Senaste inläggen

Av roger - Lördag 24 feb 15:12

Krokoms Kommun har begärt timeout angående snön.. De har totalt fått för mycket för vad de klarar av angående snön.. Bondepolitikerna har stoppat huvudet i snön för att slippa se snön.. Det finns ingen snöröjning i kommunen.. Boende i centrum får klara sig utan hjälp. De gamla som använder hjälpmedel som rullator får sitta inne utan hjälp från hemtjänsten. Snart tar sig inte blåljus personal fram om det är nån som behöver hjälp.. Vakna Krokom!

 


ANNONS
Av roger - Lördag 24 feb 07:00

Tempen ute är som vanligt -12 grader.. Man funderar på varför det är -12 grader nästan varje dag, om det är staten som mixtrar med tempen? Satt upp en lapp om att jag vill köpa en bättre begagnad symaskin i går men ingen har ringt.. Är det ingen som har ringt tills på måndag så ska jag köpa en ny.. De är inte så dyra.. Så de lata överklass ungdomarna som bara orkar åka skidor eller bräda nerför fortsätter att underpresterar..


ANNONS
Av roger - Fredag 23 feb 16:34

Sovit bort halva dan men så var man uppe halva natten också. Är fortfarande inne i en trippel axel och en dubbel salkow. Och ingen har ringt angående symaskinen.. Var ut och tittade på symaskiner på nätet och de är inte så dyra så kanske köper en ny?

Av roger - Fredag 23 feb 09:02

Rev ner gardinstången i natt. Försöker förtränga det men det går inte längre.. Bör nog ta tag i saken och fixa till det.. Kan inte skylla på att det är ett nytt heminrednings mode.. Det ser för jäkligt ut.. Så skulle jag skriva en lapp om att jag vill köpa en bättre begagnad symaskin, att sätta upp på affären.. Ska börja sy.. Funderar på om det är lämpligt att skriva att jag även är intresserad av en bättre begagnad snygg sömmerska också?

Av roger - Fredag 23 feb 08:17

Temperaturen ute är som vanligt -12 grader. Lätt snöfall och det blir nog ingen sol i dag. Ska eller bör nog vila i dag! Jag är totalt slut efter konståkningen, det är jobbigt att åka konståkning.. Så slutade sagan om ÖFK med flaggan i topp.. Hur många svenska lag har spöat Arsenal i London? Vi vann med 2-1 i går kväll..

Av roger - Fredag 23 feb 07:02

Ja det blev guld till Alina..

Av roger - Fredag 23 feb 06:44

Ja Fotboll skicross konståkning ishockey.. Hjärnan är fullproppad av all sport. Konståkningen var nog det bästa, vilka skridsko åkare de ryska flickorna är.. ja det blev guld och silver.. skicrossen gick inte så bra för Sandra..

Av roger - Torsdag 22 feb 23:16

Nu är ÖFK Östersund ett av lagen!

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se