Senaste inläggen

Av roger - Onsdag 4 okt 08:44

Folk är för slarviga med sina sopor.. Bostads husen har för dåliga soprum. Villa ägarna slarvar med hur man förvarar soporna..Miljöstationerna är under all kritik, folk tar inte sitt ansvar. Vuxet folk kan inte begripa att man kan inte lägga sopor på backen..


ANNONS
Av roger - Onsdag 4 okt 07:56

Ja jägarna har bestämt att en vecka om året få de ha lite kärlek.. Annars så år det fritt fram att skjuta dom..Först lite kärlek, sedan en stek på bordet.. Ja älgarna har det tufft.. Ja jag äter ju inte rött kött..Och vem fan vill äta en nyknullad älg...

ANNONS
Av roger - Tisdag 3 okt 18:51

Om vi skippar vintertiden i år och kör en ny sommartid till våren så får vi dubbla sommartider.. Bra va blink..

Av roger - Tisdag 3 okt 18:42

Varför ska man ändra tiden? Sommar tid är väl bra,, Kan ha det hela året om..

Av roger - Tisdag 3 okt 13:03

Fast det bara är några hundra meter..

Av roger - Tisdag 3 okt 09:00

Ställs det för höga krav på mänskligheten? Har vi nått övermax i krav? Är det därför de rika länderna flippar ur?

Av roger - Tisdag 3 okt 07:53

Ja vet inte om man ska skratta eller gråta.. Medicinpriset går till tre som har kommit på att man bör sova på natten när det är mörkt och äta på dan.. ja jäklar det kom jag på för 40 år sedan.. Skulle haft nobelpriset då jag..

Av roger - Tisdag 3 okt 07:28

Att vakna med att vara totalt täppt i halsen och näsan är inte så roligt.. Var väl ute för mycket i går i höstrusket.. Det är varmt ute 10 grader, beror på den sydliga vinden.. Som jag sitter nu så är det vänstervindar som blåser.. Så saknar jag min vän.. Hon är i usa med allt skit som är där..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se