Senaste inläggen

Av Jammar - Lördag 19 jan 07:40

Minus fem grader och lätt snöfall! Tryck 163-118 p93. Ja fastna i uppdrag granskning en tiggares död! Det är mycket man vill säga. Fan så här får det inte gå till vi lever väl i ett någorlunda bra land eller? Bra att åklagaren har överklagat domen som blev bara 5 månaders ungdomsanstalt för en av mördarna.

ANNONS
Av Jammar - Fredag 18 jan 06:34

Minus fyra grader och lite blåst! Trycket är högt 175-119 p68. Det är väl för chocken man fick i badrummet när man såg sig själv i spegeln med rött skägg och svart hår! Tur man kan skratta :). Man vänjer sig som det heter. 


ANNONS
Av Jammar - Torsdag 17 jan 14:07

Har färgar håret svart och skägget rött. De unga tycker det är fränt och nickar gillande! De gamla skakar på skallen och tycker man knäpp och de fattar inget! Borde lägga ut en bild men men. Ska ut i morgon så få se då?Av Jammar - Torsdag 17 jan 06:37

Ja nu har tre nya politiska block födds här i landet Brun Högern! Där SD, moderater och KD ingår! Så har vi Konformist blocket där MP, sossar, liberaler, centern. Så har vi fluff vänster blocket där bara vänstern ingår?

Av Jammar - Torsdag 17 jan 05:57

Sex grader kallt och lätt snöfall det har kommit ca 5 cm ny snö här i natt i Mellansverige. Trycket ok, 158-109 p64.

Skulle kolla så att min apparat mäter någorlunda ok. Så var till Krokoms sjukstugans gör det själv rum. Men blev lite äcklad av att det inte har blivit städat. Klart man blir sjuk om man ska besöka ett sådant rum. Där hade jag 179-107 p93 och det var mitt på dan.

Av Jammar - Onsdag 16 jan 17:07

Att sy örngott med extra säkring för de som snurrar extra mycket i sänghalmen!    

Av Jammar - Onsdag 16 jan 08:44

Inte fan bryr jag mig om britterna och deras lilla ö! De kan ju inte ens köra på rätt sida på vägen! Det som är trist är att de blockerar viktiga nyheter här hemma och i värden så sluta tjata om brexit nu! Låt dom ha sin lekstuga på lilla ön. Bättre om vi fick nyheter om våran egna lekstuga i riksdagshuset istället!

Av Jammar - Onsdag 16 jan 07:31

Minus fjorton grader ute och trycket ok 156-105 p74. Att byta kuddar var en bra ide, är otroligt pigg

nu på morgonen!  Så mår man illa när man ser adeln och borgarna åker till sälen och pratar skit och ser en ryss bakom varje gran, på skattebetalarnas pengar. Så får man hoppas på vänsterns nej till sossarna så vi får ett nyval där väljarna får säga sitt om vad vi tycker om politikerna. Kanske det är det de är rädda för? Att få sparken helt enkelt!

Tycker att från valet och till nyvalet så skulle de bara få hälften i lön och så skulle de få en prick i betyget och det gäller alla partier, ja jag är ju deras arbetsgivare!Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se