Senaste inläggen

Av roger - Fredag 6 okt 10:38

Ingen tsunami varning har gått ut.. 6,0 och på 10 km djup..

ANNONS
Av roger - Fredag 6 okt 07:17

Dödsfallen på våra arbetsplatser är otroligt högt! Bara  i år så har 34 dött på sina arbeten.. Stress, dålig arbetsmiljö, chefer som har en skruv lös, användandet av underleverantörer som är oseriösa.. När ska en arbetares liv värderas jämlikt?


ANNONS
Av roger - Torsdag 5 okt 18:54

Ja passar på och laddar hårklipparen.. I morgon blir det rakning.. Sista för i år.. När man måste använda kam så är det dax.. Vet att det blir ett jäkla liv på the ladys.. Du som har så fina lockar säger dom.. Tänker mer på det praktiska.. slipper kamma mig..

Av roger - Torsdag 5 okt 12:47

Har diskat i tre timmar.. Men kom på att jag har en massa burkar med småskvättar i med gurka, morötter, blomkål. Så var och köpte syltlökar och babymajs.. Så blev det pickles..

Av roger - Torsdag 5 okt 08:39

Stiga upp med en rytmkänsla i kroppen som om man dansar.. Om det är en självbevarelse drift? Vill inte gå in i köket.. Det är sådana otroliga högar med disk.. Sitter och planerar hur jag ska diska, vart jag ska börja? Ja det blir så här när man har syltat, stoppat, kokat, inlagt, konserverat, torkat. Har god lust att ringa nån vitvarubutik och beställa en diskmaskin.. Kom hit och installera en diskmaskin fort som tusan..

Av roger - Torsdag 5 okt 07:31

Nobel tjosan kapitalismens lekstuga.. Men det är ju bra att överheten har roligt.. Han var duktig han nobel som hitta på ett roligt spektakel för den styrande överhetsförtryckarna..

Av roger - Onsdag 4 okt 09:28

Började lyssna på de för ca 10-15 år sedan.. Var nog en av deras första fans.. Man älskar musiken eller hatar den..


Av roger - Onsdag 4 okt 09:09

Tjyv rökande nunnor i trappen ner till tvättstugan.. De slänger fimpar och skränar.. Har varit ner och sagt till flera gånger.. Oftast blir dom rädda, som om de skulle ha sett den lede själv.. Så de springer så kläderna fladdrar.. Ser ganska komiskt ut...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se