Senaste inläggen

Av Jammar - Fredag 20 mars 15:03

Nu har vi en massa stockholmare som reser land och rike runt och smittar folk med pesten. Och slipper stå för konsekvenserna. Ska det vara så?

ANNONS
Av Jammar - Fredag 20 mars 14:45

Åre är nu lika nersmittat av pesten som Stockholm. Om de kunde lyssna på vad man säger. De får skylla sig själva.

ANNONS
Av Jammar - Fredag 20 mars 07:48

Minus fyra grader och Simson himmel. Tryck 157-108 p60 ja fuck. Nu har vi en mått stock hände det före pesten eller under pesten eller efter? Nu har vi nått att prata med barnbarnen om. När man sitter i gungstolen och säger jag minns hur det var under pesten.

Av Jammar - Torsdag 19 mars 18:22

Snart så har de kapitalistiska vargarna slängt pengar i miljard storlek på varandra. Så när avtalsrörelsen ska starta för den arbetande klassen så kommer det att heta att det inte finns några pengar kvar till löneökningar. Till de kvinnoyrken som nu går på knäna kommer det att heta att pengarna är slut. Eftersom statskassan är tom. Dra igång förhandlingarna NU. Medans det finns några pengar kvar i kistan.

Av Jammar - Torsdag 19 mars 16:14

En kristen sekt från Sydkorea spred pesten. Bra att nu ska man begränsa resor från storstäder till övriga delar av landet. Ser ni nån främmande person som ni inte känner igen eller nån kristen stolle så håll avstånd.

Av Jammar - Torsdag 19 mars 11:34

Gör som i Kina så är pesten över på ett par månader och sparka de kristna stollarna i röven så blir allt bra. Då blir det fotboll och mer sport.


Av Jammar - Torsdag 19 mars 08:18

En grad varmt och Simpson himmel. Tryck 138-96 p109  glömde pillren i går kväll. Varför kan man inte stoppa resandet av persontrafik mellan norra och södra delarna av landet? De flesta smittade finns i söder. 


Av Jammar - Onsdag 18 mars 21:45

Ja snart är det en av årets största reshelger som påsk och påsklov och ingen av alla dessa experter har sagt något om att håll er hemma så jag måste göra det. Res inte va hemma och ät era ägg hemma.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se