Senaste inläggen

Av roger - Tisdag 3 juli 06:59

Sol lite västlig vind och 14 grader. Ja äntligen ska centern städa upp tänker man? Bor i en centerstyrd kommun och byn är ett stor soptipp. Nä nu var det inte så, det är utlandet man menar. Borde man inte sopa rent vid sin egen dörr innan man klagar på andra.ANNONS
Av roger - Måndag 2 juli 18:47

Det skadeskjutna sd partiet med fifflande typer som tömmer de egna partimedlemmars fickor, springer omkring som yra höns i självinsikt som skapar ångest inför valet. Nyss har en ny utbrytare grupp lämmna sd och startat ett eget parti. En röst på sd skadar landet.


ANNONS
Av roger - Måndag 2 juli 18:29

Ja innan skeppet sjunker så tömmer man kassan! I Helsingborg har man i moderaterna redan tömt kassan, en ej namngiven person har snillat åt sig 1,3 miljoner. He he kapitalisterna skor sig även på sina egna.Av roger - Måndag 2 juli 08:05

Ny vänster president i Mexiko. USA lär väl se till så han blir mördad eller nått sånt? En president som förespråkar rättvisa och social förbättring och ett stopp på kriminalitet och korruption brukar inte få leva så länge i Mexiko?


 

Av roger - Måndag 2 juli 07:09

Sol och vindstilla men bara 12 grader. Hierarkistiska maktsystem är ett konstant utbrett förtryckar sätt, som utnyttjas av konformisterna. Och ett sorgligt faktum. Det finns i våra privatliv och parlament, våra relationer och lagrum.  Bli anarkist och prisa slumpen!


Av roger - Söndag 1 juli 07:22

Blå himmel sol och 11 grader ingen vind. Såg en otroligt bra film i går mellan fotbollen. The Lobster. Den måste bara ses om ni har humor förstås? Den var helt sjuk, men jag skratta gott. Handlar om att i framtiden måste man leva i par, annars så blir man skickad till hotellet he he.. Klarar man inte av att leva i par så blir man förvandlad till ett djur. Det är hyfsade skådespelare så det är inget skit. Ja den bör ses. Helst om ni är singel.

Av roger - Lördag 30 juni 11:33

I ren anarkistisk anda har hyres aktivister planterat blommor på en gård någon stans i Sverige. Underbart att folk tar sådana initiativ och bryter det grå kalla boenden som de styrande tvingar på oss. Inga vaktmästare får vara närmare en 4 m eftersom förra året så körde de över allt med en gräsklippare. Så fort det behövs så sitter det en tant som vaktar..

 

Av roger - Lördag 30 juni 09:07

Hyresgästen skriver i sitt nyaste nr att slutspurten i valet närmar sig. Och de skriver att de ska motverka alla försök till marknadshyror som oftast leder till hyreshöjningar och ökad segregation. Otrygga villkor för hyresgästen som leder till svåra sociala följder. Det är nått som jag kan ställa upp på till 100%


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se