Senaste inläggen

Av roger - Lördag 1 sept 21:25

Ja vilken skit eftermiddag. ÖFK förlorade i fotbollen, herrarna förlorade i finnkampen och tjejen som inte släpper till. Det blir inget av med det, har förföljt mig hela eftermiddagen. Ja ja tur man kan skratta och le åt eländet. he he

ANNONS
Av roger - Lördag 1 sept 16:26

Ja att fråga nån om mob nr. Jag skulle lätt skaffa numret men jag är ju gentleman! Så frågar man då snällt när får jag ditt mobnr.  Får till svar, nä det blir inge av med det? ja ja det fixar sig nog får va lite mera listig. Vilken underbar dag det har varit i dag. Sol och frisk och klar luft. Och snart är det fotboll ÖFK borta mot Örebro. Så finnkampen. Ja just ja, måste hissa flaggan!

ANNONS
Av roger - Lördag 1 sept 05:26

Vakna tidigt och varför ligga kvar i sängen om man är pigg? Bättre att koka lite kaffe ta en macka och ha en skön stund i dimman. Läsa runt med datorn och blogga, lyssna på musik. Det som är störande är när man läser text tv så det första man läser är, en dog på operationsbordet. Jag ska snart in och opereras. shitt! Har väntat i nio månader på operationen och så ska man dö? Har väntat i nio månader på att få dö, så jäkla happy? kan man säga så? Ja ja till något annat nu, vädret. Det är bara en grad och en tät dimma! Snart är det väl dax att planera intagningen av blommor. Och äta upp det som går att äta. 

 

Av roger - Fredag 31 aug 08:29

 

Av roger - Fredag 31 aug 06:41

Har vi ett styre av vänster socialdemokrat höger liberalism i vårat land? Där den kapitalistiska profithungern har spridit sig likt pesten på 1700 talet, och bildar högar av lik med barn sjuka och gamla? Den ojämna fördelningen i vårat styre där 20% består av den arbetande klassen, och 80% av riskkapitalister! När det borde vara tvärtom! Den arbetande klassen är nu ca 80% av befolkningen och kapitalisterna är 20%. Hur ska vi få en rättvis fördelning när vänster höger liberalism med inslag av främlingsfientlighet och rasism styr vårat land? Det går ju inte att rösta bort så?


Av roger - Fredag 31 aug 06:13

Nä det är en ren och skär katastrof! Bostads försörjningen har lagts i händerna på byggherrar och fastighetsägare. Det är en total blunder eftersom det kapitalistiska tänket att det ska vara så få lägenheter som möjligt och att de som hyr ska ha så lite som möjligt att säga till om. Då kan man tulla på byggregler och tvinga folk att bo i vilken dålig miljö som helst. Barnfamiljer tvingas att bo trångt och hyrorna skyhöga eftersom lönerna är katastrofalt låga. Bygg och hyreshajarna skär guld med smörkniv och våra politiker ser på med gott samvete de med, eftersom de får en macka lite då och då också!

Av roger - Torsdag 30 aug 20:49

Tusentals demonstrerade utanför LO-borgen för strejkrätten! Svenskt näringsliv och LO har nått en överenskommelse som urholkar rätten att få strejka. Konflikten mellan arbetarna och kapitalet där nu LO har valt sida. LO har nu ett hundkoppel runt halsen som hålls av näringslivet. Det lustiga är att de frivilligt själva sätter på sig kopplet! 

 

Av roger - Torsdag 30 aug 07:30

Barometern visar att sd-partiet tappar mer och mer snart under 15%. Nu störtregnar det och det ska det  göra enligt smhi? Äntligen funkar saker som det ska göra enligt mig! Kul med den lilla apan som rymde från buren! Så roligt att höra han Jimmie Åkeson sitter och skäller på SR och nästan beter sig som en psykiskt sjuk partiledare, är det dax att lägga in sig nu igen? Nu förstår man knappt det han säger mer? Ord som mest blir nån typ av sörja.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se