Senaste inläggen

Av roger - Fredag 13 okt 10:30

Blev påmind om en tid i mitt liv.. Att musik kan förändra sinnet så.. Vakna och var sur och grinig, till att bli djup och from som ett lamm.. Men spelar inte Rum 212, utan tar järnstaden.. Ett tag trodde jag att det var bara jag som lyssnade på Thåström..

ANNONS
Av roger - Fredag 13 okt 09:21

Det var nån som skulle sälja filmkanaler till tven.. Har dåligt samvete nu.. Stackars flicka som måste ringa till en vrång gubbe som jag som nyss har vaknat.. Men jag fick henne och skratta.. Så ok.. Hon skulle tvångs skicka filmer i Titanic romantiska stilen filmer till mig.. Hon tyckte jag behövde se fler sådana filmer.. Nu har jag glömt vad jag skulle blogga om? Det var väl nått om att alla i sd partiet är puckade idioter.. Och inte blev förkylningen bättre av att vara ute i regnet i går..

ANNONS
Av roger - Torsdag 12 okt 18:55

Så har jag och några till stått i regnet och snålblåsten och vårdat vårat stöd för civilkurage andan.. Det är inte så mycket folk ute men några var det.. Och Nyfikna på vad som stod på våran banderoll.. Vi delade ut flygblad också i Östersund..  Nu är det Hemkok på varmt citron te med vissa hemliga örter som gäller.. Gott att få va hemma i sköna värmen..

Av roger - Torsdag 12 okt 11:38

Mördad av nazister 12 oktober 1999..

 

Av roger - Torsdag 12 okt 08:51

Jimmie Åkesson och sjunker, sjunker, sjunker och snart kan inte ens en flytväst rädda de.. Så poff är dom borta.. Blåsippan och hakkorset får bita i gräset sedan de senaste skandalerna och hoten. Skandalernas och hoten och hatets troll fabrik sd partiet..

Av roger - Torsdag 12 okt 07:59

Heja Eminem! Inlagd för 17 timmar sedan..

Av roger - Torsdag 12 okt 07:23

I Dag hålls det många manifestationer i Björns Söderberg minne i landet.. Han blev mördad av nazister 12 oktober 1999.. Han var facklig medlem i syndikalisterna..

Av roger - Onsdag 11 okt 12:10

Usa vill stämma Cuba för plågsamma ljudförsök på amerikanska medborgare.... Om det hade varit Norskarna så hade man tänkt, Nu har det snurrat om totalt, för de på andra sidan gränsen.. Blir vi utsatta för plågsamma försök från staten?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se