Senaste inläggen

Av roger - Måndag 11 dec 13:13

Allt är bra..

ANNONS
Av roger - Måndag 11 dec 08:01

  Minus fyra grader och blecksvart ute..

ANNONS
Av roger - Måndag 11 dec 07:26

Borgarna adeln och annat nobelt pack hade visst en fest i går. Undrar om Anders Borg var där som underhållning och körde helikoptern och mätte snoppar? Undrar varför inte skatte polisen gör en utmätning på obetalda skatter på en sådan fest.. De skulle säkert få in miljarder.. Pengar som skulle behövas i sjukvården, äldreomsorgen, skolan och åt humanitär hjälp till flyktingar..

Av roger - Söndag 10 dec 09:27

Metoo skandalen är den största skandalen som nånsin har nystas upp i värden. Det är fantastiskt bra att den nystas upp, detta med övergrepp.. Men det lustiga är att de som skriker om att sanningen ska komma fram till folket är de mest hatiska till metoo avslöjandet.. Som högerextrema och sd politiker.. Man undrar om de vill styra det vi ska läsa och tycka?


Av roger - Söndag 10 dec 07:49

Det är minus tre grader här och becksvart ute.. Har inte hostat så mycket i natt fast jag har halverat dosen..Men sover alldeles för mycket.. Det är därifrån huvudvärken kommer.. Kan det vara så jag har fått astma på gamla dar? Fick en sån där puffare för astma av en granne för att testa. Ja och rosslet och pipandet i halsen slutade.. I Norge får alla använda astmamedicin så varför inte här? 

Av roger - Lördag 9 dec 14:46

kätting och lås gäller nu.. Hon själ mitt hjärta med sin förföriska röst och sitt underbara leende. Yrar omkring och letar efter ett gömställe.. Att en sån liten kan skrämma en sådan stor man som jag?

Av roger - Lördag 9 dec 09:20

Om det svenska folket inte vill ha med sd partiet med de som styr så är det bara att gilla läget.. Fatta det sd politiker.. Ni sjunker mer och mer.. Även de dummaste vill inte veta av er längre..

Av roger - Lördag 9 dec 08:03

VARNING efter granskning bör videon inte ses av känsliga personer...

Har sovit någorlunda i natt bara vakna nån gång och hostat upp släm.. Minus en grad ute och duggregn. Om det inte var så mycket skidåkning så skulle jag ta en långpromenad på nån mil i dag... Blir en kortis till affären och glas apoteket.. Medicinen hjälper men det tog ett tag.. Har minskat dosen hostmedicin och ökat nässprayen.. Så har jag lyckats med att separera julen från musten så nu dricker jag bara must.. Slängde julen i slasken..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se