Senaste inläggen

Av roger - Måndag 2 juli 07:09

Sol och vindstilla men bara 12 grader. Hierarkistiska maktsystem är ett konstant utbrett förtryckar sätt, som utnyttjas av konformisterna. Och ett sorgligt faktum. Det finns i våra privatliv och parlament, våra relationer och lagrum.  Bli anarkist och prisa slumpen!


ANNONS
Av roger - Söndag 1 juli 07:22

Blå himmel sol och 11 grader ingen vind. Såg en otroligt bra film i går mellan fotbollen. The Lobster. Den måste bara ses om ni har humor förstås? Den var helt sjuk, men jag skratta gott. Handlar om att i framtiden måste man leva i par, annars så blir man skickad till hotellet he he.. Klarar man inte av att leva i par så blir man förvandlad till ett djur. Det är hyfsade skådespelare så det är inget skit. Ja den bör ses. Helst om ni är singel.

ANNONS
Av roger - Lördag 30 juni 11:33

I ren anarkistisk anda har hyres aktivister planterat blommor på en gård någon stans i Sverige. Underbart att folk tar sådana initiativ och bryter det grå kalla boenden som de styrande tvingar på oss. Inga vaktmästare får vara närmare en 4 m eftersom förra året så körde de över allt med en gräsklippare. Så fort det behövs så sitter det en tant som vaktar..

 

Av roger - Lördag 30 juni 09:07

Hyresgästen skriver i sitt nyaste nr att slutspurten i valet närmar sig. Och de skriver att de ska motverka alla försök till marknadshyror som oftast leder till hyreshöjningar och ökad segregation. Otrygga villkor för hyresgästen som leder till svåra sociala följder. Det är nått som jag kan ställa upp på till 100%


Av roger - Lördag 30 juni 07:55

Abstinens? Det var ingen fotboll i går! Och det känns som jag kan stå ut tills kl 16 i dag då är det 8 dels final nr 1. Jag var så sjuk så jag var ut och åt i går kväll, och det funka. Det var en vän som jag bjöd på middag. Har börjat få smaksinnet åter. Sol lite moln och åtta grader ingen vind, blir en fin inne dag i dag.

Av roger - Fredag 29 juni 08:25

Gråaktig himmel och bara nio grader och kall nordan vind! Tur det finns vetenskap som pysslar med DNA, forskning, Stamceller, sjukdomar, miljö, osv..  Så att alla misstag som gud har begått rättas till..


Av roger - Fredag 29 juni 06:51

Nu ska det rasistiska packet i sd partiet få tunga poster i riksdagen om Alliansen vinner valet? Bra att de säger att de har planer på att nyinföra nationalsocialismen här i vårt land! Polis stat med våld och hot väntar om alliansen vinner valet..

Av roger - Torsdag 28 juni 09:17

Vi lär nog aldrig få se stuprörs rensarna nått mer här i byn? Ja musen var hård tuggad skulle behöva en mjukare eller mer levande så att säga!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se