Senaste inläggen

Av Jammar - Tisdag 27 aug 07:24

Det är bedrövligt att man ska få en barnsjukdom som äldre! Jag har fått kikhosta! Shitt. Jag har pussat en som har fått diagnosen kikhosta. 

Så funderar jag på detta med att kunna prata för nått som man inte tror på, som en politiker tex. Jag har svårt för att prata eller göra nått som jag inte tror på. Om jag skulle prata om nått som jag inte tror på så skulle jag bara stå och svamla. Eller göra nått, så skulle jag bara va som en fågelholk.. Jag gör bara det jag tycker om eller tror på, som en äkta anarkist. Svårt för mig att va robbot.  Fattar inte detta med att politiker som byter parti lika ofta som jag byter kalsonger..

ANNONS
Av Jammar - Tisdag 27 aug 06:06

Elva grader och halv tvär dimma ute. Tryck 139-100 p85. Läste att en ny art är snart utrotad på vår jord. Finns ett tiotal kvar det är en fisk, tumlare.. Det är flera arter nu som har blivit utrotade på senare tid sköldpadda nån fågelart osv.

ANNONS
Av Jammar - Måndag 26 aug 20:12

Sekt liknande beteende som davidianernas ord i USA hörs även nu här bland kristna. Hoppas Säpo och andra håller koll på de.. Så de inte sitter på lådor av dynamit och vapen..Av Jammar - Måndag 26 aug 19:23

Svenska präster som sitter och surfar bland barn porr på konfirmationsläger och liberala politiker som vill stoppa bidragsfusket sitter själv och kvitterar ut hundratusentals kronor fast hon har fått kicken.. Hon har själv snott skattebetalarna på 400000 kr. Vilket jäkla l****..


Av Jammar - Måndag 26 aug 18:06

Drabbades av en allergi chock och fick medicinera överdoser. Sov bort halva dagen. Satt på stor fläkten och vädrar ut. Gardinerna fladdrar i vinden släpper in lite ljus när den känner för det.

Av Jammar - Måndag 26 aug 06:14

Tretton grader och mulet. Tryck 142-105 p67. Snuvan blev lite bättre av nässköljaren Får se om jag åker på nått äventyr i dag känner mig inte ok.. Så är det skönt att få sitta i en siden pyjamas på morron och dricka kaffe..

Av Jammar - Söndag 25 aug 12:55

Spola näsan, ja det är bra det. Har en gummi tuta som man rensar öronen med som jag använder.. Kokar upp 5dl vatten med en tesked salt. Så måste jag köpa nya hörlurar. Och jag har svårt för att välja, det finns så många olika sorter. Jag blir frustrerad..

Av Jammar - Söndag 25 aug 08:39

Sexton grader och hög grå himmel med lite blålila inslag.. Tryck 142-108 p67. Skulle ha köpt en tunnare morgonrock eftersom den jag har är för varm för sommaren. Sitter och funderar på om jag inte har en sommar pyjamas i siden, som jag fick i julklapp för ett 10 tals år sedan? Ska leta rätt på den, kanske man kan ha den nu...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se