Senaste inläggen

Av Jammar - Lördag 2 nov 21:02

Vilket åk.. Vilka hopp.. Jösses..

ANNONS
Av Jammar - Lördag 2 nov 20:54

Så kan det gå när isen är hal.

 

ANNONS
Av Jammar - Lördag 2 nov 16:41

Några timmar kvar tills den fria åkningen för damer. Och man kan lugnt säga att spänningen stiger har kollat på dagens träningsåk och det ser bra ut men men isen är hal. Så är det ju detta med Kleopatra stilen det är ju lite kaxigt att utmana drottningarnas drottning. He he .. Men det ska bli så roligt och spännande att se med fullsatt idrottshall och entusiastisk publik. Det kommer att bi ett himla tryck. Stackars flicka. Jäkla kapitalistiska  cecur vad är det för jäkla land vi lever i? Sätter in ett annat men samma.. Vad är det för farligt med konståkning?


Av Jammar - Lördag 2 nov 14:52

Eftersom jag är Anarkist och bekämpar alla typer av hirarkistiska system så är jag förskonad för härskarna det är som att hälla vatten på en gås att gå på mig. Vilka använder härskarteknik jo kristna och andra religiösa grupper och arbetsgivare med politiska partier. Det finns sätt att bemöta härskare och det är bara att söka på nätet. Så om du misstänker att du har med en härskare att göra så sök på nätet. Det bästa är att ställa härskarna mot väggen och fråga vad de menar med sitt beteende. Oftast är de fega och klarar inte av mothugg. Nu har man börjat med utbildning för att bemöta härskare.
Av Jammar - Lördag 2 nov 06:03

Av Jammar - Lördag 2 nov 05:50

Minus en grad och svart med lugn ute. Tryck 154-108 p84. Det är väl Alina och Alena som har fått upp trycket. Nu har det kommit klipp på båda så det är bara att titta och njuta. Två otroliga åk så skiljer det bara två poäng. Kvällens tävling i det fria momentet blir nog nått i hästväg..


Av Jammar - Fredag 1 nov 19:44

Damernas korta pogram. Läget är att det är tätt i toppen.

 

Av Jammar - Fredag 1 nov 18:35

Är det så här det ser ut i länder med tung censur? Så här är kapitalistisk censur här i landet.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se