Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 17 aug 07:54

Paok - Östersund kl 20.00 Har varit ute och kollat hur jag ska få se matchen på datorn.. Och grekerna skriver så konstigt, det är rena grekiskan.. Jag fattar inte ett smack.. Jag har vissa uppslag och ider.. men ska vänta tills i kväll..

ANNONS
Av roger - Torsdag 17 aug 07:32

Att leta efter laddkabel kan vara frustrerande och roligt samtidigt.. Man vet vart den brukar lägga, och så finns den inte där.. Så kommer tankarna att det är nån som har fått med den hem.. Och så sätter man sig ner och funderar.. Ja jag var ju ute på dåligheter i måndags med en jordgubbsplockerska.. Följde visst henne hem, och hade nån ide om att jag skulle spela musik för henne.. Så kollade i kavajfickan och javisst där var den ju.. Tur det så jag slapp gå dit med kepsen i näven och fråga snällt om den var hos henne.. Kunde ju inte ringa för batteriet var slut.. Man har tur ibland..

ANNONS
Av roger - Onsdag 16 aug 19:34

Har inte tvättat badbyxorna så jag kan inte åka dit.. Man får väl hacka sig fram så man får se den på datorn..

Av roger - Onsdag 16 aug 15:42

Ja hela historien låter som ett reklamjippo.. Eller en dålig deckarroman..

Av roger - Onsdag 16 aug 10:29

Människan kommer från sopor. För ca 4 miljoner år sedan åkte ett rymdskepp förbi jorden, och tömde sin sophink på jorden. Så därifrån utvecklades människan.. Så det så!.... Så vi kommer från rymd sopor.. rymd gegga..

Av roger - Onsdag 16 aug 09:17

Skulle inte förvåna mig om vi redan har haft kontakt med annat liv från rymden.. Det visas för mycket gubbar från rymden program på tv.. Vetenskaps program sänder snart inget annat en att vi är inte ensamma.. Så de håller på att förbereda oss för den stora nyheten att intelligent liv från rymden kommer att landa på jorden snart.. Det blir mycket att fixa då.. Vetenskapen och tänk alla religiösa jeppar.. Som får tänka om.. Tänk alla vit makt idioter, som får höra grön makt..

Av roger - Onsdag 16 aug 08:35

När man inte vill tänka på nått.. Att ha förmågan att sluta tänka.. Att kunna slå av tankeförmågan som med en lysknapp.. Off on.. Ja det finns ju inget att tänka på i dag.. sd politiker har skrivit nått sexistiskt på nätet.. ja man vet ju att dom är ju lite knäppa..  Trump är vit makt anhängare det visste man ju sedan förut.. Så det finns ju inte så mycket att skriva om i dag.. Vädret är mulet....

Av roger - Tisdag 15 aug 09:07

Syndat på en måndag..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se