Senaste inläggen

Av roger - Fredag 11 aug 07:11

Ja det ser ut att bli bra väder i dag, kanhända att det blir för varmt.. Vi får se?  Måsarna har dragit, nu är det alldeles tyst.. De har väl lessnat på oss här i området och dragit till havet..Nu är det bara smågrisarna på taket som skriker.. Det är väl fördelen med att ha vingar.. Det är bara att flyga iväg när det inte passar längre.. Hur skulle det va om människan hade vingar.. Då var det ju bortkastat detta med gränser.. sd politiker och andra nazze typer skulle flippa över.. Folk flög fritt överallt.. Gula, vita, svarta, bruna, röda.. Allt var blandat..

ANNONS
Av roger - Torsdag 10 aug 18:27

Självklart ska inte vålds höger extrema få ha vapen.. Ja det är ju självklart. Hoppas inte att fler vålds höger extrema har vapen? Det vore ju en total miss att låta sådant pack få ha vapen.. In i buren med dom, på vatten och bröd.. Vill inte höra från polis, opps vi glömde han... Sedan nån idiot har mejat ner en massa..

ANNONS
Av roger - Torsdag 10 aug 08:33

Ibland måste man gå tillbaka till gamla trådar, så man får en nystart..Har man följt en tråd ett tag och upptäcker att det bara låter likadant, allt.. Då får man gå tillbaka till grund låten.. Och följa en ny tråd..

Av roger - Torsdag 10 aug 07:39

En hur man lägger ihop, en miljon nollor så blir bara en miljon idioter.. Ja så är det nog.. Bara döda fiskar följer med strömmen..

Av roger - Torsdag 10 aug 06:58

Höger Rasister åtalas för angrepp.. Med tårgas och knogjärn gav de helt oprovocerat sig på ett sällskap.. Liknar mer och mer 30-talets Tyskland nu. Snart har vi horder av nazister och sd politiker som drar fram med järnrör och knogjärn, på våra gator och misshandlar folk helt godtyckligt..

Av roger - Onsdag 9 aug 08:14

Jaha ännu en gång har det höger rasistiska ungdoms packet trott att man löser problem med våld..

Äntligen har det blivit lite svalare och molnigt..  Efter den senaste värmeböljan med hettan så var man riktigt slut.. Ja.. så skönt nu att det har blivit svalare..

Av roger - Tisdag 8 aug 17:31

Att tv bolag höjer volymen när de sänder reklam.. Det är jäkligt irriterande.. Jag fattar inte vad man får ut av att plåga folk.. Är all reklam sadistisk eller?.. Jaja.. Det är fortfarande hett här.. solen skiner.. men det är några svalkande moln på g.. Alla fläktar snurrar och klimatanläggningen går på högvarv.. ändå så har man 25 grader inne.. Jäkla het sommar..


Av roger - Tisdag 8 aug 09:52

Såg att det visst har varit månförmörkelse i natt? Inte såg jag nåt? Jag kollade väl på nått annat.. Nu kommer jag ihåg.. Ja just ja hon hade en nästan genomskinlig blus på sig, eller vadet nu heter.. shitt också och jag som blev på pickalurven och somna.. Nu fattar jag varför det inte va nått hjärta i sms ett.. Får väl köpa blommor.. Blommor funkar alltid...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se