Senaste inläggen

Av roger - Tisdag 8 aug 09:39

Ja en liten snutt av kärleken.. Ett sms om att man ska ha en bra dag i solen.. Suckar... jaha .. Inte ens ett hjärta fick man.. Det är ingen klass på the Ladys i dag.. Såg att de har bra pris på svensk gurka i dag, så det blir väl att man måste klä på sig och gå ut..ska nog göra ättiksgurka i dag..

ANNONS
Av roger - Tisdag 8 aug 09:20

Det är ju förfan snart 20 grader och blå himmel, och inte en vindpuss.. Det blir varmt svettigt och äckligt i dag.. Tror jag ska gå ut med Hannibal snart, han behöver solljus.. Fan va han växer.. Ps: drick inte för många gin och tonics man blir hängig dan efter..


ANNONS
Av roger - Måndag 7 aug 19:13

Undrar om jag ska göra en andersborgare.. Ja så man visar att man är hipp och följer modet.. Ja det är ju inne nu att göra helikoptern och en andersborgare..

Av roger - Måndag 7 aug 18:57

Det finns hästhandlare bilhandlare datahandlare borgare präster sd politiker osv.. Att det skulle va en ny förförelse är nog inte sant.. Kriminella finns runt oss hela tiden..

Av roger - Måndag 7 aug 18:39

Sitter och tittar på min nya vän Hannibal den kött ätande växten.. Det är bara en liten stackare på en cm nu men men.. Var ute på internet och kollade, Rådet från en odlare var att jag skulle bränna upp den mens tid är.. Den kommer visst att äta allt som är mindre en en ko.. Ser att han vrider på grobladen och har en haklapp på sig och och vässar besticken.. Det är lätt att fixa föda när den dagen kommer..Nu vill den bara ha blod, några droppar om dan.. Han fick va ute i solen en stund i dag.. Så han ska inte klaga.. men senare i livet så trivs han bättre i mörker..


Av roger - Måndag 7 aug 08:43

Ska kalla min köttätande växt för Hannibal. Den ska vattnas med blod nu några veckor.. Tur att det bara ska vara några droppar.. Sen måste jag väl skaffa en skylt och sätta på dörren.. VARNING för köttätande växt..

 

Av roger - Måndag 7 aug 07:57

Ja man blir less på flugorna inne. Så ska ha nån typ av balans inne, naturens balans... Köpte frön som ska bli en köttätande växt.. Men sitter och tänker på att en sån här liten krabat, ska bli en mordisk köttätande vidunder..    

Av roger - Måndag 7 aug 07:20

Ja måndag och dimma ute.. Prövar en ny kaffeblandning.. Jag blandar kaffe själv. Har en kaffepress. Så blandar kok brygg olika sorters kaffe smaker.... ja och det smakar bra.. 60% kok och 40% brygg så franskrost med mellan rost.. Har svårt för att köra samma sorts kaffe jämt.. Vill byta då och då som allt annat..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se