Senaste inläggen

Av Jammar - Fredag 13 sept 08:40

Kom på att det är konståkning på tv. Så sitter och kollar på flickornas korta program och klart är att flickorna åker bättre en pojkarna i denna årsgrupp. Nu spolar man isen och enda nordiska representant är en finska vid namn Linnea Ceder och är just nu på 7 plats.. OBS ett gammalt klipp..


ANNONS
Av Jammar - Fredag 13 sept 06:23

Sex grader och halvmulet lustiga färger på himmelen? Eller så är det jag som måste torka glasögonen. Tryck 135-104 p96. Ok lagom. Tappa en burk ansjovis på köksgolvet öppnad så klart. Luktar som en ansjovis fabrik där nu ska ta rätt på sörjan när jag känner för det, anarkist ni vet. Jag gör som jag vill jag. Apropå det så tror jag att vi har blivit en till. När man säger att man är anarkist så blir folk nyfikna och då får man dra de tre grund teserna. Oftast så fattar inte folk eller. När folk förstår enkelheten så går det bättre.

ANNONS
Av Jammar - Torsdag 12 sept 17:29

Denna helg är vi i Ryssland och en pojke från Sverige är med Casper Johansson är med och åkte bra. Är nu på sjunde plats.


Av Jammar - Torsdag 12 sept 06:26

Tolv grader och mulet fortfarande lite mörkt ute. Tryck 128-104 p87. Ungarna är rädda för maten kan man förstå.. Funderar på om jag måste gå på sjukstugan i dag och kalibrera blodtrycksmätaren. Sydde i går laga ett par byxor och ett tips till herrarna ta av slipsen innan ni syr annars så kan ni sy fast slipsen.

Av Jammar - Onsdag 11 sept 13:34

Grådisig dag du kreativiteten flödar så är det inte bättre ide en att sätta sig och sy! Mina gamla favorit byxor har fått nytt liv genom rebellisk anarkistisk kreativitet. Var en stor reva i baken också men den lagningen är mer intim, privat.

 


Av Jammar - Onsdag 11 sept 08:25

Dödsfallen är i år uppe i 33 st och då är inte asbests exponering och hjärtinfarkter på grund av stress på arbeten inte medräknat. När ska denna vansinniga slakt upphöra av den arbetande klassen? Inte en krona satsats av den sittande regeringen eller att det hörs röster från andra partier att något måste göras. Typiskt för förhållanden vi lever i, dagens samhälle med politiker som kör tre apor. En arbetares liv är inget värd enligt politiker. Pengar är mer värda en människoliv! Slicka arbetsköpare (arbetsgivare) i röven går bra.

Av Jammar - Onsdag 11 sept 06:21

Tretton grader och mulet. Tryck 156-104 p73. Måste ha dansat vals i natt eftersom jag nynnar på en vals melodi sedan jag vakna. 


Man blir lite förvånad av att så lite satsas på att förbättra arbetsförhållandena på våra arbetsplatser när så många dör på sina arbeten och arbetsskadorna ökar.

Så är det svårt för politikerna att ta tag i vårat skräp och miljön. Vi låter sopberget växa och det får kommande generationer ta hand om. Bakläxa åt höstbudgeten som regeringen la fram. Värden blir inte bättre av skattesänkningar för de som redan har det bra. Så måste de som är längst ner på stegen få säga vad de tycket utan att bli förtryckta och leva med brunhöger censur, politiker och kristna ser bara till sig själva och vill pracka på oss en massa skit om sånt som inte existerar..

Av Jammar - Tisdag 10 sept 13:23

Hemma efter statsbesök i Östersund och folket vinkade till anarkistens statsbesök. Kom hem med tre nya Ölglas, det är kristall körde kristall testet. Det blev en kall ljus lager och isterband med spenat. Visst det funkar med ljust lager men det skulle nog vara kul att testa en mer smakfull öl. Sånt som smakar bränt eller wiskey. 

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se