Senaste inläggen

Av Jammar - Måndag 21 jan 08:40

Åkesson SD vill skapa ett brunt höger block med M och KD. Får han väl eftersom då blir det lättare att hålla koll på de höger extrema rasisterna! Ja själv så skakar man bara på huvudet och skrattar. Man får aldrig sluta att förvånas över SD och deras anhang!

ANNONS
Av Jammar - Måndag 21 jan 07:54

Hon med det extrema håret och en av de tre som vann ryska mästerskapen. Hon är för ung bara 14 år, för att få va med på EM enligt ISU tvåan och trean får heller inte va med! De får vänta tills nästa år? Har inte nån åsikt om det. Men de skulle chocka konståknings värden med sina nya sätt att åka skridskor!

ANNONS
Av Jammar - Måndag 21 jan 07:26

Mångudinnan har sänkt mitt blodtryck till 150-101! Vilken kraft hon har! Nu har månen försvunnit i väster så nu får man vänta till 2028 för att få se nästa? Men på onsdag så kör EM i konståkning i gång först så är korta programmet damer och par. Det ska bli extra roligt och spännande att få följa årets EM!

Av Jammar - Måndag 21 jan 06:14

Trodde att det varit nån som har snott månen, men nu kommer den igen och ja och den är röd! Ganska häftigt att få sitta inne på soffan, dricka kaffe och få beskåda detta himlafenomen!

Av Jammar - Måndag 21 jan 05:31

Nu är månen totalt borta men den finns där uppe som en mörk kraft som kan lyfta miljontals ton av vatten. Och påverka oss och det är ju självklart att den även påverkar oss som människor och allt liv här på jorden. En sådan kraft finns inte att beskåda. Den är borta men den finns där uppe i mörkret! En mörk kraft!


Av Jammar - Måndag 21 jan 05:06

Minus fjorton grader och gnistrande lugnt ute. Trycket 165-114 p63 si så där? Så sitter jag och tittar på månen som ska snart gå in i jordskugga och bli röd. Ett fenomen är att den ser otroligt stor ut?

Av Jammar - Söndag 20 jan 07:29

Sex grader kallt ute och lugnt. Tryck 150-110 p76 och det är väl ok för mig. Vakna till och såg att det är fullmåne men sov hyfsat i natt ändå. Sitter och planerar dagen med tvätt, sport, städ och det ska funka bra, får se det jag vill på tv. Så börjar spänningen stiga för i veckan ska EM i konståkning köra i gång. Huvva vad nervig jag kommer att va. Som Hockey VM.

Av Jammar - Lördag 19 jan 16:29

En en gång så har "Stå upp för Sverige" Skämt ut oss vanliga med hatiska inlägg som "fy fan utrota dom" på Facebook, om barn som får gå på simskola. Att nyanlända barn får gå på simskola väcker raseri hos rasisterna. Mer om detta går att läsa på EXPO!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se