Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 19 juli 13:59

Det kan ha varit skogsmaskiner som ligger bakom bränderna? Trodde det var förbjudet med skogsmaskiner i torkan men så är det visst inte? De tog bara av stålbanden som driver maskinerna. En markberedare hackar i backen med kraftiga stål hackor, det kan ha frambringat gnistor som ligger bakom bränderna? Sådana maskiner var det i skogarna vid den aktuella tiden för bränderna. Då är det de stora skogsbolagen som ligger bakom? Nu är det visst förbud eller rekommendationer att inte va i skogen med maskiner? Om så är fallet så hoppas jag de betalar och inte vi skattebetalare!


ANNONS
Av roger - Torsdag 19 juli 07:16

Skogsbränder ett naturligt inslag i naturen menar forskare. Att folk måste flytta är trist och att enskilda skogsägare blir drabbade men det finns försäkringar, och det drabbar ingen fattig. Man pratar fortfarande om en skogsbrand som brann i två år från fjällen ända ner till kusten mot Sundsvall. Att skogen brinner är bra för skogen och naturen. Att det finns avarter som far runt och tuttar på är för jävligt. Inget har sagts om varför det brinner? Är det skogsmaskiner åska eller oförsiktigt folk?ANNONS
Av roger - Torsdag 19 juli 06:39

Kvinnor som jobbar som biljettkontrollanter i Stockholm blir fortfarande grovt sextrakasserade. Nu har facket kallat till förhandling och kräver bland annat förflyttning av arbetsledarna. En anledning för arbetsköparna (arbetsgivarna) att minska och sabotera fackens roll är väl att sånt här inte ska få komma fram? De vill ha fritt fram att göra som de vill.


Av roger - Onsdag 18 juli 14:23

Ett kraftigt regn och åska, temperaturen sjunker från 30 till mer behagliga 23 grader. Häftigt med åska det knallar och blixtrar. Så spolas dammet bort och luften blir renare..

Av roger - Onsdag 18 juli 09:21

Datorer mår inte så bra i hettan. Läste nått om att skaffa en kylplatta för bärbara datorer? Får nog göra det. Man blir irriterad av att dom beter sig konstigt. Testa med att lägga två kyl klabbar under? Det är nöden som föder uppfinnaren.

Av roger - Tisdag 17 juli 07:39

Ett brinnande intresse och ett hett temperament kan man säga om vädret just nu. Så funderar jag på om USA kommer att försöka påverka valet här hos oss? Fast det gör de nog redan. Viss personal i vården och barnomsorgen det jobbigt just nu med hettan. Boenden och dagis är inte gjorda för dessa höga temperaturer. Och det är ingen som hjälper personalen, eller ser till så de får det bättre. Hanna på dagis kräver fläktar och säger nu ska vi fan ha våra fläktar!Av roger - Måndag 16 juli 21:24

Varför ska jag bli lidande av kapitalisternas misstag? Nu är det 30 grader ute och 29 inne. Klimat förnekarna sitter som tre apor. sd partiet har stoppat skallen i sanden. De skyller väl på flyktingarna? Och Carl Bildt sitter i Kroatien och är rädd för att åka hit eftersom han är rädd för att dömas till medhjälp till krigsförbrytelser?


 


Av roger - Måndag 16 juli 18:15

Fortfarande har åkar drängarna det tufft med många döda. Utbildningen för många kranbilsförare sköts fortfarande på en bakgård till åkerierna. Många dör därför de känner sig tvingade att svara i mobilen när åkardjävulen ringer. När kommer en riktig utbildning och säkerhetsföreskrifter för den arbetande chauffören? Det är rena rama morden och avrättningarna av den arbetande klassen i åkeribranschen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se