Senaste inläggen

Av roger - Fredag 24 nov 08:55

I dag måste det sandas... från fyra plus till en minus är lika med is!  

ANNONS
Av roger - Fredag 24 nov 08:30

Eftersom jordens resurser för i år tog slut den andra augusti så borde vi införa en köpfri dag.. Så nu går vi på krita så att säga. Vi är inne på nästa års resurser så det lär väl sluta med att det är våra barn och barnbarn som får betala priset för våran överkonsumtion..

ANNONS
Av roger - Fredag 24 nov 07:32

Otroligt detta med fotbollen och Östersund.. Det är väl för vi inte har så många rasister här? Allt funkar så bra så.. Skidskytte snart också..

Av roger - Torsdag 23 nov 21:49

Helt otroligt detta..

Av roger - Torsdag 23 nov 21:00

2-0 till Östersund. Hemma i februari mot milan? då det kan vara -30 här.. Fotbolls kartan har flyttat 800 km norrut i Sverige nu..

Av roger - Torsdag 23 nov 16:42

Till avspark.. Folk går bara och tittar på varandra och säger inget.. Alla tror på det här och fjällen är fond till det här...

Av roger - Torsdag 23 nov 13:18

Många undrar om det blir fotbollsmatch mellan Östersunds FK - FC Zorya Luhansk efter snöfallet i natt? Klart det blir fotboll vi är inte i Skåne nu! kan vara lite halt och blött på läktarna.. Och vi som tror på detta känner att det kommer att gå bra!


Av roger - Torsdag 23 nov 08:10

Politiker i sd partiet super ner 15 åriga flickor och förgriper sig på de.. Så vittnar en av flickorna.. Saken är polisanmäld.. Ja det är lustigt att ett parti som förespråkar lag och ordning har de flesta polisanmälningarna. Det är visst skillnad på vilka som utför dåden?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se