Senaste inläggen

Av roger - Måndag 27 nov 10:02

Rasismen och hatets politik är på väg bort.. sd backar i flera väljare undersökningar.. Vit makt får färre anhängare.. Solidaritet och medmänsklighet är åter på agendan!

ANNONS
Av roger - Måndag 27 nov 08:12

Opps sov för länge nu.. Rädd för migrän? Sitter och funderar på vilka kläder man ska ha på sig i dag? Har en del besök att göra så det lär väl bli kamrers kläder med en slipps.. Har ett stort hjärta så stort så det nästan värker nu på morronen, så allt lär nog gå bra? Inte så kallt här -7 ingen vind men mulet..


ANNONS
Av roger - Söndag 26 nov 08:22

Flera demonstrationer mot slavhandel hölls i går på olika platser.. Och vit makt rörelsen i Uppsala gjorde bort sig nått kopiöst.. De angrep demonstrerande för stöd till flyktingar.

Av roger - Lördag 25 nov 14:12

Borgarrådet (s) som har utnyttjat sin makt med att ha förgripa sig på kvinnor får 4,8 miljoner i avgångsvederlag. Bör betala de pengarna i skadestånd till de kvinnor han har utnyttjat..

Av roger - Lördag 25 nov 12:24

Ett borgarråd i Stockholm (s) får ett avgångs vederlag på ca 4,8 miljoner i avgångsvederlag för sextrakasserier mot flera kvinnor.. Fast flera kvinnor har vittnat om övergrepp.. Om en vanlig knegare bryter mot lagen så får de kicken utan lön! Nu börjar detta gå för långt hur makteliten sköter detta..

Av roger - Lördag 25 nov 07:53

Håller på att bygga upp ett lager med julmust.. Har en ide om att separera julen från musten.. Julen spolar jag ner på toaletten och musten dricker jag upp..

Av roger - Lördag 25 nov 07:38

Ja den 13 december är det årets stora händelse.. Det är premier på den nya star wars filmen. Gissa vem som kommer att sova utanför biografen..

Av roger - Lördag 25 nov 07:00

Rövar låten Jesper kasper och Jonatan.. Man undrar varför? Jag har ingen lust att röva i dag.. Isåfall så ska det vara ett kvinno-hjärta som man kan röva.. di di data ta ta.. Inte så dåligt väder här.. -5 och stjärn klart, det är tvärmörkt här fortfarande..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se