Alla inlägg under januari 2020

Av Jammar. - 11 januari 2020 00:20

Minnen från förr och på den tiden då man läste böcker och nått som hette kiosklitteratur. Många mins nog de Wilda western böckerna Bill och ben och allt vad de de hette. Såg Nyss en film om Jonh Hex. Och en massa minnen kom. När man var ute och fiskade så var det alltid en pocketbok med i ryggan. Kunde komma dagar med dåligt väder och man fick stanna i tältet. Då läste man en sån bok. De var ju lätta att ta med också.


Man hade en plastkasse med böcker som man bytte lånade av varandra och det har ju en historia i sig själv.

Har en kompis med en äldre bror, och de hade alltid en massa sådana böcker som man lånade. Ja man bytte kasse mot kasse av böcker. Ja hur det var förr. Mins hur jag kunde lämna en Wilda västen bok på köksbordet så morsan skulle se och läsa den för då fick jag alltid följa med och bli bjuden på bio och se en western film. Smart va.

Av Jammar. - 10 januari 2020 16:24

Det låter oftast patetiskt när kristna vita män lägger sig i kvinnors sak. Flytta till usa och gå med i kukluks klan för fan.

 

Av Jammar. - 10 januari 2020 16:02

Klart att kvinnan ska själva få bestämma över sin egna kropp och det ska vi män inte lägga oss i! Skit åt kristna stollar som vill lägga sig i sånt de inte begriper. Förtryckande kristna stollar.

Av Jammar. - 10 januari 2020 15:31

Var på systemet och inhandlade några öl. Men glömde min återvinnings påse. Men såg att de hade påsar sydda av återvunnet  hotell linne? Men ganska slibbigt om vad man vet vad man gör i sängen på hotell slibbiga säng linnen. Så jag påpekade det för expediten som titta på mig med ett ont öga och så att det finns kökslinne också . Jaha gör det sa jag. Så jag köpte en vit linne påse. Ska pimpa upp den mer personlig för mig.


Av Jammar. - 10 januari 2020 14:04

Ja då är det fredag. Rensat frysen från gammalt bröd, ska lämna in det till svanmataren i morgon. Väntar nu på skidskyttet och tar en välbehövlig öl. Så är det tur att det inte finns hajar och krokodiler i Indalsälven.

Av Jammar. - 10 januari 2020 08:27

En fråga man ställ till sig själv är- Hur mår vi egentligen? Vi har en massa knäppisar som styr värden och det bara tar vi. Om det är bara är att gilla läget så att säga.

Av Jammar. - 10 januari 2020 07:35

Har polishusen blivit lekstugor? Poliser som slutat återvänder och har aldrig haft roligare. Ja polisen får allt de pekar på nu, och inte löser de fler brott. Men det skiter man i. De skulle nog vilja ha en popcorn maskin också?


Av Jammar. - 10 januari 2020 06:58

Sju grader kallt och svart ute. Tryck 145-106 p91. Glömde nog att ta medicin i går? Så krigs hetsarna nu med lögner om planet? Störta det själv eller sköts det ner? Var det USA som sköt ner planet eller Iran? Detta påminner om han lögnaren George W Buch som starta ett krig med lögner. Så polisen som ska få nya helikoptrar för att bekämpa brott? Så obota dumt, som att ge de nya kaffebryggare för bekämpa brott. Det blir väl inte något bättre av att få nya prylar. 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards