Senaste inläggen

Av Jammar - Lördag 14 mars 11:02

Tomma hyllor i dag, folk hamstrar och bra är väl det. Ja det är bra att folk inte lyssnar på myndigheter det gör att överlevnaden blir högre. Folk har väl rätt att tänka på sin överlevnad. Det är väl inte bara kapitalisterna som ska ha förmåner.  

ANNONS
Av Jammar - Lördag 14 mars 07:18

Nio grader kallt ute och blå himmel. Tryck 148-105 p77 ja ok. Kaffet smaka bra precis vad jag behövde. Svårt att komma i gång i dag.

ANNONS
Av Jammar - Fredag 13 mars 18:56

Böner Kosläpp och gudstjänster stoppas. Ja fan va bra. Vilken bra myndighet för smitt skydd vi har. Så har Natos närvaro vid våra gränser ökat risken för konfrontation. Man kan bara ta en öl och ta det lugnt. Kolla på Simpsons.

Av Jammar - Fredag 13 mars 14:14

Nu kastar stat och banker ut miljarder till företag och riskkapitalister. Men att ge nån % mer i lön till de kvinnor som drar det tyngsta lasset i dessa corona tider  då skriker de så de skiter. 

Av Jammar - Fredag 13 mars 12:35

Kungen vädjar till de underbetalda och empati utnyttjade kvinnorna inom sjukvården att jobba hårdare. Om kungen kunde skänka sin och adelns förmögenhet till de underbetalda kvinnorna skulle vara bättre så det fick en rimlig lön.Av Jammar - Fredag 13 mars 11:55

Har blandat egen corona medicin i dag, det blir nog bra? Så tänker jag på om alla människor här på jorden skulle blanda egen medicin så skulle nån lyckas. Anarkistiskt lätt som en plätt. När man vet att det funkar så lägger man ut det.  


Av Jammar - Fredag 13 mars 11:02

Det är underbart för en anarkist att se och höra att det kapitalistiska systemet går på knäna. Så att de kristna stollarna som tror på nått som inte finns, sakta men säkert dör ut. Den kristna sex och mördar sekten i Knutby kommer att få sina straff i dag. Så att de två abortvägrande barnmorskorna förlorade i EU rätten, är ju underbart.  Det enda som är trist är att det inte blir nått konståknings VM, men det står man väl ut med. Så är det trist att folk inte tar pesten på allvar. Snart är halva befolkningen smittade eftersom det inte tas på allvar.

Av Jammar - Fredag 13 mars 08:30

Två grader kallt och blå himmel så skiner solen. Tryck 144-106 p84.  Det tristaste för mig angående pesten är att VM i konståkning ställs in. Men det är ju för en god sak. Tur att man fick se junior vm. Snart ställs allt in. Jag har ställt in mig på att vara inne och inte ute bland folk. Så ska jag fan hålla mig frisk tills medicin kommer. 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se