Senaste inläggen

Av roger - Måndag 9 okt 07:13

Parti debatt i går och det är det vanliga.. Borgarna vill klämma ut det sista ur sjuka arbetslösa..  Främlingsfientliga partierna som sd skyller allt på flyktingar..  De kristna fanatikerna vet inte vad de ska göra.. sossarna vet inte på vilket ben de ska så.. de har svårt med att välja sida? Ja de är snart ett högerparti de också.. Som med vänstern som börjar bli urvattnat..

Så kommer trusterna hit till Jämtland och skiter i vattnet så Ecoli-bakterien gör vattnet odrickbart.. Kasta ut alla jäkla turister..

ANNONS
Av roger - Söndag 8 okt 13:25

Eller titta på Shrek eller finkelTV på en söndag?

ANNONS
Av roger - Lördag 7 okt 13:09

Civilkuragets dag är nu på torsdag 12 oktober till minne av Björn Söderberg.. Mördad av nazister 12 oktober 1999.. Var fackligt aktiv i syndikalisterna.. Även ett pris delas ut i civilkuragets anda..

Av roger - Lördag 7 okt 10:40

"Utan humorn har vi bara depressionen kvar"..

Av roger - Lördag 7 okt 09:49

Fotboll i kväll. Måste väl städa och fixa till lie.. Vi blir väl några som ska titta.. Det var några tjejer som också ville komma och titta men jag sa Nej! Varför då? blev följd frågan.. Där för ni är så nyfikna... Nyfikna som kyrkråttor.. Jag har så många hemliga häftiga saker som ni kommer att pillra på.. Sa jag.. De lär nog komma ändå är jag rädd för.. Shitt.. Måste väl tömma ölburk säcken, så man kan fylla en ny..


Av roger - Lördag 7 okt 09:29

Nonkonformisterna ger konformisterna en lektion i hur livet ska vara..  Det är inga problem med att få vara lite freky lite då och då..

Av roger - Lördag 7 okt 08:31

Är det inte dax att avskaffa monarkin nu.. Ett så gammalt system som gör ingen nytta bara kostar pengar.. sd partiet vill inskränka aborträtten. Kvinnor får inte ha friheten att själv bestämma.. så den mest idiotiska motionen som också kommer från sd partiet, fotboja på alla papperslösa... Det gäller ju bara att hitta alla papperslösa då.. Har dom lite att göra i sd partiet, så kan dom leta .. Det är som att sätta fotboja på alla anarkister.. problemet är att ingen vet vart dom finns.. Idioter!!!

Av roger - Fredag 6 okt 15:43

Den legendariska Guthrie Woody hade ett klistermärke på sin gitarr där det stod "den här maskinen dödar fascister" Han gick bort för 50 år sedan nu.. Det var en udda man i den radikala musikrörelsen.. Kan inte förstå hur den nazistiska och fascistiska rörelsen tror de kan vinna mot en sådan värds rörelse som den antirasistiska rörelsen är..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se