Senaste inläggen

Av Jammar - Onsdag 18 mars 21:45

Ja snart är det en av årets största reshelger som påsk och påsklov och ingen av alla dessa experter har sagt något om att håll er hemma så jag måste göra det. Res inte va hemma och ät era ägg hemma.


ANNONS
Av Jammar - Onsdag 18 mars 20:33

Lyssna inte på svamlet från de kristna stollarna de tror ju på något som int finns.

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 18 mars 19:15

Religions frihet i all ära. Nu har kristna stollar i Brunflo anmält buddistiska munkar till skatteverket. (vi som vet hur de lever) En buddistisk munk äger inget utan lever på mat från andra. Nu har de kristna stollarna känt sig hotade av munkarna så därför anmälan och skatteverket som nu kräver att de betalar 200000kr i skatt. Ja jösses vad stolt jag är över den svenska kyrkan. Nu ska jag gå ut ur kyrkan.Av Jammar - Onsdag 18 mars 16:34

Stora löneökningar måste nu till annars så kommer inte sjukvårdspersonal på jobbet i dessa kris tider.

Av Jammar - Onsdag 18 mars 10:51

Nu ber den kapitalistiska högern den arbetande underklassen att jobba fast de är sjuka. Vilka jäkla svin. Be den kapitalistiska överklassen att stanna hemma i sina städer så går detta bra.

Av Jammar - Onsdag 18 mars 08:57

Utsugare kapitalist vargarna fortsätter att slänga pengar på varandra. Om de är rädda för att annars så försvinner pengarna till den arbetande klassen, som till högre löner för vårdpersonal och underklassen.Av Jammar - Onsdag 18 mars 08:17

Såg att adeln ska träffa regeringen i dag. Hoppas de meddelar att de avgår och skänker hela sin förmögenhet till vårdpersonal.

Av Jammar - Onsdag 18 mars 06:51

En grad kallt och en mm vitt på backen. Blå himmel och solen är på väg. Tryck 142-105 p73 ja ok. Råd till äldre:stanna hemma och isolera dig. Fan det hade varit bättre om stockholmarna var hemma när jag sa till! Utan nu har de farit runt och smittat resten av landet. Nu ska äldre sitta inne isolerade så att stockholmsjävlarna och kapitalisterna kan åka omkring och flamsa.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se