Senaste inläggen

Av Jammar - Söndag 15 mars 21:09

Det kristna svamlet är ett påhitt en fantasi och lurendrejeri. Deras så kallade gudar är ett påhitt.

ANNONS
Av Jammar - Söndag 15 mars 20:31

Har två kompisar som jobbar i ÅRE och de har visat intresse av att få komma och hälsa på. Men jag har sagt NEJ. De kommer ju från ett högriskområde så jag vill inte ha hit de. En kör taxi och har med många stockholmare att göra. Så han får sitta i karantän i minst en månad innan han får komma hit. Myndigheterna har svårt med detta att sätta landets huvudstad i karantän. Utan väljer att spela rysk roulett med övriga landet.


ANNONS
Av Jammar - Söndag 15 mars 18:00

Alla som blir utan lön nu, hur ska de klara sig?

Av Jammar - Söndag 15 mars 13:17

Skinkan klar och nu är ugnen sprutad och ska vänta nu i 20 min. Skinkan finns och den är äkta. Men det gör inte verken gud eller jesus.

 


Av Jammar - Söndag 15 mars 12:31

Diskat, dammsugit, skurat golv, och nu har jag en skinka i ugnen, och köksfläkts filtren i blöt. Ska ta och tvätta ugnen sedan. Man får mycket gjort utan vintersport.

Av Jammar - Söndag 15 mars 09:24

Leka rymdkrig med dammsugaren Man är på som ett barn på nytt när man har tråkigt. Ska åka upp bland galaxerna och utkämpa stjärnornas krig med detta strålvapen. Samtidigt som jag dammsuger soffan.  Trodde det skulle bli sol men nu är det nästan snöstorm.

 

Av Jammar - Söndag 15 mars 07:41

Minus en grad kallt och mulet kan bli sol. Tryck 133-108 p80 ja ole. Tomt nu när all vinteridrott slutade. En ny läkare gör en blunder här i landet, opererade när han var smittad flera patienter smittade.

Av Jammar - Lördag 14 mars 16:30

Att stoppa allt resande inför påsken räddar liv. Hoppas att man stoppar resandet i påsk så skulle flera få leva. Snart har vi 1000 smittade om några timmar och döda kommer att ticka på.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se