Senaste inläggen

Av Jammar - Söndag 22 mars 10:57

Jaha gjorde corona testet på nätet och svaret blev att jag ska ringa sjukvården 1177. Glöm det! Jag ringer ingen sjukvård.


ANNONS
Av Jammar - Söndag 22 mars 08:37

Noll grader ute och mulet. Tryck 143-106 p74 har glömt om jag glömt att ta pillren i går. Lite mer kaffe så kommer väl minnet tillbaka? I dag blir det en karantän dag inne. Har ingen lust att gå ut och man har väl samhällsansvar,,, Ler.. Och så är bolaget stängt. Men i morgon ska jag ut. Jaga ungdomar med käppen. Det är det nya måndags nöjet här i byn för oss äldre. Jaga ungdoms ligister med käppen. Och är det nån kristen stolle i vägen får de smaka på käppen de också.


ANNONS
Av Jammar - Lördag 21 mars 14:52

Kul att rimma: Man kan stoppa en app i röven så är Coronan över.

Av Jammar - Lördag 21 mars 14:33

Risk kapitalister på burk som nu sitter och surrar om arbetslöshet och självmord. Annars när de lägger ner företag för att få snabba dollars så är det nyttigt. Vilket jäkla kapitalistiskt skit samhälle vi lever i. Vi klarar av mycket vi folket, som att vara själva. Vi behöver inte vara på krogen varje dag.


Av Jammar - Lördag 21 mars 14:01

Sitter och fryser, undrar om jag har fått pesten? Eller om det är för att jag glömde ölen på balkongen i går? De är kalla som tusan, älgen är tvärblå. Sitter och funderar på att man inte stänger person resandet här i landet. Att det ska vara så svårt. Det är väl som att äta pizza jag äter kanten först så är det gjort. Så stäng Åre fort som tusan annars så hela Jämtland snart smittat och tusentals dör..Av Jammar - Lördag 21 mars 10:36

Mulet och en grad varmt och det blåser. Tur det är lite sport på tv i dag bandy. Man räknar med rekord tittande på tv. Eftersom sådana som jag har abstinens besvär av att all sport försvann poff. Det går inte att hamstra en sm final eller skicross eller skidskytte. Av Jammar - Lördag 21 mars 07:08

En grad kallt och vitt på backen 5mm nysnö. Tryck 145-107 p70 ja. När man fick denna förra året så trodde man inte att den skulle bli så aktuell så fort, för vi har ju kris nu. Tur man hamstrade mycket i höstas så det behövdes inte så mycket nu. När alla andra andra hamstrade. Så blir man arg på myndigheterna när de ena dan säger att bara de över 80 år blir riktigt sjuka. Nu visar det sig att hälften som får intensivvård är under 60 år och samma sak är det i andra länder också. Vem kan man lita på.

 


Av Jammar - Fredag 20 mars 17:44

Dan Hylander.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se