Senaste inläggen

Av Jammar - Måndag 2 sept 06:16

Solens k värde låg i natt på 8. Men då var solen på andra sidan klotet och tur för oss, de kan ha haft krångel med viss elektronisk utrustning. Nu när solen är uppe här är det bara på kp5. Strålning som slungas ut från solen skulle bränna upp allt om vi inte har atsmofär och magnetfält. Det finns en sida som heter SpaceWeaterLive.com där allt finns. intressant att titta på om man tänker längre en näsan och inte är en kristen stolle..

ANNONS
Av Jammar - Måndag 2 sept 05:25

Mörkt ute men elva grader, tror det är grå himmel och regnar? Somna tidigt i går, var nog trött efter fönsterputsningen. Men har nog sovit gott i natt. Tryck 134-97 p77 helt ok. Såg att snart är det risk för natt frost.

ANNONS
Av Jammar - Söndag 1 sept 19:32

Solen har kp index 6 G2 måttlig geomagnetisk storm. Putsa fönstret i dag eftersom det är snart dax att ta in blommorna.

Av Jammar - Söndag 1 sept 09:35

En svag geomagnetisk storm på G1 och kp5. Kan öka till kp6? Solvindens hastighet är just nu 726,3 km/sec. Så blev det kyckling i går..

Av Jammar - Söndag 1 sept 09:04

Den 1 september 1939 kl 04.45 avfyrades de första skotten då en tysk slagkryssare öppnade eld mot norra Polen. Ett krig som tog ca 60 miljoner människors liv hade just börjat, historiens största slakt. Aldrig mera krig! Sa man efter andra världskriget men blev det så.


Av Jammar - Söndag 1 sept 06:54

Sexton grader och grått ute. Tryck 145-103 p71. Så måste nått göras åt kommunalpolitiker som skiter i miljön. Fick höra att vissa områden saknar sopsortering. Vi måste ta hand om våra sopor på ett vettigt sätt inte bara gräva ner skiten i jorden.Trodde inte att problemet med klimatförnekande politiker var så stort. Måste försöka hitta på nått sätt så de fattar att läget är akut. Man behöver inte tillhöra ett visst parti för att värna om miljön och planeten jorden. Av Jammar - Lördag 31 aug 18:39

Sitter och tittar på friidrott sm.. Nu är det höjdhopp. När man river ribban så står det en och vftar med en röd flagga. River man inte så blir det en vit flagga. Undrar om de tror man är dum?  Klart man ser om ribban ramlar ner. Totalt onödigt med en flaggviftande typ..Av Jammar - Lördag 31 aug 17:28

Ja nu har jag varit på marknad här i Krokom, det var kul träffa lite folk och så mina gamla kompisar från hyresgäst föreningen. Det var mycket bra ornat med hopp borg och hästridning. Kul för barn! Kaffe och kaka till de vuxna. Så var det detta med min förfrågning angående matsortering år tjugohundratjugoett. Först ut var det centerpartiet och de visste inget. Även fast de styr kommunen. Moderaterna var nog sämst det satt en kvinnlig politiker och smsa och såg mycket besvärad ut..Fan vad arroganta de är moderata politiker.  Så fråga jag om hon var bered för en fråga. Titta hon upp och sa "om jag är rädd" och såg ut som en fågelholk? Så ställde jag frågan och genast så sprang hon omkring som en nackad höna.. Miljön fanns inte i hennes skalle.. De skiter i miljön och struntar i vad riksdagshuset har bestämt. Det kommer att bli problem med miljön och detta med sop sortering i många kommuner om de diskuterar på samma sätt som här i Krokom.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se