Senaste inläggen

Av roger - Torsdag 30 aug 06:04

Enligt SÄPO så är det många som försöker påverka vårat val som politiska partier, och andra som försöker störa de politiker som de inte tycker om? Så jag då! Som tycker att politiker finns för oss, inte som nu när de tror vi finns för dom. Undrar om de som jobbar på SÄPO går ut? Eller om de bara sitter inne och har hamnat utanför livet?

ANNONS
Av roger - Torsdag 30 aug 05:18

Lite mörkt fortfarande och 13 grader ute, varmt tycker jag! Vad underbart kaffet smakar så här tidigt på morgonen! Funderingar på dagen och livet lämnar jag dithän. Vann på en trisslott i går, ska gå och ta ut pengarna i dag och leva rövare och ha lite rajtantajtan. 

 

ANNONS
Av roger - Onsdag 29 aug 07:13

Att så många ex, nazister söker sig till sd är inte så svårt att förstå! Lika barn leka bäst som det heter.  Nu söker sig många in i kommunpolitiken i sd-partiets namn. En röst på sd är en röst på nazismen också! Tänk på det! Ni vilseledda. Ni andra gör va fan ni vill! Allt hopp är ute för er.


Av roger - Onsdag 29 aug 06:19

Ny jordbävning utanför New Caledonia i havet på 7,1 så den lär inte ställa till med något? Mulet och 11 grader ska visst bli finare på dagen? Så våra politiker som är några jäkla stolpskott och då menar jag alla. De kör med sitt jäkla valfläsk så här före valet och vi som har varit med vet att eftervalet så händer inte ett skit! 

Av roger - Tisdag 28 aug 20:16

Ja då är min dag slut! Mycket intressant dag med div diskussioner om saker, men det jobbigaste var nog att jag fick tillrättavisade gråsossarna att det är straffbart att ta bort andras politiska affischer på offentliga anslagstavlor och föreläsa om rätten att få uttrycka sig. Jag tog dom med händerna i kakburken så att säga. De var som skolbarn som skylde ifrån sig! Det är trist när etablerade partier som säger sig respekterar rätten att få uttrycka sig inte lever upp till demokratiska rättigheter!

   

Av roger - Tisdag 28 aug 07:40

Sovmorron i dag och vakna till en gråmulen dag elva grader ute nu och skvätter lite. Men det ska bli bättre mitt på dan. Och eftersom sd-partiet backar här uppe där klokheten finns så känns allt bara så bra! Ska in till stan i dag och tvättstugan på eftermiddagen och har möte till kvällen.

Av roger - Måndag 27 aug 06:42

Eftersom jag är antikonservativ så måste jag även spela en remix på popcorn. Det var nära frost natt bara 3 grader nu och dimma från viken. Så den stora besvikelsen i går, ÖFK förlorade och jag är så deppad och arg. Ska bli fotbolls huligan och åka till Sundsvall och sparka ner stan! Så jag får utlopp för min förtvivlan.

Av roger - Måndag 27 aug 06:19

Det är bra att man övar inför stora miljökatastrofer. För det behövs och katastrofer på havet kommer att hända, va så säker! Men att använda popcorn är väl lite att ta i. Sitter och funderar på hur surströmmingen kommer att smaka? popsurströmming? Och när man steker stömmingen så sprätter den upp i luften. Gissa vilken låt jag spelar?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se