Senaste inläggen

Av roger - Måndag 9 juli 17:22

ÖFK möter Hammarby borta i kväll. Hemmalaget Hammarby är säkert nerviga eftersom vi har en vm spelare i laget. Så har vi en ny tränare som har den rätta inställningen till vad vi i ÖFK vill. Så är min dotters pojkvän  Hammarbyare så därför vill jag att ÖFK spöar skiten ur dom. Ler...

 


ANNONS
Av roger - Måndag 9 juli 08:01

Mulet och lite lätt regn o 15 grader. Fortsätter lite med våra måsar. Bostadsområdet där jag bor är byggt i ett träsk, de gjorde nog ingen miljö och djurlivs analys innan de dika ut och byggde bostadsområdet här? De visste nog inte vad en analys var på den tiden det begav. Detta var säkert ett fågel paradis innan! Så Måsarna är nån typ av ursprungs liv här och har mer rätt att vara här än vi.. Har pratat med de gamla här och de säger att de åkte skridsko här på vintern förr. Och det var många sjöfåglar här på sommaren. Så det är därför måsarna häckar här i Krokom! Detta område kallas för träsket av de gamla.ANNONS
Av roger - Måndag 9 juli 06:42

Var ute och spelade boule i går kväll med mina kära grannar. Och det är ju trevligt som alltid. Men nu kom det en Mås unge som är på väg ner till vattnet. Måsungar föds med en förprogrammerad gen som säger åt vilket håll den ska gå för att komma till vattnet. Att det är nån som har byggt hus och vägar och järnväg i dess väg struntar de i utan de är som en leksak som kör på ett hinder, den backar och försöker igen tills det lyckas. Nu är de nere vid ett lång hus och där är det stopp. Ser nu hur de kör fram och tillbaka, de lär väl ha hållit på hela natten? Man bli så frustrerad att se detta. Nu för en stund sedan var det en som var ca 30 cm från att lyckas komma förbi, men vände och började om från början. Så har vi föräldrarna som anfaller alla som kommer i närheten. Det ska bli kul att se nu när folk ska till sina jobb på morgonen. Vi har fyra sorters måsar här, vit mås (fjäll mås) vanlig mås skrattmås och tretåig mås. Och den tretåiga måsen är fridlyst. Det är några som brukar klä sig i hjälmar och skyddskläder och samla ihop ungarna och hjälper de förbi långhuset och järnvägen till en bäck som leder ner till viken.
Av roger - Söndag 8 juli 08:26

 

Sd partiets angrepp och hat mot starka kvinnor avslöjar vilka mesar de är! De har nått allvarligt fel i skallen så är det bara! De har väl bara två celler i skallen den ena är rasist och den andra är kvinnohatare och de är osams med varandra.


Av roger - Söndag 8 juli 07:19

Mulet och lite sol o 10 grader ingen vind. Tyst som på ett sd politiskt valmöte. Så läser jag om poliser som står och tittar på eftersom de är rädda, när nazister ger sig på Almedalsbesökare.

Av roger - Lördag 7 juli 18:36

Va fan det är ju bara fotboll ju. Skyll på att domaren var mutad! Att se vuxna människor sitta på läktarna och gråta är patetiskt. Spelare som pratar om tomhet det är ju bara en lek med en rund boll. Och England spelade dåligt. Så var det ju bara fotbolls spelare från södra delen av vårat land! Så det var väl väntat att de är mesar. Det är Skåningarnas fel.
Av roger - Lördag 7 juli 10:52

Ja nu ska jag skriva nått med båda fötterna på bromsen med mina 100 kg. Annars så gör jag mig olycklig på sd partiet! Som gentleman och förstår vilken kraft kvinnor har och hejar på starka kvinnor som Gudrun Schyman så blir jag så arg så arg när jag läser kommentarerna hos det kvinnor-hatande sd partiet! Va fan är det för fel på er? Nä nu måste jag sluta.


Av roger - Lördag 7 juli 07:23

Halv mulet och elva grader lite vind. Knepigt detta med mobilen i går, men den funkar hur bra som helst nu. Så om dagens stora händelse fotbollen, ska inte orda så mycket om den eftersom jag måste in till stan och lär väl få prata mig less om den. Så är det ett historiskt oväder i japan fler har dött och miljontals evakueras och en värmebölja i Kanada har krävt 54 döda. Undrar vad klimat förnekarna säger om det?

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se