fram mot kvällens fria åk. 

Av Jammar - 6 december 2019 20:47

En av de bästa korta program som jag nånsin har sett. Världsrekord   och underbar åkning med många fina hopp. Och i morgon är det fria programmet.Av Jammar - 6 december 2019 19:10

Nu är det isdans och det är inte nått jag är så intresserad av, så är det några sopor som sitter och kommenterar efter egna åsikter på tv8 som hatar hopp och teknik och oftast så har de dålig musik smak också. Nä jag gillar det inte. Men Damerna juniorer åkte fria programmet  förut i dag och Kamila Valieva åkte bra utan snubbel och rovor på isen och vann rättvist.

 Av Jammar - 6 december 2019 07:52

Fenomenet Japanen Yuzuru Hanyu i konståknings värden från tävling i natt. I ca mitten av åket så snubblar han till och det hördes i hallen. Så var det vanliga bomba men gula nallebjörnar. Inte ett av hans bästa åk men.. 

Av Jammar - 6 december 2019 06:11

Noll grader och mörkt ute som i en kolkällare. Tryck 144-107 p65 ok bra. Är lyrisk efter all konståkning i går och i dag fortsätter det. Det är väl lite annan sport också? Resultat från gårdagens korta program juniorer damer.  

Så dagens start lista på Damernas korta program och oj oj oj vilken tävling det kommer att bli! Sänds på tv 8 kl 18.25

 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se