Senaste inläggen

Av Jammar - Onsdag 26 sept 06:44

I år så har 33 st dött på sina arbeten! Helt i onödan eftersom dödsolyckor går att förhindra. Men nu har LO avslutat avtal med näringslivet. Och det är ju bra eftersom näringslivet har blockerat alla försök till förbättringar i försäkrings frågor och alla förslag till förbättringar på alla områden som rör arbetsskador, livförsäkringar och pensionsvillkor. Fuck näringslivet!

ANNONS
Av Jammar - Tisdag 25 sept 06:43

Kall nordväst vind och bara tre grader och himmelen visar den typiska kylslagna tecknet på att detta kommer att råda några dar nu! Så valet av statsmenister i dag. Nu kan demokratins baksida visa sin mörka sida. Nu kan det bli så olyckligt att största partiet och det största blocket inte kommer att få vara med och styra landet i fyra år, utan vi kan komma få en period av mörker, onska, pest rasism och senapsgas som styr! Det blir galet när 16-18% ska styra över 51% av folket. En ny period av en slakt och stjälande, utarmning av den sämst ställda delen av befolkningen. Och ett utelande av rikedom för de feta svinen som redan har.


ANNONS
Av Jammar - Måndag 24 sept 07:34

Första försöket nu på morgonen!  

Av Jammar - Måndag 24 sept 07:05

Så detta med att knyta fluga. Det är betydligt lättare med en slipsknut en en flugknytning. Men det böjar bli roligt nu med flugknytningen nu när man börjar få till det. Var och köpte en oknuten fluga på en herrekipering där de hade flugor från kvinnliga kläder som t.ex en klänning. Tanken är att man ska gå omkring och känna att min fluga är en tygbit från en kvinnas klänning? Ja vad de hittar på? Snart blir det väl underkläder? Ha en bit av trosan runt halsen? Huga...

Av Jammar - Måndag 24 sept 06:05

God morgon! Tre grader och gryning. Storbråken är visst på väg tillbaka tycker det har varit flera st i år? Det är som förr i tiden på dans eller när byar slogs mot varandra. Undrar om jag orkar ta fram dammsugaren i dag?

Av Jammar - Söndag 23 sept 12:43

Med skjorta, skulle ha valt en annan skjorta om jag skulle ha denna fluga men nu börjar det sitta!


 

Av Jammar - Söndag 23 sept 07:34

Fem grader och ser ut att bli ok promenad väder i dag. En riktigt bra globuar dag? Så kul att vi fick tre poäng i sista sekunden mot Sirius i går.Av Jammar - Lördag 22 sept 07:18

"Över 600 000 kr spenderade fascistiska Alternativ för Sverige på att trycka upp valsedlar. Närmare bestämt tio miljoner valsedlar. Det får man säga är en ganska saftig summa att hosta upp för 20 900 röster. Och nazisekten Nordisk Motståndsrörelsen står helt utan mandat trots storsatsning. Naturligtvis ska vi känna skadeglädje. Men glöm aldrig att fortsätta säga ifrån. Var än de dyker upp."

Johan Röstlund Arbetaren.

Tänkvärt och bra!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se