Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 19 okt 10:48

Ja nä om man ska ta hand om livet nu! Men avslutar med lite abstrakt..

ANNONS
Av roger - Torsdag 19 okt 09:36

 

Men nu är det gjort.. Måste väl gå och panta i dag, det blev en säck tomma ölburkar sist det begav sig.. Så man kan fylla på en ny! Sitter fortfarande i morronrock och försöker på ett mentalt sätt diska och städa.. Använder tankekraft.. Tur man är ledig från alla plikter och tvång i dag, och i morgon med..

ANNONS
Av roger - Torsdag 19 okt 09:09

ÖFK-Bilbao möts här i Östersund i kväll.. Det är soligt men kallt här -2 just nu.. Det kommer väl att ligga runt 0-4 grader i kväll.. Man kan hoppas på att laget från Baskien har glömt långkalsongerna hemma.. Ja det lär väl bli en jobbig dag i dag, nervig, grinig, frånvarande. Ja att man skulle fastna för fotboll så här på gamla dar.. Jag har inte brytt mig så mycket om lag idrotter förr.. Ja man kunde väl titta på vm och så, mest hockey.. Och nu har jag blivit en inbiten fotbolls nörd för ÖFK..

Av roger - Onsdag 18 okt 13:03

Brukar sätta upp flygblad.. Helt anonym är jag.. Tror jag skulle bli hämmad, om de jag känner läste det jag skriver här på bloggen och på flygbladen.. Men nu är det så här, nån har satt ett häftstift på min lapp på anslagstavlan.. Eftersom i går höll den på att blåsa bort.. Det är nån som tycker som jag, och blir glad och stärkt av att inte va ensamheten med sina tankar.. Och tycker det jag skriver är viktigt.. Ja ett häftstift betyder så mycket.. Även om det bara är en i hela värden så stärks själen hos en, och hos mig..

 


Av roger - Onsdag 18 okt 09:35

Men man får inte bli lurad av att se solen inne.. Det blåser och är kallt 3 grader.. Det är en kyleffekt på -10 grader ute.. Så skönt att få va inne.. Så har planeringen inför den stora matchen i morgon börjat.. ÖFK möter Athletic Bilbao från Spanien Baskien, i morgon kväll kl 19 här i Östersund..  Det kan bli kallt 2-3 grader.. Men lite blåst.. Jag som tror på detta vill ha seger för Östersund..

Av roger - Tisdag 17 okt 20:09

År en jäkligt bra känsla..Undrar om ordet ALLA ingår i sd partiets vokabulär.. De borde skickas hit för en omskolning i medmänsklighet..

Av roger - Tisdag 17 okt 19:48

Skönt att få sitta i goa värmen och kura nu.. Bara 3 grader ute och lite snöblandat...  Varit och planerat familje dag till advent med glögg godispåsar tipspromenad och lite mer.. Nu kan man få koppla av med att tala om för sd partiet hur dumma de är! Att vara främlingsfientlig och hata allt som är främmande.. Tycker det är avkopplande att få diskutera med hatets och hotens troll fabrik. Helst nu när det går bara nerför i de senaste valundersökningarna,, De har det svårt nu, sd partiet..Tjo..

Av roger - Tisdag 17 okt 17:57

Sedan man har varit ute i ruskvädret, så får man koma in i värmen.. Slippa hämta ved och elda upp.. slippa vänta på att vattnet ska bli varmt, kalla golv.. Nu är det bara att komma hem och slänga sig i duschen, varma golv och varmvatten i kranarna.. Allt är så bekvämt..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se