Senaste inläggen

Av Jammar - Tisdag 17 mars 17:04

Nu har Stockholmarna lyckats med att sprida pesten till övriga delar av landet.

ANNONS
Av Jammar - Tisdag 17 mars 15:50

Har suttit på balkongen och lapat sol tog en spisbrödsmacka med skinka ohh vad gott det var. Satt och funderade vits det är med att stänga högskolor och gymnasier? Nu kommer våra gator att översvämmas med överklass skit ungar. Så funderar jag på vilken svamp de kristna stollarna tar eftersom de ser och hör syner som de gör? Så blev jag tvungen att köpa en ring i går eftersom jag provade den och inte fick av den.  


ANNONS
Av Jammar - Tisdag 17 mars 09:08

Varför kan inte kapitalisterna hjälpa varandra de har ju förmögenheter som de kan ta ut eller hem beror på var pengarna finns. Så kan de kris hjälpa varandra. Slå slipper den skattebetalande arbetarklassen stå för fiolerna. Som de alltid får göra. Är det inte dax för den kapitalistiska klassen att ta hand om sig själva i dessa tider?

Av Jammar - Tisdag 17 mars 07:16

Två grader varmt mulet och tre mm nysnö. Tryck 137-105 p79 ja ok. De kapitalistiska utsugarna kastar pengar på varandra nu i olika stödpaket. Helt 100 på att den arbetande klassen inte kommer att få ett öre. Kunde man inte bjuda kapitalist jäklarna och adeln på en resa till Italien nu?  Så hånen från experterna till de äldre att de ska stanna inne och låta nån annan att handla? Man brukar prata om att nästan hälften av de gamla är själva, som har ingen att be handla. Och några pengar för att hjälpa gamla, det finns inte. Jäkla skitsnackare är de allihopa.

Av Jammar - Måndag 16 mars 15:52

Satt på balkongen och lyssnade på experter och myndigheters krismöten. Ja tvätta händerna och hoppas på att du överlever. Men sämst är nog SD och KD som vill ha regler för ensamkommande flykting barn som är sju st. Så arbetskraftsinvandring? Vem fan vill komma hit och jobba nu. Alla partier svamlar och ögonen snurrar runt och de är helt förlamade. Vad ska vi göra. tvätta händerna och besök inga gamla. Som om det var många som gjorde det innan. 

Av Jammar - Måndag 16 mars 06:57

Två grader kallt och blå himmel blir vackert i dag. Tryck 157-115 p76 glömde pillren i går. Nu krävs det kraft tag mot den kraftiga fattigdom som kommer. Beslagta alla förmögenheter även kungen statsministern, adelns, borgarnas o.s.v Och skapa medborgarlöner för alla med de pengarna. Så stoppa all person trafik mellan södra och norra änden av landet NU innan det är för sent. Det finns folk som reser fast de inte ska.


Av Jammar - Söndag 15 mars 21:09

Det kristna svamlet är ett påhitt en fantasi och lurendrejeri. Deras så kallade gudar är ett påhitt.

Av Jammar - Söndag 15 mars 20:31

Har två kompisar som jobbar i ÅRE och de har visat intresse av att få komma och hälsa på. Men jag har sagt NEJ. De kommer ju från ett högriskområde så jag vill inte ha hit de. En kör taxi och har med många stockholmare att göra. Så han får sitta i karantän i minst en månad innan han får komma hit. Myndigheterna har svårt med detta att sätta landets huvudstad i karantän. Utan väljer att spela rysk roulett med övriga landet.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se