Senaste inläggen

Av roger - Måndag 2 okt 19:07

Ingen i vänstern förnekat Stalins politiska förvisningar och mord han var ju inte ens vänster .. De nazistiska rörelsens här i landet förnekar förintelsen.. Det är skillnaden.. Inte många här i landet som dyrkar Stalin. Men det är för många som dyrkar Hitler..


ANNONS
Av roger - Måndag 2 okt 18:38

Vapen lobbyn ber vänstern i usa att inte utnyttja detta vansinnes dåd från vit makt rörelsen..

ANNONS
Av roger - Måndag 2 okt 17:40

Ja man ska veta vilken klass man kommer från.. De har höga inkomster, en bra slant undanstoppad. De har intressanta och status fyllda jobb..En och en annan dold löneförmån ingår säkert.. De är de nya förtryckarna..


Av roger - Måndag 2 okt 16:45

Lovar skattesänkningar och välstånd till pensionärer som jobbar.. De som är utslitna och sjuka ska mjölkas på de sista slantarna de har.. Moderaternas satsning på de friska (oftast de välbärgade) som inte har förslitnings skador, som de som jobbar inom sjukvården.. Moderaterna tutar på med politiken ta från de fattiga och sjuka och ge till de rika..

Av roger - Måndag 2 okt 15:08

Var och köpte yppiga ekologiska grönsaker i dag.. En fin butik med trevlig personal rent och snyggt..Ås trädgård.. Ska kokas och läggas in..  

Av roger - Måndag 2 okt 08:56

Även fast det är grått och kallt ute och höststormen gör sig påmind.. Så är det nått fantastiskt med måndagar.. Det blir en ny tid.. Glöm det som har varit dagarna innan, det går ändå inte att ha det ogjort..

Av roger - Måndag 2 okt 07:42

Det stora arrangemanget hos folket ledde till att den övermodiga rasidiolgiska rörelsen föll pladask, och fick stoppa svansen mellan bena i Göteborg.. Nazze grisarnas demonstration som var tänkt att bli en seger blev istället en förlust.. Segern gick istället till motdemonstranterna..

 

Av roger - Söndag 1 okt 16:57

Skit.. ville att ÖFK skulle få 3 p..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se