Senaste inläggen

Av roger - Lördag 3 mars 08:05

Centralt varsel 8 mars.  

ANNONS
Av roger - Lördag 3 mars 05:35

Slopa karensdagar för anställda inom förskolan och full lön.. Sjuktalen är högt. De smittas ofta av magsjukdomar, influensa och annat som ungarna har med sig på förskolan. De anställda kan inte ta ut sina raster. Och många lider av för hög ljudnivå. 37% av barnskötarna upplever att den psykiska belastningen är jobbig och att hela 30% vill sluta. Arbetsmiljön måste förbättras..

I år har redan sex st dött på sina arbeten.. Förra året så var det en i veckan som dog på sina arbeten.. Och det ser ut att bli detsamma i år också om inget görs..


ANNONS
Av roger - Fredag 2 mars 06:52

Att det ska va så kallt -28 grader nu. Man får väl hoppas att det vänder snart.. Ja och snart är det vårdagjämning , natt och dag är lika långa. och sedan om tre månader så vänder det och blir mörkare och snart vinter igen.. Jäkla liv man lever..

Av roger - Torsdag 1 mars 08:34

jag har blivit pappa.. Köpte ett frö för 150 kr på nätet.. Samma som hanibal så han ska ha sällskap.. Trodde att nu har jag blivit lurad, har haft fröet i kruka i minst 14 dagar.. Inte ett skit har man sett.. Var på väg att slänga skiten..Men nu på morronen när jag skulle koka kaffe så slänger jag en blick på krukan och ser att en cm liten växt på ca en cm har kommit upp. Ja jag är en så stolt pappa så.. Nu är det kuvös med extra näring som gäller..

Av roger - Torsdag 1 mars 07:24

Så sitter man och kollar på en bortskämd överklass unge som intervjuas i tv.. Vi lever i ett jäkla skit.. Stor städer kräver allt.. Moderaternas ungdoms förbund tycker att en viss typ underklass behövs för att samhället ska fungera..

Av roger - Onsdag 28 feb 15:31

Hjälp.. Hans hjärna förtränger sanningen! Vi hyllar Palme och låt oss hoppas på att man finner hans mördare eller den organisation som är skyldig..


Av roger - Onsdag 28 feb 11:58

Först är det du som som ska kolla om det finns tecken på köld skador på din kamrat eller folk du möter. Personen märker det inte själv. Det känns varmt och skönt för personen.

Detta var totalt borta hos mig i minnet. Men när jag såg en person som var det, nått vakna i hjärnan. Jag reagerade direkt. Alla mina år som jag har jobbat med folk i natur och fjäll har satt sina spår. Som sagt va in i värmen så fort som möjligt. Gnugga inte! Inga krämer hjälper utan ska du ut i kylan så tvätta inte ansiktet på morgonen..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se