Senaste inläggen

Av roger - Onsdag 11 juli 09:07

Att få vakna och va på ett sångare humör, denna heta morgon är underbart. Det är strålande sol och redan 22 grader..  Så funderar jag på att ett förbud mot böneutrop och kyrkklockor kommer att stärka fundamentalisterna. I Spanien är det ovanligt med kyrkor i bostadsområden. Detta är väl ett påhitt av kristdemokrater som vill fiska röster så de kommer över 4% spärren?

ANNONS
Av roger - Tisdag 10 juli 06:48

Mitt lata liv i soffan har tagit ett nytt utvecklande steg mot den optimala inre latheten. Köpte fjärrstyrda eluttag till mina lampor i går. Målet är att jag kan styra mitt liv totalt från soffan! Snart så kan man få hemkört från systemet, mat går redan att beställa hem! Sitter och tittar på den röd svarta flaggan ute på balkongen den fladdrar så vackert i vinden, Den ska nog få sitta kvar i dag. Hängde ut den i går eftersom ÖFK spelade! Lazy en otroligt bra låt att börja dagen med..

 


  

ANNONS
Av roger - Måndag 9 juli 20:59

En ny seger för ÖFK 1-2 mot hammarby borta. En lätt seger. vi segrade med 2-1 mot ett tidvis bortspelat hammarby..

Av roger - Måndag 9 juli 17:22

ÖFK möter Hammarby borta i kväll. Hemmalaget Hammarby är säkert nerviga eftersom vi har en vm spelare i laget. Så har vi en ny tränare som har den rätta inställningen till vad vi i ÖFK vill. Så är min dotters pojkvän  Hammarbyare så därför vill jag att ÖFK spöar skiten ur dom. Ler...

 


Av roger - Måndag 9 juli 08:01

Mulet och lite lätt regn o 15 grader. Fortsätter lite med våra måsar. Bostadsområdet där jag bor är byggt i ett träsk, de gjorde nog ingen miljö och djurlivs analys innan de dika ut och byggde bostadsområdet här? De visste nog inte vad en analys var på den tiden det begav. Detta var säkert ett fågel paradis innan! Så Måsarna är nån typ av ursprungs liv här och har mer rätt att vara här än vi.. Har pratat med de gamla här och de säger att de åkte skridsko här på vintern förr. Och det var många sjöfåglar här på sommaren. Så det är därför måsarna häckar här i Krokom! Detta område kallas för träsket av de gamla.Av roger - Måndag 9 juli 06:42

Var ute och spelade boule i går kväll med mina kära grannar. Och det är ju trevligt som alltid. Men nu kom det en Mås unge som är på väg ner till vattnet. Måsungar föds med en förprogrammerad gen som säger åt vilket håll den ska gå för att komma till vattnet. Att det är nån som har byggt hus och vägar och järnväg i dess väg struntar de i utan de är som en leksak som kör på ett hinder, den backar och försöker igen tills det lyckas. Nu är de nere vid ett lång hus och där är det stopp. Ser nu hur de kör fram och tillbaka, de lär väl ha hållit på hela natten? Man bli så frustrerad att se detta. Nu för en stund sedan var det en som var ca 30 cm från att lyckas komma förbi, men vände och började om från början. Så har vi föräldrarna som anfaller alla som kommer i närheten. Det ska bli kul att se nu när folk ska till sina jobb på morgonen. Vi har fyra sorters måsar här, vit mås (fjäll mås) vanlig mås skrattmås och tretåig mås. Och den tretåiga måsen är fridlyst. Det är några som brukar klä sig i hjälmar och skyddskläder och samla ihop ungarna och hjälper de förbi långhuset och järnvägen till en bäck som leder ner till viken.
Av roger - Söndag 8 juli 08:26

 

Sd partiets angrepp och hat mot starka kvinnor avslöjar vilka mesar de är! De har nått allvarligt fel i skallen så är det bara! De har väl bara två celler i skallen den ena är rasist och den andra är kvinnohatare och de är osams med varandra.


Av roger - Söndag 8 juli 07:19

Mulet och lite sol o 10 grader ingen vind. Tyst som på ett sd politiskt valmöte. Så läser jag om poliser som står och tittar på eftersom de är rädda, när nazister ger sig på Almedalsbesökare.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se