Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 30 nov 07:19

Ja nu har allt blivit vitt igen! Det blir ljusare när det är nysnö.. Skidskyttet i stan har nog mycket att göra.. De vill bara ha konstsnö att åka på.. Skönt att få sitta inne i goa värmen och lyssna på snöskovlarnas skrap ljud.. Dricka kaffe, kolla på tv och läsa och skriva på datorn..

ANNONS
Av roger - Onsdag 29 nov 15:46

Och det första man gör är att titta ut och se vad det är för väder.. Såg nått lustigt lufsa förbi.. Var det ett lodjur? Men det hade svans en lång lurvig sak.. Har inte tänkt så mycket på det i dag innan  nu.. Så kom det tillbaka om det var bjärven jag såg?.. Så började mitt hjärta klappa lite för mycket. Nått som det var åratal sedan..


ANNONS
Av roger - Onsdag 29 nov 08:31

-17 nu... Fortsätter denna kyla så lär det inte bli något skidskytte i eftermiddag.. De har lovat varmare väder -10 så vi får se..  

Av roger - Onsdag 29 nov 07:00

Nu på morronen har vi minus 18 grader.. Och nästan ingen snö.. De är bra! Jo för nu dör kusarna som kommer från södra Sverige, Gävle och neråt.. Ja vi här i mellersta delarna av landet  har vi haft en ökning av kusar (ja fästingar och sånt) Men nu dör dom jäklarna..De fryser ihjäl helt enkelt. Det finns väl inge bra som kommer söderifrån. Bra det är kallt så de jäklarna försvinner... Ps.. Östersund ligger nästan i mitten av Sverige!

Av roger - Tisdag 28 nov 23:21

sd politikerna blir mer och mer desperata.. De känner att de tappar mer och mer, i väljar undersökningarna. De är snart långt under 10%.

Av roger - Tisdag 28 nov 10:03

Det är -14 och ingen vind..  

Av roger - Tisdag 28 nov 08:12

Tänk att det ska vara så gott med grisfötter mums.. Men man ska koka dom själv..Delade fötter ska koka minst i två timmar med en stor lök och en feferoni och nått lagerblad, och ligga i saltlag i två dygn.. Ska ätas till lunch med en kall öl! Nu när det är kallt så kan man ha de i en kastrull på balkongen i minst en vecka.. Kan även frysas.. Bon apetit..


Av roger - Måndag 27 nov 18:28

Nu i dessa tider av orgier i handlande borde vi ta en funderande på vad vi pysslar med. Kapitalismen gör att vi blir blinda och gör en massa dumma saker. Vissa säljer och säljer medmänskligheten till högstbjudande. Vänskap och solidaritet är inget värt. Vissa tror att om man går den rika mannens ärenden så är man god och häftig.. Somliga är mer likvärdiga än andra.. Kapitalisten köper allt..Han gör kvinnan till en prostituerad..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se