Senaste inläggen

Av Jammar - Fredag 1 nov 18:19

Nu börjar det ramla in resultat och klipp.. Bra musik..  

ANNONS
Av Jammar - Fredag 1 nov 08:54

Har kommit klipp från gårdagens tränings åk. Hon kör Kleopatra stilen denna säsong. Hon set pigg ut hoppar som en gud och åker som en drottning ska göra. Hoppas man slipper vänta för länga på bilder från dagens korta program?

ANNONS
Av Jammar - Fredag 1 nov 07:43

Skrämmande uppgifter om miljön, Svalbard har haft 100 månader i rad med höga temperaturer över medel och forskare tror att det kan bli 20 grader varmare inom en snar framtid. Isbjörnen kommer snart att vara utrotad i vilt tillstånd.


Av Jammar - Fredag 1 nov 06:59

En grad och mulet ute. Tryck 146-106 p69 ok. Man måste väl gå på bolaget i dag eftersom det är stängt i morgon. Man måste ha sig en öl till konståkningen i morgon, så är det ju TV pucken. Bra att det är mycket sport..

Av Jammar - Torsdag 31 okt 15:30

Dax att införa tester på höga tjänstemän, lärare och läkare som jobbar med barn och människor. Efter avslöjandet att en kvinna som även är en högt uppsatt SD politiker, och jobbat i barn och utbildnings nämnden och är lärare förespråkar tejp för munnen på barn i första klass. Krav på att SD politiker och även KD och M politiker testas. Våra barn ska kunna klara sig från sådant avskum.


Av Jammar - Torsdag 31 okt 14:13

Fyra timmar efter rödbetsintaget så är trycket 135-98. ja ja det funkar nog? Så detta med att en högt uppsatt SD politiker som jobbar som lärare tejpade munnen på en elev i första klass. Är de så de har tänkt komma till rätta med elever med särskilda behov? Med silvertejp? Snart börjar de väl prata om att tända ugnar som en SD politiker gjort förut. Jag fattar inte hur 15% röstat på SD.


Av Jammar - Torsdag 31 okt 10:55

Köpte en flaska i dag och få se om det funkar?

 

Av Jammar - Torsdag 31 okt 06:30

Noll grader och blåser lite men svart. Tryck 152-106 p93 lite högt i dag eftersom jag var och snapsade i går kväll.  Undrar nu hur klimat förnekaren Trump tänker med alla bränder efter det torra vädret?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se