Senaste inläggen

Av roger - Tisdag 17 okt 13:01

Ska snart ut och lappa portuppgångar på de ställen det inte finns digital tavlor.. Och det vräker ner och bara 3 grader..

ANNONS
Av roger - Tisdag 17 okt 08:08

Allt fler lämnar hatets, sexismen, våldets troll fabrik nu.. sd partiet är nu under 15%. Tjo..


ANNONS
Av roger - Tisdag 17 okt 07:35

Nä va fan var det första jag sa i dag... Sådana som inte kan komma på möten och skickar sms mitt i natten så dom hinner springa och gömma sig.. Fan va jag hatar sånt..


Av roger - Måndag 16 okt 15:52

Våra generaler ger bort vårat land.. Nato plan kränker vårat luftrum.. Inget görs, har vi så dåligt försvar så vi inte kan skjuta ner Nato planen fast så mycket pengar satsats på luftförsvaret? De flyger visst hur de vill över vårat land.. Är det ingen som kan rikta en raket mot denna främmande makt och blåsa bort dom från vårat land?.. Nu sitter våra generaler och petar navelludd och inte fattar ett skit.. Pengar vill de ha men göra sig förtjänta av sin lön är svårt..Av roger - Måndag 16 okt 08:34

De Svenska arbetssäljarna är födda för att leva.. Inte för att slitas ut på dåliga arbetsplatser eller att behöva dö på arbetet.. Nått måste göras och det snarast.. Antalet dödsfall och skador på arbetet skenar.. Bara i år så är de lika med 2015 och 2016.. Bestraffa dåliga arbetsköpare hårt.. 

Av roger - Måndag 16 okt 08:18

Pensionsåldern  ska sänkas för de tyngsta jobben som inom vården och grovarbetet.. Så för de som är utslitna.. Och Arbetsköparna ska betala för det.. Så sätter man eld under röven på dom, så de förbättrar arbetsmiljön.. Otroligt många som slits ut på sina arbetsplatser och dör i dag..

Av roger - Måndag 16 okt 08:02

Det är som alltid.. En snut i varje knut, som om det skulle va lösningen.. Gör livet svårt för gamla sjuka och arbetslösa.. Sänk bidragen.. Mer övervakning.. Så ska inte kvinnan själv få bestämma om sin kropp och abort.. Ja de tutar på i gammal stil våra kära högerpolitiker..

Sänk pensionsåldern och höj lönerna med 36% för de sämst betalda.. Som de inom hemtjänsten, undersköterskor.. Och förbättra arbetsmiljön, bort med delade turer. Gör straffen hårdare för de arbetsköpare som har dödsfall på arbetsplatsen..

Av roger - Måndag 16 okt 07:30

Värdens största ponny visade sig vara en ardennerhäst. Så nu blev det värdens minsta ardennerhäst.. Det blåser i dag.. Vakna kl tidigt med att nått blåste och slog på balkongen. Men det är sydliga vindar så det är varmt 10 grader..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se