Senaste inläggen

Av roger - Lördag 7 juli 18:36

Va fan det är ju bara fotboll ju. Skyll på att domaren var mutad! Att se vuxna människor sitta på läktarna och gråta är patetiskt. Spelare som pratar om tomhet det är ju bara en lek med en rund boll. Och England spelade dåligt. Så var det ju bara fotbolls spelare från södra delen av vårat land! Så det var väl väntat att de är mesar. Det är Skåningarnas fel.
ANNONS
Av roger - Lördag 7 juli 10:52

Ja nu ska jag skriva nått med båda fötterna på bromsen med mina 100 kg. Annars så gör jag mig olycklig på sd partiet! Som gentleman och förstår vilken kraft kvinnor har och hejar på starka kvinnor som Gudrun Schyman så blir jag så arg så arg när jag läser kommentarerna hos det kvinnor-hatande sd partiet! Va fan är det för fel på er? Nä nu måste jag sluta.


ANNONS
Av roger - Lördag 7 juli 07:23

Halv mulet och elva grader lite vind. Knepigt detta med mobilen i går, men den funkar hur bra som helst nu. Så om dagens stora händelse fotbollen, ska inte orda så mycket om den eftersom jag måste in till stan och lär väl få prata mig less om den. Så är det ett historiskt oväder i japan fler har dött och miljontals evakueras och en värmebölja i Kanada har krävt 54 döda. Undrar vad klimat förnekarna säger om det?

 

Av roger - Fredag 6 juli 19:18

Mobilen blev tvär het? Skulle jag ha haft den i kavaj innerfickan så skulle jag ha bränt bröstvårtan. Tänkte har den legat i solen eller? Efter visst funderande så la jag den i kylskåpet i en halv timme, den var nyladdad Så det var inte det felet. Den var totalt svart efter det. Nu måste jag köpa en ny tänkte jag men jag är tjurig så! Enda barnet, så får jag inte som jag vill så skriker jag eller håller jag andan tills jag blir blå. Så är jag anarkist och gör lite som jag vill. Pröva och ladda den igen men inget hände? La den vid rums fläkten i en stund, så efter en stund så kom ikonen upp att jag bör ladda den. Ja sedan har det funkat. Konstiga saker händer?

Av roger - Fredag 6 juli 07:34

Simpson himmel och 12 grader men det blåser. Först detta med de instängda pojkarna i grottan. Ledaren som tog in pojkarna i grottan fast det är regn, kommer inte att få det lätt? Han har en del att förklara. Risken var ju stor att det skulle bli översvämning, det begriper till ock med jag. Så detta med vit makts terror i Almedalen. Hoppas polisen tar tag i problemen med Nationalsocialisterna? De kan ju inte stå och titta på som fågelholkar. Så musiken jag spelar till om ni har lyssnat på värdarnas krig så känner ni igen början.


Av roger - Torsdag 5 juli 20:20

Ja vad ska man säga? Poliser i Almedalen är rädda. Man ser unga flickor som nyligen har gått ut polisskolan och är rädda för vit makt rörelsen och skakar som asplöv. Vart är de stora  100 kg poliser som klubbade ner 16-17 åriga små flickor som demonstrerade i Stockholm mot porr industrin på 60 och 70 talet? Militären är det ingen ide att kalla in eftersom de är starkt knutna till nazismen. Vi håller på att förlora eller kommer att förlora om det inte görs något. Detta är sd partiets fel! Många av skjutningarna utförs av vit makt för att få som de vill. De tränas till våld och mord för att ta över vårat samhälle. Rekommenderar att ni går in på Expos hemsida.


Av roger - Torsdag 5 juli 08:57

Sitter och tittar på en fluga som sitter på tangentbordet och tittar på skärmen på det jag skriver. Undrar om det är den nya flugan från FRA. (försvarets radio anstalt) FRA är de som läser allt vi skriver om här på nätet, som när missan har fått kattungar eller när stina är ute och rider på ponnyn Fippi.. Eller när vattnet har gått på nån i den trånande adeln? Ja jag är sådan djurvän att jag har förstört flugsmällan. Om jag skulle irritera mig på flugan från FRA.

 


Av roger - Onsdag 4 juli 18:06

Det blir ingen block politiskt allians eller de röd gröna efter valet. Utan det blir det största partiet som ska styra. Och då blir det sossarna och sd partiet får max välja vilket dasspapper de ska ha i riksdagshuset.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se