Senaste inläggen

Av roger - Fredag 1 dec 16:30

Skatte eller den ekonomiska brottsenheten  borde ha gjort ett tillslag i dag på adelns spektakel i dag.. Så skulle man ha fått in miljarder som behövs i skola vård och omsorg.. Men det har man inte stake nog för att göra!

ANNONS
Av roger - Fredag 1 dec 11:50

Adeln frossar på den Svenska arbetarens svett och lik... Adeln firar i flärd och överflöd. Packet som inte har gjort ett vettigt hantag i hela sitt liv. Det enda de klarar av är att skatte fuska, hånar oss nu med att  frossa i skattebetalarnas svett och blod. Så ska vi va tvungna att se sånt dårskap på tv.. Ett hån mot den arbetande klassen..

ANNONS
Av roger - Fredag 1 dec 09:01

 

Av roger - Fredag 1 dec 07:38

Denna magiska rot som är bra mot det mesta.. Kan has i mat göras te på, i snapps. Eller bara tugga på en bit.. Man kan även göra salva av den.. Undrar om man ska stoppa nån bit i näsan mot bihålorna? Har haft problem med bihålorna nu så länge.. Och inte vill jag gå till nån jäkla doktor.. Hoppar till något nytt nu.. Humor! Har vissa tv program som är levnadsregler för mig.. South Park, Futurama, Simpson, Family gay. Nått mer behöver man inte se på tv! Man är redo för värden om man kollar på på dessa.. jo The Big Bang Thory.. Det var nog allt..


Av roger - Fredag 1 dec 06:56

I går blev man väckt av plogbilen i dag sandbilen.. Annars så är det ok.. - tre grader och nysnö.. Så har jag funderat på om det är dax att sluta flörta nu, om det går? Ska försöka låta bli i dag. Man får trappa ner.. En flört fri dag i veckan, i två veckor. Sedan två flört fria dagar i veckan.. osv..

Av roger - Torsdag 30 nov 16:08

Bra vinterväder -4 och nysnö.. Skidskyttet i Östersund får en förträfflig kväll, kan nog inte bli bättre....


Av roger - Torsdag 30 nov 08:48

Nysnö och -6 grader fint eller alldeles utmärkt vinterväder..

 

Av roger - Torsdag 30 nov 07:49

Fortfarande dör en i veckan på våra arbetsplatser. När ska detta vansinne sluta.. Alla dödsfall på våra arbetsplatser går att undvika.. I år just nu är vi uppe i 49 st.. plus de som har blivit förgiftade av miljö gifter t.ex arsenik,  och andra giftiga saker..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se