Alla inlägg under mars 2021

Av Jammar. - 17 mars 2021 17:30

Har fått satt mig och vila. Städat köket bakom spisen och under diskstället. Torkat kaklet bakom diskbänken. Har ugnen kvar och skåpet där soporna är. Så har jag tvättat också. Blev sur eftersom den som tvätta före mig skitstäda. Städa tvättstugan eller dö!


Av Jammar. - 17 mars 2021 07:39

Dagens ros som är sänd! Den ska snart nackas, och det bävar jag för. Måste göra det för att skydda växten från sjukdomar, den ska ju inte få virus. Och jag är inte som FHM väntar och ser tills det är försent.


 

 

Av Jammar. - 17 mars 2021 06:04

Noll grader och mulet ute. Annas är det som vanligt här. Sitter med kaffe och macka och kollar på nyheterna. Ser att tokarna på FHM vill lätta på inrese restriktionerna.  De menar att smittan inte sprids. De har väl gått före i vaccin kön de jävlarna så nu skiter de i alla andra. (hoppas de har fått Astras vaccin) Så han Lambertz slutar aldrig att förvåna. Att han har jobbat i rättsväsendet måste ha varit en katastrof. Först detta med Qvick så nu detta med att han kan ha våldtagit en ung kvinna.


Av Jammar. - 16 mars 2021 18:06

Astras vaccin är stoppad då den anses för farlig. Nu kan man hoppas på att de som smet före i vaccin kön som chefer och sådana skitar, fick Astras vaccin och öron och armar ramlar av på dom.

Av Jammar. - 16 mars 2021 16:04

Här i mitten av landet har vi något som heter spisbröd. Otroligt gott med pyttipanna eller köttbullar på.

   

Av Jammar. - 16 mars 2021 13:07

En ny bild tagen av mitt mini ros atelje. Fem grader varmt och solen skiner ute så ska ut en stund. Så är astras vaccin stoppad så det känns bra. Det är för mycket oklarheter med detta vaccin.

 


Av Jammar. - 16 mars 2021 08:34

Dagens Ros som är sänd efter många omtagningar. Är inte på humör i dag och då är det svårt.  

Av Jammar. - 16 mars 2021 07:33

Zero grader ute och halv mulet. Annars så är det som vanligt, smittan ökar och det finns inte vaccin.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards