Senaste inläggen

Av roger - Lördag 17 feb 15:04

Ishockey i OS ja detta ryska land producerar ishockey spelare på löpande band.. Nu ser det ut som om USA får storstryk av CCCP.  Räkna aldrig bort ryssarna! Stora favoriter är dom ryssarna.. För en hockey älskare så smälter man för deras underbara spel..

ANNONS
Av roger - Fredag 16 feb 08:28

Beställde detta skärp för nån tid sedan av en kille (same) här i byn, han är duktig på detta.. Och fick det i går.. Passar bra till mina röda byxor.. Ler..

 

ANNONS
Av roger - Torsdag 15 feb 06:11

Äntligen kan domarna i AD se saker efter lagboken. Denna gång bröt arbetsköparna mot förhandlingsskyldigheten.. Om jag inte minns fel så är det paragraf 15 i arbetsrätten..

Av roger - Onsdag 14 feb 21:05

Såg programmet om Knutby och om en mycket mörk hemlighet om hur det står till inom den frireligiösa rörelsen i detta land.. Ja det är inte så mycket att säga, att de som är religiösa är knäppa nötter.. Eller rent ut sagt jubelidioter..

Av roger - Onsdag 14 feb 18:31

Ja nu är det 24 timmar kvar tills Östersund ÖFK möter Arsenal här hemma i minus fem grader och massor av snö. Men det har skottats och sopats så match blir det.. Men för de som ska kolla live så är det skoter overall som gäller.. Tur att alla biljetter är slutsålda..

 

Av roger - Onsdag 14 feb 08:17

Kvinna mördade sin dotter med ett kors som blev nedkörd i halsen på sin dotter i USA.. Mamman var övertygad om att dottern var besatt av djävulen.. Ja jösses..

Av roger - Onsdag 14 feb 08:06

Nu har det visat sig att Svenskarna tar avstånd från Sverigedemokraternas rasist och hat politik.. Det blåser vårvindar av medmänsklighet, empati och solidaritet över landet..

Av roger - Onsdag 14 feb 06:45

Facebook ett forum för hat mot Judar mörkhyade och araber.. Så sprids idéer om hur Sverige håller på att kollapsa, och andra kränkande generaliseringar mot judar och araber.. Nyligen dömdes en 35 årig sverigedemokrat för hets mot folkgrupp på facebook av tingsrätten..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se