Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 7 dec 09:07

Jul hysteriska fruntimmer.. De gör ju inte livet lätt för sig eller deras omgivning.. Prata nyss med en på telefon, och det går inte att få nått vettigt ur na..Men de är roliga att betrakta, på avstånd. Helst ska man undvika dom, annars så ställer de till med nått skit bara... Undrar hur många av de som hamnar i nån typ av psykos?


ANNONS
Av roger - Torsdag 7 dec 07:44

Ja mina bihålor och lungor.. Hostmedicin funkar bättre nu.. Känner nån typ av välbehag i kroppen..Fast jag sov lite bättre i natt.. Men jäklar vad jag spydde upp slem och anat jox mitt i natten när jag vakna och tog en slurk hostmedicin..  Nu sitter jag bara och ler i välmående.. Man kan hoppas man är på bättrings vägen? Var tvungen att läsa på flaskan och kolla om jag tar rätt dos, och det gör jag!

ANNONS
Av roger - Torsdag 7 dec 06:55

ÖFK möter tyskarna borta i kväll.. Givetvis hoppas man på seger.. Det skulle ha fått vara hemma istället.. här är det minus tre grader och snöar ganska kraftigt.. Fast det ska bli skönt att få sitta i varma soffan och få titta på tv istället och ta en öl.

Av roger - Torsdag 7 dec 06:38

Imperialist landet USA pressar Nordkorea till krig? USA har haft flera militärövningar i området och även kränkt gränser. Det olyckliga är väl om USA börjar använda kärnvapen. Att USA inte kan lära sig att leka krig på sin egna bakgård eller avrusta helt och bli ett fredens land.. USA börjar bli ett hot mot hela värden! Ett införande av sanktioner mot USA där man fryser alla USAs tillgångar i Europa.... Så man tvingar landet till avrustning..


Av roger - Onsdag 6 dec 09:59

Är en letare så jag hittar mycket intressant.. Denna musik är faktiskt nått att hänga i julgranen.. Skulle bara skriva nån typ av utfyllnad för att kunna lägga ut musiken.. Så kom tankarna till om, ska och skall? Man ska vara snäll och hundar ger skall.. Det heter inte man skall vara snäll...


Av roger - Onsdag 6 dec 08:51

Vakna med en fruktansvärd huvudvärk, om det kommer av hostmedicinen? ska visst va morfin i den? Och inte fan är jag nått bättre? Vakna hur många gånger som helst i natt.. Men annars så är det ok.. Int är det bra men det är better... Som Allan sa. Får väl reda på provsvaren i dag? Så ska det göras nån lungtest och röntga dom.. Tankarna och oron hos mig är om det är nån typ av cancer? Hoppas att man blir frisk snart? folk saknar mig.. Så ska jag operera bort ett brock på magen men då blir jag kallad till operation.. Hostar snart ut tarmarna.. Och då blir jag sövd och det tycker jag inte om.. Frågade om det gick att lokalbedöva men det gick inte.. Det är mycket som inte går när det gäller sjukdomar och läkare..

Av roger - Tisdag 5 dec 20:30

På torsdag ska Östersund spela fotboll borta mot ett tyskt fotbolls lag.. Harta berlin eller vad de hette.. ÖFK är redan klar för fortsatt spel men det handlar om gruppseger.. Skulle vara kolt om de fick möta Miland hemma i februari i 30 gradig kyla.. Bra skruv i hostmedicinen hehe..


Av roger - Tisdag 5 dec 17:01

Tjärnar pengar och utarmar lasting det är det enda de duger de till! Fått lite soppa (hostmedicin) som jag ska dricka och nått jag ska spruta i näsan och piller som jag ska äta.. Så ska jag in och röntga lungorna.. Så ska jag in och operera.. Va fan är det för tomtenissar... Nått piller några dagar räcker ju?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se