Senaste inläggen

Av roger - Tisdag 5 dec 12:09

Nu har folk tjatat nog.. Ringde till läkare angående bihålorna och skulle boka tid. Hade räknat med att inte få komma på nån vecka.. Nä ska dit om nån timme.. Och jag gillar inte läkare eller läkar skrået.. Lär få en massa skäll och allt möjligt skit.. Har mer eller mindre varit dålig i ett år.. Var tvungen att operera handen för två år sedan och innan dess så är det nog tio år sedan jag var till läkare, då var det knäna.. Och alla jobbar så ingen kan följa mig och hålla handen.. Det är synd om mig nu! Skulle behöva en kram...


ANNONS
Av roger - Tisdag 5 dec 09:52

Att de måste förfölja mig hela tiden.. Snart vågar man inte ens gå ut. Så fort man närmar sig nån så ska det pratas om pynt och vad man ska göra i jul.. Skriker snart åt dom att jag tror inte och är anarkist och skiter i julen.. Vill bara ligga i soffan och kolla på tv och ta en öl, äta en grisfot.. Att det ska vara så jäkla svårt att fatt att jag tål inte julhysteriska fruntimmer..Har varit med om hur dessa fruntimmer förstör jularna för hela familjer.. I går var det en som föreslog att vi skulle byta julklappar.. Tänkte säga, kör upp klappen i röven.. Man borde införa julfria områden fria från julhysteriska fruntimmer!
ANNONS
Av roger - Måndag 4 dec 16:02

Finns det nått som heter...

Av roger - Måndag 4 dec 08:18

Ja man blir så förundrad och imponerad över kreativiteten hos vissa. Det är som om de besitter en kraft som är så mycket större en ens egen fantasi.. Man undrar om de verkligen kommer från denna planet.. Har ni lust så kolla på klippet det är nytt, bara några timmar gammalt... Musiken är bra och videon är  super stor..Tycker jag!

Av roger - Måndag 4 dec 07:56

Ja i natt har man varit ute och dansat..  Gick bra enda tills jag trasslade in mig i en massa sladdar.. Så vakna jag.. Hoppas på en bra dag -2 grader och lite vind.. var upp och kollade på månen i natt sov oroligt och drömde konstigt som alltid när det är fullmåne..

Av roger - Lördag 2 dec 15:59

Konformisterna ligger i lä när det gäller att pynta..

 

Av roger - Lördag 2 dec 09:44

Har pyntat i fönstret med hjärtat och blinkande led-lampor på balkongen.. Direkt ringde en granne och undrade om jag öppnat en amerikansk strippklubb..

Av roger - Fredag 1 dec 20:18

Kan man göra nått annat för de som tvingas bo i en kommun som Kalmar.. En att beklaga? Politiker som är sd politiker och har hat och rasism på dagordningen som styr medborgarnas vardag.. Ja det är bara att beklaga att sådana får styra.. Allt stöd till Kalmars invånare som lever i rasism och hot och våld som orsakas av sd politiker,,Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se