Alla inlägg under januari 2020

Av Jammar. - 9 januari 2020 17:48

Extrem högerns press här i landet som ska vara sanning, sprider lögner om bränder i Australien. Vilka jäkla skithögar va. Såg att det ska vara klart i natt så får inte sova måste ut och fotografera månen och det som finns där uppe. Kanske det kommer nått ufo? Med en belladonna?


Av Jammar. - 9 januari 2020 14:59

Jag brukar äta kristna knäppis brudar och skiter ut heta heta chiks. Funderar på att skaffa en läsplatta. för att visa bilder på.

Av Jammar. - 9 januari 2020 08:06

Solen är ett hot också just nu är det relativt lugnt.

 

Av Jammar. - 9 januari 2020 07:49

Att titta ut i rymden och lyssna. Det finns många sidor på nätet där man kan kolla och lyssna på det som händer i den evighets ändlösa rymden. Det jag är mest intresserad av är kometer som är på väg och ska träffa jorden. Just nu finns det inget synligt hot just nu, men det finns hot. Men men det finns stora stenar som smyger där ute och de finns det inga varningar för. Vi kommer bara att se en rök strimma på himmelen så en explosion stor som alla länders atomvapen så är det slut, finish så att säga. De som är långt från träffen lär väl leva några månader. Så är det slut the end. .

Av Jammar. - 9 januari 2020 06:02

Noll grader och lite nysnö ute. Månen har gått ner i väster och allt är som vanligt här i mitten av landet. Inga skjutningar eller bomber som i södra delen av vårat avlånga land där de högerextrema fascister styr. Tryck 118-104 bör nog ta ett nytt tryck? Blev 118-98  p80 bättre. Så Trumpen som springer omkring som en halshuggen tupp som vet att hans tid är ute snart och inte får starta krig.


Av Jammar. - 9 januari 2020 04:59

Ja då är man foto nörd igen. Var upp och pinka och vad ser man, om inte månen. Fram med stativet som jag inte använt sedan min kusin gifte sig då jag var bröllops fotograf. Men nu är det månen och den är vacker den också. Fantastiskt vad tekniken har gjort nu, en liten kamera som kan ta sådana här bilder och utan att framkalla och göra bilder utan kemikalier. Jag hade faktiskt ett yrke som kopist. Svarta fingrar och var i ett mörkrum hela dagarna och kritvit i ansiktet. Men det var på nittio talet.  

Av Jammar. - 8 januari 2020 16:38

En av de som jobbar på en affär som jag besöker klagade över sömnbesvär och nämde nått om månen.

 

Av Jammar. - 8 januari 2020 16:23

I dag har man mått bra, känner sig inte så övergiven längre. Var ute och fotade och njöt av den friska luften.

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards