Senaste inläggen

Av roger - Söndag 15 okt 06:30

Att bo i ett äkta träsk.. Området är byggt på ett gammalt träsk (våtmark). Det är ganska kul.. När folk ska hälsa på så säger de " Nu åker vi till till anarkisten i träsket " Vissa har inte fattat att det är ett bostadsområde nu.. Fåglarna t.ex de kommer alltid hit och häckar till våren. Det är ett drömområde för fågelskådare.. Många konstiga våtfåglar änder ankor måsar.. ja nämn et så finns de här.. Så rör sig marken vid temperatur skillnader.. Väntar bara på att ett stort slukhål ska öppna sig.. Ska byta nick.. Anarkisten love machine från träsket..


ANNONS
Av roger - Lördag 14 okt 18:17

Kolla på vilka färger flaggan har, som hon håller i vänsterhanden..

ANNONS
Av roger - Lördag 14 okt 17:49

3-0 säker seger.. Nu kan ÖFK koncentrera allt på Europa spelet.. Heja..

Av roger - Lördag 14 okt 17:04

ÖFK - Örebro 3-0.. i början av andra halvlek..

 

Av roger - Lördag 14 okt 09:05

Långsamma timmar långsamt genom dimman.. Snacka om dimma ute,,, sd politiker är som krimskrams dom håller inte..

Av roger - Fredag 13 okt 21:01

Nu har tömningen av kommunernas kassor börjat.. Politiker som känner att de kommer förlora sina ställningar 2018 tömmer nu kommunkassan till sig själva och till sina likasinnade.. Det händer varje gång det närmar sig val.. Så drar man ner på städ på skolor dagis och skyller på att det inte finns pengar kvar..

Det är för jävligt att det inte går att få stopp på detta mygel..

Av roger - Fredag 13 okt 19:57

IMF internationella valutafonden varnar för ökade inkomstklyftor.. Vill nu se dagens styrande driver på frågan om att högre skatt för de rikaste ska skyndas på.. Som det är i dag så betalar de rikaste nästan ingen skatt alls.. Efter allt skatte fifflande och gömda pengar i skatteparadis.. Dagens sätt att behandla de välbärgade hämmar tillväxten i den kapitalistiska värden.. De rikaste flyr mest till skatteparadis som till Sverige  ..

Av roger - Fredag 13 okt 13:37

Den 8 oktober var det 50 år sedan che EL Comendante  blev mördad.. Över hela värden så hyllades han av miljoner människor..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se