Senaste inläggen

Av roger - Söndag 6 aug 16:57

1-1 fan också.. Sundsvall fick en felaktig staff . Domaren var mutad..

ANNONS
Av roger - Söndag 6 aug 11:49

Borde bli en lätt mumsbit för Östersund FK..He he.he Ja kl 15.00 i dag.. Grannen kommer väl hit och tittar.. En gammal man som har stor kunskap om fotboll.. Han har visst spelat fotboll också.. Själv så vet jag inte så mycket..ANNONS
Av roger - Lördag 5 aug 18:23

Om en annan skulle uppföra sig dåligt, så skulle det bli handbojor.. Och det skulle bli en husrannsakan.. Men vissa klarar sig alltid.. Ja så funkar det.. Inte fan.. Den övre klassen skyddar alltid sina egna och det finns en ovilja att angripa den egna klassen.. Så är borgar packet..


Av roger - Lördag 5 aug 17:48

Ja ett sista inlägg om han.. Ja det skulle vara kul att se vad ett blodprov dagen efter skulle visa.. Skulle tippa på kokain eller nån typ av syra blandat med alkohol.. Så nån typ av piller.. Ja det lär vi nog aldrig få veta..

Av roger - Lördag 5 aug 09:44

Är också en älskare av Lawrence av Arabien.. Men förstår takten i musiken.. Det känns som om man sitter på en kamel och gungar sig bort i horisonten.. Förstår varför man pratar om de de magiska tonerna.. Har jobbat i de svenska fjällen och har en dröm om att få korsa Sahara på kamel! Det är en djupare själ i musiken som har fångat mig..

Av roger - Lördag 5 aug 09:12

Ja i dag har jag tur.. Känner en kraft som kan flytta på berg.. Känns som om jag skulle få saker serverade på silverfat i dag..

Av roger - Lördag 5 aug 08:38

  Skriver Europol till den mordmisstänkte svenske höger nazisten Simon Arrnamo 26år.. Ja han gömmer sig väl hos likasinnade främlingsfientliga här eller i Ukraina..


Av roger - Fredag 4 aug 17:21

Ja han är väl med på Pride festivalen? Han tycker ju om att pilla på snoppar..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se