Senaste inläggen

Av roger - Tisdag 6 mars 04:11

Vakna av snöröjarna i natt kl 03.00, och kunde inte somna om. Men det gör nog inte så mycket eftersom jag har nog sovit 12 timmar det senaste dygnet. Influensan slog till i går natt med feber och värk. Ja att en så stor och lång stilig man som är förståndig och icke rasist även drabbas. Gillar influensans sätt att jobba den väljer inte ut selektivt vem den ska göra sjuk. Den drabbar alla så att säga. Spelar inte nån roll vem, rik som fattig hudfärg eller religion. Men nu känns det ok faktiskt. Lite yr men annars så ok. Dricker en blandning av askorbinsyra och citron med vatten. Men det blir nog en kopp kaffe snart också.


ANNONS
Av roger - Måndag 5 mars 12:12

Var in till stan och handlade i dag åt min sjuka mor.. Såg att nio st medaljörer i os kommer (bor i ) från Östersund. Ja nog fan är vi en vinterstad nr 1 alltid. Minus 8 grader och 10 m/s är en kyleffekt på -25 grader..

ANNONS
Av roger - Måndag 5 mars 06:44

Äntligen lite varmare bara -9 grader nu men snön fortsätter att falla, vakna av snöröjarna kl 03.00 men som tur vad så somnade jag om.. Vi har väl en meter snö nu och på vissa håll nästan två meter.. Vi här i mitten av landet har sportlov nu så ungarna kan åka skidor pulka eller vad de åker nu? Hörde att alla snöredskap är slutsålda. Du kan få betala 2000:- för en spade nu på svarta börsen..


Av roger - Söndag 4 mars 18:13

Att ha respekt för alla och säga ifrån till auktoriteter som hävdar sitt ego genom ett hierarkiskt förtryck. Det finns ett gammalt förtryckar system som adeln, borgare, högern och präst jäklar utnyttjar för att trycka ner.. Leve friheten och ha respekt för alla som ni respekterar Respekt får man inte genom att ha massor av pengar eller föds med silversked.


Av roger - Söndag 4 mars 07:50

Jag är inte konformist så inte ser jag på nått töntigt Vasalopp eller löjligt melodifestival utan är en som kollar på skicross äter kätting och skiter småspik..Vasaloppet är väl för töntarna 1 och 2. Töntarna 3 och 4 står väl melodifestivalen för..

Av roger - Söndag 4 mars 07:37

Ja att väcka kroppen en söndag morgon inte så lätt.. Så skulle jag testa detta med en halvtimmes promenad varje dag. Har gjort det nu i tre veckor. Det ska visst va bra. Jo piggare har jag blivit. Inte har jag gått ner utan upp ett kg. Och så bör jag dra ner på vissa saker så går jag nog ner..Av roger - Lördag 3 mars 15:46

ÖFK klara för kvartsfinaler i svenska kuppen efter en enkel seger mot ömfotade Kalmar..

Av roger - Lördag 3 mars 15:07

2-0 till östersund.. Östersund spelar i kortbyxor i -7 grader.. Efter första halvlek.. Klena spelare från kalmar?

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se