Senaste inläggen

Av Jammar - Onsdag 6 nov 14:00

Nu är paltarna rullade och fläsket istoppat så nu ska det koka i en timme ca? Otroligt fina bollar i dag som stora fina tutta :). Bör nog ta en dusch nu innan maten, en kall..

 

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 6 nov 11:15

Köpte två kg potatis på affären och hämtade ut ett paket. Det är fusk att bara jag ska visa lägg kassörskan borde också få visa lägg, så man inte åker dit för barnarov. Sprang hem för det ska bli pitepalt,  nu klarar jag av att bolla med receptet. Men ett som är säkert är att den malda råa potatisen ska rinna av i minst två timmar. Innan man baka degen och gör bollar med fläsk i. Så ska det koka i en timma.  

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 6 nov 05:39

Minus nio grader och svart ute. Tryck 136-106 p61 helt ok. Var in till stan i går och tänkte på hur många bilar det var som har fått parkeringsböter. Såg minst ett 20 tal och som plåster på såren så satt det en is skrapa med böterna. Ja en felparkerad bil kan ställa till med mycket skit på vintern.

Av Jammar - Tisdag 5 nov 07:38

Ni grader kallt och rimfrostigt ute. 142-107 p67. Är på ett pirrit underbart humör i dag nu på morgonen. Måste snart ut i kylan och urk burk säger jag. Ska väl på affären vid 12.00 tiden om jag hinner.

Av Jammar - Måndag 4 nov 06:34

Minus nio här så det blir långkalsong på, man ska va rädd om sina snygga ben. Tryck 148-108 p64 lagom bra. Äntligen börjar jag få ett lagom och jämt tryck.

Av Jammar - Söndag 3 nov 18:04

Nu drar cirkusen vidare till Kina 8-10 nov och några nya åkare,det ska bli kul att se Anna Shcherbakova igen med kvadrupplar.  Men norden lyser med sin frånvarande och det är ju trist. Men helgen efter då man är i Ryssland då ska Finland va med, och då blir det full satt Ryssar japaner italienare fransmän gillar konståkning.

Av Jammar - Söndag 3 nov 06:30

En minus och svart ute. Tryck 130-100 p71 helt ok. Allt har väl lagt sig efter konståkningen i går. Vädret ska bli kallare men stabilt nu framöver här i mitten av landet.

Av Jammar - Lördag 2 nov 21:30

Lite snubbel och.. Men ett otroligt bra åk..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se