Senaste inläggen

Av Jammar - Onsdag 30 okt 21:35

Tänker int upplysa någon som troligen skolkade eller sov under so lektionerna på skolan och inte vet skillnaden mellan anarkister och kommunister tänker fan inte slänga pärlor till svin. Säger bara, krossa det hierarkiska förtrycket. Såg att Alina Zagitova ska va med i helgens tävlingar som nu har dragit till Frankrike. Och det ska bli spännande att se. Hon är en favorit för mig.

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 30 okt 20:49

Brunhögern (SD M KD) tar flera kliv in den nazistiska sfären när man beslutar om att lägga ner välkomnade av nya medborgare i landet. De kämpar för att de nationalistiska tankarna ska frodas. Snart ser vi väl nazist symboler i kyrkor också.  Hon Ebba Tor får väl träna på Hittler hälsning och leta efter armbindlar som passar hennes kläder.


ANNONS
Av Jammar - Onsdag 30 okt 18:54

Den ryska marinen övar i Nordsjön, och det är väl bra nu när token Trump vill starta krig. Vi har inte så många att räkna med hjälp ifrån, Kina ligger för långt bort och de är inte imperialistiska. Så ryssarna är närmas till hands. Så heja ryssar träna på. Det bör bli ett slut på NATO samarbete nu. Släng ut det kapitalistiska imperialistiska packet. Så åket från Hanyu japanen i canada och kolla på slutet och de inkastade nallarna. Önskar att konståkning kunde bli lika stort här.
Av Jammar - Onsdag 30 okt 06:55

Noll grader ute och det ska bli snö här i mellan delen av landet. Tryck 143-107 p65. Så den Engelska lekstugan om brexit att de inte kan lägga ner.. Sydde ett par vantar och det blev boxarhanskar. 

Av Jammar - Tisdag 29 okt 18:56

Höjda löner för kvinnodominerade yrken med flera tusen i månaden för städare, barnskötare, kassabiträden, vaktmästare och kökspersonal. Ska betalas med höjda skatter för de rika med 500 miljarder kr. Slut med lullulet med det kapitalistiska rövslickeriet.  Nu är det lämna landet eller betala skatt som gäller för de rika skitarna.


Av Jammar - Tisdag 29 okt 06:11

En grad och tvärsvart ute. Tryck 136-101 p74. Så detta med att äta vildsvin. Köttet innehåller höga halter Cesium-137 och nu ska man som experiment ge skolbarn i Norrköping kött från Vildsvin. Om jag vore förälder och bodde där nere så skulle jag skrika och ta ungarna från skolan.

 


Av Jammar - Måndag 28 okt 17:22

Bra att det inte blåser eftersom då stannar luftföroreningarna där de hör hemma, i de större städerna. Annars så drabbas oskyldiga om de blåser omkring. Det blir mörkt fort nu när vi har vintertid. Tur det är lite snö så det blir ljusare.


Av Jammar - Måndag 28 okt 07:13

En minus och vitt på backen. Tryck 132-93 p68 Att ta medicinen på kvällen är visst ok, jämt och mera stabilt en att ta på morgonen. Ännu ett bevis på att läkare här är okunniga om blodtrycksfallen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se