Alla inlägg under maj 2020

Av Jammar. - 4 maj 2020 19:49

De kristna stollarna som sprider sin propaganda i dessa svåra tider har ingen skam i kroppen. Många av de sitter i andra länder och sprider sitt äckel religiösa skit. Och försöker lura vettiga och godtrogna svenskar.

Ska sitta och vakta på de lömska..


Av Jammar. - 4 maj 2020 18:37

Det är visst den internationella Star Wars dagen i dag, inte visste jag det. Så blir jag förbannad på de kristna stollarna som utnyttjar läget med virus pandemi läget genom att sprida sin proppaganda. Tycker det är otroligt osmakligt, och äckligt. Som under medeltiden.

Av Jammar. - 4 maj 2020 17:36

Aurell morakniv har blivit jesu soldat och har svängt i de blodiga knivarnas teorier. Leve anarkismen och död år kristendomen.. Yee

Av Jammar. - 4 maj 2020 17:06

Såg att Telia lagt in nya Star Wars filmen på hyrfilmer och det är ju måndag och bara skit på tv så varför inte titta på film.. Har varit ute i dag, någorlunda väder men det har blåst. Nu är jag väl ingen star wars nörd men hoppas det inte är för mycket fantasy i filmen.. Leve den goda anarkistiska kraften och åt helsike med den mörka hierarkiska förtryckare tjosan .. Ett nytt hopp i dessa tider..




Av Jammar. - 4 maj 2020 07:16

Företag som delar ut aktieutdelning ska tame tusan inte få bidrag i dessa corona tider av staten! Fy fan vad det sticker i ögonen på folk som sliter skiten av sig i vården och omsorgen knappt kan betala hyran. SKF delar ut aktieutdelning och väntar på att få bidrag av staten, och permitterar anställda.  Det är bara att skaka på skallen åt kapitalisterna.


Av Jammar. - 4 maj 2020 07:01

Det är skillnad på folk och fä. Hemtjänstpersonal ska tvingas jobba utan skyddsutrustning när de misstänker corona enligt arbetsmiljöverket. Arbetsmiljöverket har gått över till den mörka sidan med riskkapitalister och utsugar vargar och kommuner som anser att lägre klassens medborgare som hemtjänstpersonal är kanonmat som kan offras för att hålla skatterna nere för de rika kapitalisterna. .

Av Jammar. - 4 maj 2020 06:00

En grad varmt och simpson himmel. Tryck 138-104 p62 ja bra. Fick se duvhöken nu när jag steg upp och öppna fönstret. Annars så har det varit ont om rovfåglar ett tag. sparvhöken ser man då och då.  I höstas en örn som hade villat bort sig. Svårt att plocka fram kameran när de flyger. Det går för fort, de vill inte posera.


Av Jammar. - 3 maj 2020 08:17

Fyra grader varmt och mulet ute och snön är borta. Tryck 134-105 p68 ja ok.. Måsarna skriker och flyger runt runt. De fryser väl stackarna.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards