Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 22 feb 15:34

Skolskjutningar i usa ska bemästras med mer vapen på skolan.. Nu ska all skolpersonal beväpnas med vapen..Ja nu har han Dolnad Trump stigit i graderna från idiot till total super idiot.. I stället för att göra skolans miljö till en vapenfritt område så kastar idioten mer vapen i skolmiljön. Att låta barn slippa alla dessa vapen år visst en omöjlighet.. Förstår inte hur han får vara en som kan trycka på knappen till jordens totala katastrof.. Hoppas han Stefan Löfven nu när reser dit har med sig en Carl Hamilton som vet vad han ska göra..


ANNONS
Av roger - Torsdag 22 feb 08:40

Kollade upp om man kan mata sjöfåglar med vitt bröd, och det ska man inte göra. De kan få nån typ av sjukdom och så är det ingen mat för fåglar.. Läste lite mer om vitt bröd, det är totalt onödigt. Så nu undrar jag varför man bakar vitt bröd?  Det är ohälsosamt..  Nu ska jag inte köpa nått vitt bröd nått mer.. Kan inte fåglarna äta det så kan inte jag heller.. Och jag kvittrar ju som en Tjädertupp!

ANNONS
Av roger - Torsdag 22 feb 08:04

Här är det vanliga -12 grader.. Det är inte fel på min termometer eftersom mina grannar har det också.. Så har jag bröd i frysen som jag tänkte mata änderna med.. Men nu ringer klockor att man inte ska mata sjöfåglar med vitt bröd? Nu är det även ljust här denna tid.. Så det blir väl en tidig promenad i dag..

Av roger - Torsdag 22 feb 07:17

I Eskilstuna är det tillåtet att hissa nazistflaggor enligt tingsrätten? Ja rasistiska kommuner? Det är nog inte invånarna utan en styrande överklass klick av högerpack som vill att Nazistflaggan ska vaja över stadshuset..


Av roger - Onsdag 21 feb 07:01

Vanliga -12 grader ute.. Hoppas på lite sol i dag.. Måste ut och gå så jag får bort träningsvärken i rumpan.. Det är ganska skönt med OS som går på natten och morgonen.. Man vaknar dricker kaffe och slår på datan.. Läser tidningarna.. Det som är roligt att läsa i dag, att det är stora avhopp från sd partiet..

Av roger - Tisdag 20 feb 06:51

Vakna utsövd.. Fick skäll av ordförande på årsmöte i går.. Men det är som att hälla vatten på en gås för mig.. Det bara rinner av.. Jag fick mig ett gott skratt . Ja sa väl nått i stil med Du är en diktatorisk hirarkistisk konformist förtryckare.. Och då blev hon arg? Ja ja kul var det  iallafall. Annars så kvittrar jag som en tjädertupp denna morgon.. Börjar få en fast och fin rumpa efter alla  km som jag har gått.. Har faktiskt träningsvärk.. Det är så underbart att få känna sig frisk i kropp och själ.. Tjo..

Av roger - Måndag 19 feb 16:39

12 st ensamkommande flyktingbarn tog livet av sig förra året. Hur kan man leva med sig själv när man driver hatets och rasistisk flykting politik.. Rena rama barnamördare tycker jag.. Bara för att vissa politiker bara har två celler i hjärnan och de är osams.. Ingen är illegal!

Av roger - Måndag 19 feb 06:35

Rasistiska högern och religiösa fanatiker begår flest våldsdåd.. Skolskytten som i onsdags sköt 17 st har sagt att han "hatar judar,svarta och migranter och vita kvinnor som har relationer över rasgränser"  och hon religiösa mamman som stack sin dotter i halsen med ett kors för att hon trodde hon var besatt av djävulen..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se