Senaste inläggen

Av roger - Onsdag 28 feb 11:09

Det knarrar härligt under skona i dag, det har stigit från -30 till bara -22 nu.. Så fick jag jaga in en tant på affären, på min sedvanliga promenad. Hon hade betydande köldskador på kinderna. Det var vita fläckar med rimfrost. Det man inte ska göra är att gnugga kinderna utan bara lägg handen över.. När man är köldskadad så har det frusit i skinnet och börjar man gnugga så är det som att gnugga sand, man förstör skinnet.. In i värmen så fort som möjligt..

ANNONS
Av roger - Onsdag 28 feb 06:48

Snart 8 mars och internationella kvinnodagen.. Lönerna för traditionella kvinnoyrken måste höjas och deras arbetsmiljö måste förbättras. Tafsande och sexistiska trakasserier från chefer måste upphöra. Skatter behöver inte höjas om det kapitalistiska packet börjar betala skatt. Skatteplanering utomlands måste stoppas i så kallade brevlådeföretag..

ANNONS
Av roger - Onsdag 28 feb 05:25

Är undergången nära nu? Det är nära 30 grader kallt och vi har nästan en meter snö.. Får vi lida bot för all skit vi har gjort med våran jord och natur.. Är det kapitalistiska tänket det onda som nu blir våran undergång.. Just nu så är det -29 grader kallt.. Har två systrar som bor grannar med mig från Stockholm, en bor under mig och en bor över mig.. Och de klagar nått otroligt på kylan. Och det är jag som är den skyldige.. De fryser inne och de fryser ute. Ska väl ut och gå även i dag. Ska försöka smyga ut så de inte hör mig. Annars så brukar de stå och passa på mig när jag ska gå ut. Så ska det klagas och de pratar i mun på varandra. Det är ett jäkla kacklande.

Av roger - Måndag 26 feb 19:31

 


Av roger - Måndag 26 feb 07:12

När det är kallt blir man automatiskt lat.. Även när det är för varmt.. Men att få sitta inne i goa värmen när det är nästan 30 grader kallt ute så lägger sig en motvilja över att gå ut.. Man funderar på överlevnads instinkter som.. Jag har nog en tropisk sumpfeber sjukdom så därför bör jag inte gå ut.. Eller det är viktigare att vara inne och ha koll på läget. Eller det finns en lag som förbjuder folk för att vara ute när det är så här kallt ute..

Av roger - Måndag 26 feb 06:38

Kallt i dag -28 grader här nu på morronen.. Snart är det ljust här vid sju.. Allt har ett blåaktigt sken ute, det ser verkligen kallt ut. Tur man får sitta inne med en varm kopp med kaffe och titta ut..

Av roger - Söndag 25 feb 07:13

Kvinnor som har empatin som arbetsredskap drabbas av utbrändhet och av stressrelaterade sjukdomar.. Snart är det den 8 mars och det har fan inte blivit bättre för kvinnor på 2018 talet.. Kvinnor drabbas oftare en män när det gäller stress, depression, sömnsvårigheter och utmattning..Och som att inte det räcker så blir de utsatta för sexuella kräkningar också av chefer och annat pack.. Det är dax att öka personaltätheten där kvinnor är arbetssäljare.. Empati är ett recept för självförbränning..

Av roger - Lördag 24 feb 19:31

Måste man så måste man..

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se