Senaste inläggen

Av roger - Tisdag 26 juni 10:01

Ge bort Skåne och Småland till danskarna för några backar god danskt Öl! Eller förresten ge bort allt nedanför Dalälven. Så tar vi betalt för varje träd, vatten kraft, och ton malm. Fan va rika vi skulle bli..


ANNONS
Av roger - Tisdag 26 juni 09:18

Simpson himmel och varmt 13 grader redan fast kl är halv tio. Tror att sd politikerna tycker det är mycket pinsamt att medlemmar har gjort rasistiska uttalanden på nätet. Fast de är väl vana? De är nått fel på deras skallar de har väl bara två rasistiska celler i nöten och de är osams med varandra. Undrar om de kan hålla käften på matchen mot Mexiko???

ANNONS
Av roger - Måndag 25 juni 19:20

De hatiska inläggen om det Svenska landslaget och speciellt om en spelare och hans familj fortsätter. Så det var ingen engångs  företeelse av fylla eller annat utan det är ren rasism.

Av roger - Måndag 25 juni 14:14

Tidningen arbetaren får hård kritik för att de stod upp för kvinnor i arbete, av PON som med ett synsätt av män som ser kvinnor som ett sexuellt objekt. våra kvinnor som är på arbetsmarknaden ska vara fredade.. Männen klagar på ett ej god publicistiskt sed? Va fan det nu betyder? Kvinnor i metoo vi överger er aldrig. Fortsätt att anmäla män chefer och andra perversa varelser som går över gränsen! Nu är blundandes tid förbi.Av roger - Måndag 25 juni 08:19

Simpson himmel sol lite vind och 13 grader. Läser om att folk inte vågar skriva politiskt på nätet? Men det gör jag! Tycker vi ska gå man ur hus och jaga ner sd politiker och deras svans av vit makt folk i havet! Som man gjorde med räven förr.. De som stannar får bli doppade i tjära och sedan fjädrar. Det är dax att vi vaknar och gör något åt rasistplågan!

Av roger - Måndag 25 juni 08:00

Jordbävning i grekland på 5,5 men djupt som tur är 30,4 km..

Av roger - Söndag 24 juni 16:25

Jaha, nu har rasisterna och hatarna visa vilka de är. Denna gång drabbades Svenska landslaget i fotboll. Ett lågvattenmärke är att man nu ger sig på barn till en spelare och hotar. Man kan bara skaka på huvudet och fördöma. Hoppas att sd partiet förlorar massor med väljare nu! Det måste väl nu gå in i folks hjärnor vilka de är rasist packet.
Av roger - Söndag 24 juni 08:44

 

Ja jag är lycklig att leva i ett land som folk flyr till!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se