Senaste inläggen

Av roger - Onsdag 11 okt 11:35

Jag blir så imponerad av Sven.. Han har ju ledlösa ben..

ANNONS
Av roger - Onsdag 11 okt 09:51

Änglarnas perrong där folk står och väntar på tåget, som ska ta de till det eviga mörkret.. Stinsen och konduktören är de som hjälper folket att få en sittplats, och att resan ska vara så bekväm som möjligt.. Den sista resan som vi alla ska göra.. Vissa får vänta? ja ni vet ju hur tågen är... Vissa blir hemskickade eftersom de saknar sittplats. De får vänta tills en annan gång.. Men säkert är, att vi alla får resa med tåget som tar oss in i det eviga mörkret..

ANNONS
Av roger - Onsdag 11 okt 08:43

Snön är på gång.. Det gör väl inget om det inte vore för däckbytet.. Bland det tristaste jag vet är att byta däck.. Gillar vinter sport, utom utförsåkning.. Det är bara för lata som inte orkar åka uppför en backe..Så är det en överklass sport.. Skikross går bra..

Av roger - Tisdag 10 okt 18:12

Iran leder med 4-0 mot Tyskland och det är 5 min kvar.. I U17 vm i fotboll..

Av roger - Tisdag 10 okt 16:04

Kvinnan som anmälde sexuella övergrepp blir hotad.. Ja nu ser man hur nära blåsippan och hakkorset sd politiken är. Hoten och hatets politik.. Hon har fått sin bil söderslagen, saker slängda genom fönster, hotbrev..Av roger - Tisdag 10 okt 08:20

Det är nya tider då folk blandar sig med varandra.. Krig och andra eländiga orsaker gör att all jordens befolkning ställer upp för varandra.. Och till de som inte gillar läget som det är, acceptera läget eller kör huvudet i väggen..

Av roger - Tisdag 10 okt 06:53

Kaffet, sätt på. På med hörlurarna.. Hitta rätta gunget.. Oooyeee.. All right now. Låten är till en vän som är på sjukhus i Umeå..

Av roger - Måndag 9 okt 08:26

Man undrar hur det står till med sd partiet? De tror att de kan ta hand om ett land fast de är skandal troll fabrik nr 1...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se