Senaste inläggen

Av roger - Onsdag 4 juli 07:49

Mulet och tio grader lätt västlig vind. Vad jag att säga är titeln på låten jag spelar. Annars så är man totalt slut efter segern i går ja vi segrade! Nu är det bara att köra på. Lång väntan tills lördag. Fick inte raka av mig fotbolls skägget heller som jag har sparat. Och sd partiet jag är ingen Iman eller självmordsbombare.

ANNONS
Av roger - Tisdag 3 juli 14:42

Sov nån timme och nyss vaknat. Sakta men säkert blir det bara tystare och tystare i byn. Alla pratar fotboll gammal som ung och kvinna som man. Vinner vi så lär vrålet höras ända till Island.

ANNONS
Av roger - Tisdag 3 juli 07:21

Kan det vara så att rötmånaden är tidig så vi har fått rötmånads sjukan? Vi hade en tidig sommar så varför inte. Symtom på rötmånads sjukan är illamående dålig mage allmänt slö och trött. Trodde ett tag på konspiration teori om att nu håller de på och förgiftar oss? He he eller?Av roger - Tisdag 3 juli 06:59

Sol lite västlig vind och 14 grader. Ja äntligen ska centern städa upp tänker man? Bor i en centerstyrd kommun och byn är ett stor soptipp. Nä nu var det inte så, det är utlandet man menar. Borde man inte sopa rent vid sin egen dörr innan man klagar på andra.Av roger - Måndag 2 juli 18:47

Det skadeskjutna sd partiet med fifflande typer som tömmer de egna partimedlemmars fickor, springer omkring som yra höns i självinsikt som skapar ångest inför valet. Nyss har en ny utbrytare grupp lämmna sd och startat ett eget parti. En röst på sd skadar landet.


Av roger - Måndag 2 juli 18:29

Ja innan skeppet sjunker så tömmer man kassan! I Helsingborg har man i moderaterna redan tömt kassan, en ej namngiven person har snillat åt sig 1,3 miljoner. He he kapitalisterna skor sig även på sina egna.Av roger - Måndag 2 juli 16:57

He he detta med nationalsånger, på fotbolls vm. Vissa är som att de tondöva riksförbund har årsmöte. Det skär i själen när de sjunger. Därför väljer jag att spela en utan sång..

Av roger - Måndag 2 juli 08:05

Ny vänster president i Mexiko. USA lär väl se till så han blir mördad eller nått sånt? En president som förespråkar rättvisa och social förbättring och ett stopp på kriminalitet och korruption brukar inte få leva så länge i Mexiko?


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se