Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 12 juli 08:34

Ingen vm final för England, oboj oboj oboj! Ja så går det när man fuskar mot det stora fotbolls landet Sverige! Kul att Frankrike är i final men dumt att de inte spelar på lördag eftersom det är Frankrikes nationaldag. Då man högg huvuden av adeln som korvskivor.

ANNONS
Av roger - Torsdag 12 juli 07:48

Just nu sprids falska rykten om att England är i vm final. Men så är det inte. De fick spö av Kroatien i går kväll..

ANNONS
Av roger - Torsdag 12 juli 07:03

sol sol sol och 18 grader. Jag klarar inte att ha kvar fotbolls skägget längre! Det kliar och känns svettigt. Ska testa lite olika skägg frisyrer nu när jag rakar mig. Finns en favorit. Såg att hettan ska hålla i sig i minst 10 dagar till.


Av roger - Onsdag 11 juli 13:05

Polis får inte privat engagera sig i kvinnofrid frågor ideellt på sin fritid? Enligt en dom i AD så är det inte förenligt med polisens arbete? Man kan bara skaka på huvudet. Så får stackarna i Ludvika finna sig i att nazister kommer att demonstrera fram till valet! Stackarna får höra slagord ja ni vet vilka. Många känner sig rädda! Mer finns att läsa i tidningen Arbetaren för den som vill fördjupa sig.Av roger - Onsdag 11 juli 09:07

Att få vakna och va på ett sångare humör, denna heta morgon är underbart. Det är strålande sol och redan 22 grader..  Så funderar jag på att ett förbud mot böneutrop och kyrkklockor kommer att stärka fundamentalisterna. I Spanien är det ovanligt med kyrkor i bostadsområden. Detta är väl ett påhitt av kristdemokrater som vill fiska röster så de kommer över 4% spärren?

Av roger - Tisdag 10 juli 06:48

Mitt lata liv i soffan har tagit ett nytt utvecklande steg mot den optimala inre latheten. Köpte fjärrstyrda eluttag till mina lampor i går. Målet är att jag kan styra mitt liv totalt från soffan! Snart så kan man få hemkört från systemet, mat går redan att beställa hem! Sitter och tittar på den röd svarta flaggan ute på balkongen den fladdrar så vackert i vinden, Den ska nog få sitta kvar i dag. Hängde ut den i går eftersom ÖFK spelade! Lazy en otroligt bra låt att börja dagen med..

 


  

Av roger - Tisdag 10 juli 06:02

I dag blir det nytt värmerekord redan sol och 13 grader o lite vind. Så måste jag säga att Isabella Lövin  verkar vara en klok och tuff kvinna. Lyssnade på hennes tal i repris i går och jag blev imponerad. Allt var väl inte ok men mycket. Hon är för mycket kapitalist för mig. Så är det ju roligt att ÖFK tog en seger borta mot Hammarby. Min dotters pojkvän är totalt knäckt! He he he


Av roger - Måndag 9 juli 20:59

En ny seger för ÖFK 1-2 mot hammarby borta. En lätt seger. vi segrade med 2-1 mot ett tidvis bortspelat hammarby..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se