Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 8 mars 07:52

Det är bara minus fem grader och det snöar inte.. Skulle ha grillat ute i dag men får inte skotta snö eller göra nått tungt.. Har gjort det ett antal år för att uppmärksamma internationella kvinnodagen. Får pyssla med lite andra saker istället. Ska besöka kommunhuset och en stor kvinnlig arbetsplats. Sjukhemmet.

ANNONS
Av roger - Torsdag 8 mars 06:18

Måste väl ut och kontrollera att affischerna sitter kvar. Eftersom vissa inte tål att sånt här sitter uppe..

 


ANNONS
Av roger - Onsdag 7 mars 19:19

Lever i en facking jäkla djungel just nu.. Där det finns ett fönster så pågår det olika växt uppfödnings saker. Det växer så det knakar..Snart så har vi mer ljus en mörker och det gillar växterna..

 

Av roger - Onsdag 7 mars 06:45

Mer snö på snön. Stackars snöröjare, de har väl fått jobbat skiten av sig de senaste veckorna. Så går de inte under lagen om vilotider utan kan bli tvingade att jobba dygnet runt. Det då dödsfallen för arbetsäljande personal ökar.. Och mer snö ska det komma. Ska inte sluta förns i slutet på nästa vecka.. Det finns väl kvinnfolk som tycker det är mysigt med all snön? De har väl aldrig behövt skotta nån snö i hela sitt liv.


Av roger - Tisdag 6 mars 17:04

Östersjön håller på och dör. Kommunerna och sd politikerna som blundar för miljöfarorna nära kusterna som Kalmar. Blundar för allt skit som släpps ut. När ska sd partiets politiker ta sitt ansvar och göra något åt miljödöden och allt utsläpp? Har de inte barn eller barnbarn som ska få en sund jord att liva på? De tänker bara dit näsan når.. Rädda miljön och östersjön rösta inte på sd partiet..


Av roger - Tisdag 6 mars 11:31

Nått som jag har tänkt blogga om länge. Först raklöddret om är genomskinligt men när man smetar på hakan så blir det ett vitt skum. funkar skitbra.. Så en ansikte kräm som läker flera års hårt Levene och väder åkommor..(bör inte has på ansiktet vid stark kyla) Man ser ut som en 35 åldring igen. Man är 100% hos the ladys igen..

 

Av roger - Tisdag 6 mars 06:57

Det som göms i snö kommer fram vid tö.. Ja undrar om de som ska sköta om markarbetet tänker på hur våren kommer att bli.. Vårfloden kommer att bli enorm. Det man kan hoppas på är väl att de hinner köra bort all snö. Många ras och isproppar kommer att ställa till det för broar och det som finns invid floder och sjöar..

Av roger - Tisdag 6 mars 05:25

Är man lite seg på morgonen så är detta klipp nått som får en att vakna.. Det är också en Varning i för att se den, om man är djurvän?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se