Alla inlägg under maj 2020

Av Jammar. - 12 maj 2020 19:15

Nu råder förbud för löst springande hundar till hänsyn av naturen, var god respektera. Inte roligt att se ihjälbitna fågelungar och rådjurskids..



Av Jammar. - 12 maj 2020 18:01

Nu väntas snöfall i södra delarna av landet från Gävle och neråt. Här i mellan delen av landet ska det vara kallt men inte något snöfall utom i slutet av veckan då kan även snö falla här i mellersta delarna av landet.. Så växterna får räkna med att åka ut och in..

Av Jammar. - 12 maj 2020 14:37

Ja he det finns inge gud eller jesus allt är bara århundrades stora bluff.. Att det finns hjärna svaga som förpestar jorden med falsk information får vi väl leva med..  Tror jag ska slå på mig en uppgift som avprogramerare så att dessa vilsna människor som tror ska hitta tillbaka till livet.. Så de kristna stollarna slipper leva i en lögn. Bättre att leva i en sanning en i lögn..



Av Jammar. - 12 maj 2020 11:06

Vi lever i ett samhälle som lever i en lögn. Varje dag så får man höra om sjukvårdspersonal som blir tvingade att jobba utan skyddsutrustning med corona smittade brukare eller hemtjänstpersonal som knappt har handsprit.. Så ljuger politiker att det ska finnas skyddsutrustning? Det borde bli lättare att avskeda chefer som underlåter skyddsutrustning för sin personal. eller att döma för vållande till kroppsskada med fängelse eller höga böter.  Med livet som insats så blir de tvingade att springa omkring bland sjuka åldringar.. Deras yrke är farligare en poliser..




Av Jammar. - 12 maj 2020 06:51

Pest kallt och kristna stollar. Vad livet är hårt just nu.. En grad varmt och halvmulet. Tryck 137-103 p91 ok. Sitter och funderar på detta att inget kommer att vara som det var förut och de som slåss med näbbar och klor för att det ska vara som förut. Jag tycker det är spännande att få se hur det ska bli. Jag hoppas på en stor förändring. Att allt blir som allt till alla.. Vi ska slå ner det kapitalistiska förtryckarsamhället.

Av Jammar. - 11 maj 2020 18:43

Nya terror dåd från kristna fanatiker. Det är något vi kan vänta oss nu.. De kristna sitter nu i andra länder och bombar oss med kristen propaganda i dessa corona tider.. Attackerna mot landet kommer främst från USA Och från extrema kristna rörelser..

.


Av Jammar. - 11 maj 2020 12:38

Det är inte svårt att odla sitt religions hat när man läser det du skriver Ariel morakniv.. eller jesus soldat..

Av Jammar. - 11 maj 2020 06:56

Vårdarbetare riskerar livet och Nu krävs mer än applåder, potatis och musik. Kraftigt förbättrade arbetstider lön och trygghet på jobbet måste  till och det är snarast. . Politiker hånler och tittar bort, petar navelludd. Arbetsköpare bryter mot lagen och beordrar ut anställda utan skyddsutrustning. 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards