Senaste inläggen

Av Jammar - Måndag 23 mars 08:38

Höj lönerna för de underbetalda kvinnoyrken nu. De måste få ett kvitto på att de uppskattas. Inga fjuttiga 3-4% utan rejäla ökningar på 10-25%.

ANNONS
Av Jammar - Måndag 23 mars 07:47

Minus fem grader ute lite Simpson himmel. Tryck 135-111 p81 ja ok. Hoppas de kapitalistiska egoistiska gör som statsminister bad om i går. Reser inte i landet utan stannar hemma och reser inte. Visar hänsyn! Vi får väl se hur det går.


ANNONS
Av Jammar - Söndag 22 mars 22:19

Suttit och lyssnat på den ena och den andra, och de flesta har varit kapitalister. Skräms över tanken att den vanliga arbetande människan kommer att offras som kanonmat för att kapitalismen ska få fortsätta härska. I pestens tid så slåss de kapitalistiska utsugarna om att få fortsätta med sina utsugar metoder. Och att nu de kristna stollarna lovar kalvstek i himmelen hjälper föga.


Av Jammar - Söndag 22 mars 14:45

Nu höjs röster på att Åre ska gå i karantän på grund av egoistiska stockholmare. Flera läkare har varnat för detta och vill nu se krafttag innan allt går överstyr.

Av Jammar - Söndag 22 mars 12:48

Stoppa alla sammankomster över 5 personer i landet och förbjud allt person resande utanför alla stora städer här i landet. NU. Annars så har vi lastbilar som kommer att åka omkring här i landet och hämta upp lik som kommer att dumpas i massgravar.

Av Jammar - Söndag 22 mars 12:16

Att stänga skolor är så obota dumt. Stoppa resandet! I går så såg jag flera bilar med släpvagnar och skotrar. Folk stannar här för att handla mat och sprit på systemet. Tycker synn om personalen som blir exponerade av smittade av pesten. Så stoppa allt resande NU. Inga turister får komma hit. De är väl väkommna när pesten är över.

Av Jammar - Söndag 22 mars 11:38

Gjorde självtestet på nytt och tog bort lungsjukdom eftersom astma är en infektion i luftrören. Så nu kan jag sitta och knapra ingefära. Suttit och tittat på tv och hört Glenn berättat om hur det är Italien. Där lastbilar hämtar lik. Och berättat om hur som till synes friska smittar. Tänkte på att vi ljuger för oss själva för att få göra som vi vill. Nu gäller det att få stopp på resandet här i landet det är väl det viktigaste och det måste göras omedelbart. .

Av Jammar - Söndag 22 mars 10:57

Jaha gjorde corona testet på nätet och svaret blev att jag ska ringa sjukvården 1177. Glöm det! Jag ringer ingen sjukvård.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se