Senaste inläggen

Av roger - Tisdag 13 mars 09:02

Det har varit junior vm i konståkning och två nya har visat sig..Alexandra och Alena (Inte Alina som vann os) Ja vad säger man? jösses.. Och vilket hår hon har Alexandra.. De blev 1-2 ja vad annars..

ANNONS

Sov

Av roger - Tisdag 13 mars 04:16

ANNONS
Av roger - Måndag 12 mars 18:57

Snöröjningen inom centrum har totalt havererat. Boende i träsket är snart totalt insnöade medans politiker i alla partier sitter och petar navel ludd och öron vax. De vill spara! De gamla tar sig inte ut. Krokomsbostäder skiter i de boende de kör huvudet i snön och hoppas på det bästa. Snart är enda lösningen på en tvångsförvaltning i hela kommunen.

Av roger - Måndag 12 mars 14:48

Ja trevligt att få se den gökandes adelns avkommor.. Skulle vara lika trevligt att få se städerskan, vårdbiträdes eller kassörskans avkommor också.. Klasskampen för ett rättvisare liv för alla. Mera klasskamp..


Av roger - Måndag 12 mars 07:23

Funderar på vilket av mina dumheter jag ska berätta.. Tror jag tar den om när jag skulle diska kaffe pressen. Det är ju en glas kopp där man häller kaffet och vattnet så är det ett handtag utanpå. Såg att det hade blivit kaffe och sutter mellan glaset och handtaget. Ända sättet var att trycka ut glaset ur handtaget. Så vad gör jag jag tar och trycker med tummen på botten, inget händer. Och jag är tjurig så trycker hårdare tills glaset går sönder.. Skär nästan av mig tummen och blir gipsad opererad och sjukskriven i två månader för en kaffe press som jag ville diska.. Lägg märke till krysset på höger handen så de skulle operera rätt tumme..    

Av roger - Måndag 12 mars 06:34

Fortfarande är svensk vapenexport hög. Vapen lobbyn fortsätter att leva på krig och oroliga länder och våldsbenägna ledare. Det är bara minus fem grader ute, sitter och väntar på snöfallet som ska börja kl ca 8.00 Det ska komma 1-2 dm under dagen. Resten av veckan har de lovat sol och riktigt skönt vårväder?

Av roger - Söndag 11 mars 18:54

Det blev 1-0 till ÖFK..

Av roger - Söndag 11 mars 18:45

1-0 till Östersund

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se