Senaste inläggen

Av Jammar - Måndag 8 okt 07:37

Tre grader och grå väder. Så vakna med ett leende på läppen och sång i sinnet! Sitter och dansar samba i soffan jag. Så tar han i Hörbys nya sd politiker tillbaka fler uttalanden  efter EXPOS granskning.  "det var dumt gjort" sa han själv för han har försvarat nya tider.! Har de fått en glapp tjäftig skrik nasse till ordförande i Hörby?


ANNONS
Av Jammar - Torsdag 4 okt 06:50

ja noll grader och lugnt! Känner mig otroligt lat i dag, ska inte göra nått. Fast det behövs diskas, städas plocka undan m.m? Nu blev jag totalt slut, bara att tänka på allt som bör göras. Så ska jag ut och jaga Kvarnar som han Don Quijote. Det finns en egen historia bakom detta med kvarnar men den berättar jag inte nu.

ANNONS
Av Jammar - Lördag 29 sept 06:16

God morgon till denna underbara gryning! Tre grader och fortfarande mörkt. Har slarvat med kaffet det blev tre (4) koppar i dag. Så för psykets skull så är lördagar tillåtet med nån kopp extra? Från och med nu. Så trycket får stå ut med det. Detta med blodtrycket är som radioaktivitet vissa har högt utan att veta om det, och det känns inte luktar inte, syns eller märks inte. Men det är farligt för hjärtat, när det slår till så kan det gå mycket illa. Så tycker jag det är bra när läkarstationer har, gör det själv rum. Så man kan själv kolla trycket själv, man stoppar in armen i en apparat som mäter tryck och puls. Jäkligt lättsamt, inte nån sur sköterska som gnäller eller moralpredikar om ens levende! Så undrar jag om detta med att flörta är som med kaffet? Man måste dra ner på det, till en två stycken? Lördagar tre till sex st? En flört är som ett skratt det förlänger livet!

Av Jammar - Fredag 28 sept 11:52

664 000 000 000 kronor stals från de behövande, svaga barn och sjuka, gamla  och gavs till stöd till kapitalisternas bankerna under alliansens tid vid makten. Vi kan nog räkna med nått liknande nu, om de får makten igen.

Av Jammar - Fredag 28 sept 07:00

Så underbart att få vakna och va på ett kvittrande humör! Trycket var fortfarande högt så fick nya piller i går, så nu äter jag två piller om dan för trycket. Men fortsätter äta mina rödbetor och ruta mörka choklad. Och dricker bara två koppar kaffe. Nån Öl slinker ner också. Så äts det bara soppa. Kom på iden att göra en grund soppa. Så när jag äter så kan jag ha i t.ex fisk, skinka och musslor m.m lätt samt och nyttigt som tusan! Mina blodvärden var super bra så det ger resultat att äta nyttigt. psst.. grundsoppan innehåller grönkål.


Av Jammar - Torsdag 27 sept 19:24

Ja tidningen EXPO är en tidning som bör läsas av alla som tvivlar på om sd partiet inte är rasistisk och vad som förekommer bland de högerextrema i vårat land.


Av Jammar - Torsdag 27 sept 06:30

Blåsigt och tre grader. Livet känns bättre nu efter ÖFK fin fina seger mot BP och tre nya fina poäng. Har drömt otroliga drömmar efter drömmålet av Islamovic i ÖFK, vilken lobb från 56m. Ja man får ju ståpäls!

Så tycker jag att det är bra att teleoperatörer inte lämnar ut uppgifter! Höj till två år. Och misstänkt va fan är det? påhittad misstänkt eller? Snart får man inte va ifred på dass!

Av Jammar - Onsdag 26 sept 21:26

Tippade 2-0 men vad gör ju det när det blev 3-1 och årets snyggaste mål!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se