Senaste inläggen

Av Jammar - Söndag 27 okt 07:32

Tre grader kallt ute och klart. Tryck 147-109 p76 helt ok. Trusova tog hem tävlingen i Canada. ja ja   

ANNONS
Av Jammar - Lördag 26 okt 14:54

Vågar inte titta in i hennes ljusblå klara ögon som är fri från livets vedermödor och gnistrar likt tusen diamanter och får knäna att vika sig och sinnet att snurra som en vilsen planet runt en sol.

Trycket är 137-95 och sovit en timme efter maten.

Blev ett underbart vackert väder i dag tog en bild när jag var ute.

 ANNONS
Av Jammar - Lördag 26 okt 05:39

En grad varmt ute och svart ser ut att vara isigt? Tryck 140-105 p66. Helt ok. Har kollat lite på konståkningen i natt. Och efter korta programmet så är läget så här. Kan bli svårt för Trusova att ta in sju poäng men men..

 

Har även hennes åk här och visst åker hon till ack Värmland ?

Av Jammar - Fredag 25 okt 18:26

Lukas 24 år miste sitt liv på jobbet, en man som är i början av sitt liv med flickvän och funderingar på att skaffa familj blev det inget av. Eftersom arbetsköparna skiter i säkerheten och har en massa bortförklaringar, och så klarar de sig från straff.  För att stoppa slakten av arbetare krävs hårdare straff. Nu är det uppe i över 40 st döda i år.

Av Jammar - Fredag 25 okt 17:36

Att ta pillren till kvällen verkar va en bra lösning eftersom trycket nu är nere på 126-90.  Skitväder här regnar och blåser. Vissa biverkningar finns ju. Men de ska jag va tyst om. tjo. Pillren jag äter ska visst göra snoppen glad och nu vet jag vad det betyder. De ska visst öka blodtillförseln både här och där.. En kväll att tända ett ljus. Och så har jag inte sovit nått på dan i dag.

Av Jammar - Fredag 25 okt 08:43

Tio grader varmt och grå himmel. Tryck 134-101 p80. Ser ut att ta pillerna till natten i stället för morgonen funkar bra. Så blir man bestört över brunhögerns försök att stoppa den fria median här i landet de vill stoppa obekväma nyheter och program. Politiker ska hålla sig borta från publik och den fria median och pressen. 

Av Jammar - Torsdag 24 okt 20:22

Ja en ny film kommer snart och det har missats av alla kultur nissar. Star Wars är väl det största som har hänt filmvärden. Är det för att den onda kraften styr som brunhögern med kristallnatt tokarna. Uppmaning till de kristna stollarna lämna den mörka sidan och bli fria anarkister.

Av Jammar - Torsdag 24 okt 19:07

Kväll och varit utan blodtrycksmediciner hela dan och trycket är 128-86 ohh den visar på grönt för första gången på flera år. Ska ta piller innan jag går och lägger mig. Kul att se vad det visar på morgonen. Har sytt en morronrock i dag den liknar mer en japansk kimo.. saronaja. För många falska ansikten i svensk politik just nu.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se