Senaste inläggen

Av Jammar - Lördag 31 aug 06:55

17 Grader och en mycket grå himmel men inget regn, det ska visst blåsa i dag.. Tryck 134-101 p75 bra tryck. Det ska vara nån typ av marknad här i byn i dag. Ska ut och kolla lite mitt på dan se på folk och kolla och lyssna lite på politiker för de ska väl också va ute.. Ska bli intressant att höra hur de har tänkt  att ta  hand om matavfallet till år tjugohundratjugoett?

ANNONS
Av Jammar - Fredag 30 aug 09:03

Regn på nätterna och varmt på dagarna med sol och det växer så det knakar. Tycker eller lider med alla som måste klippa gräsmattor. Och rensa ogräs. Men jag ser fram mot höstens alla billiga grönsaker för nu måste de väl sänka priset på grönsakerna, det blir ju rekordskördar.. Ska försöka göra surkål till hösten när det finns fin vitkål att köpa.

ANNONS
Av Jammar - Fredag 30 aug 07:56

Tolv grader och det har regnat i natt men nu så är det snart blå himmel.. Tryck 145-106 p83 lite högt underlivs tryck....  Underbart att få lyssna på de nya hörlurarna all musik blir nästan bra utom hästjazz knätofs och slagertjosan.. Den musiken är så dålig så det går inte att göra något åt eländet..

Av Jammar - Torsdag 29 aug 19:02

Ja hörlurarna är så bra så nu måste jag lyssna på all musik som jag har spelat senaste 20 åren.. Det är skysst med bra lurar.. Har svårt att sitta still till musiken förut, hur ska det inte bli nu..

Av Jammar - Torsdag 29 aug 15:45

Det blev ett par nya hörlurar i dag. Marshall lurar med bra ljud och ganska enkelt att få in på blåtand. Känns sköna på skallen och bra batteri tid 20 tim. Laddas med en USB kabel.

 

Av Jammar - Torsdag 29 aug 06:21

17 grader och en blå himmel med små konstiga moln. Undrar om det blir regn i dag? Tryck 134-105 p73. Kaffet smaka underbart nu på morgonen har svårt för att äta med denna hals. Måste väl åka in till stan i dag och jag känner inte för att va bland folk i dag.

Av Jammar - Onsdag 28 aug 07:43

Sitter och lyssnar på om de dära brudarna som fick en sne tändning av svamp,om det nu va en sån? Skulle vara kul att få höra vad de upplevde, och vad det var för svamp.De säger aldrig vad eller det man vill höra på TV..

Av Jammar - Onsdag 28 aug 06:16

Tolv grader och lite dimma ute. Tryck 119-90 p78 bra tryck normalt så att säga. Köpte några dyra c vitaminer på apoteket i går Ska va nått Q10 grejs i? Har inte en aning om vad är? Men det är säkert bra. Ska ta en om dan tills burken är slut.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se