Senaste inläggen

Av roger - Lördag 9 dec 07:24

När den svenska adeln och akademin myglar med våra skattepengar och köper lägenheter och ger bort till varandra och släkt. Så hålls det hemliga möten och annan mörkläggning.. Lägg ner nobelpriset och dela ut pengarna till medborgarna..Gör akademin och adeln arbetslösa..  Sparra alla konton för adeln dela ut pengarna till medborgarna..ANNONS
Av roger - Fredag 8 dec 18:38

Detta med att folk blir utnyttjade på våra arbetsplatser. Chefer och andra psykopater som utnyttjar kvinnor och andra är sant. Har haft många arbetsplatser och har misstänkt att sexuella övergrepp är ganska vanligt. Men jag har varit en dålig arbetskamrat och inte reagerat.. Blickar som har bett om hjälp och man har inte fattat vad som är felet..Det är så jäkla bra att saker kommer fram nu.. En tjärtunna och fjädrar och kemisk kastrering på cheferna.. Våga käfta mot på din arbetsplats..

ANNONS
Av roger - Fredag 8 dec 16:31

Så har man sovit bort halva dagen då.. Och inge hungrig är man heller.. Men det är bra, bör få bort lite runt magen innan operationen.. Men jag är inte så överviktig, fem kg till räcker.. Är lång så kg behövs..

Av roger - Fredag 8 dec 07:34

Det är lustigt hur man är funtad? Likaväl man behöver omtanke så måste man få ge omtanke (kärlek). Hör nått typ av larm låter som ett luftanfall? Det går bara inte att utan att tänka till ge omtanke.. Kringlig mening..

Av roger - Fredag 8 dec 06:54

Sitter i morfin ruset och rosslar fortfarande.. Det var lite bättre i natt men inte bra.. Jag låter för jäkligt det är ett under att man kan sova.. Så blev det bara 1-1 för Östersunds fotboll borta i Tyskland.. Tur man har sin vän som man kan skicka ett kärleksfullt sms till..


Av roger - Torsdag 7 dec 22:57

Ja det blev 1-1 ÖFK är vidare..

Av roger - Torsdag 7 dec 16:54

Östersund kommer att göra allt för att vinna.. Tyskarna kommer att få det jobbigt..  


Av roger - Torsdag 7 dec 15:35

Det finns en liten ljushårig dam som jag möter nästan varje dag.. Hennes röst är som sammet. hennes ansikte är vackert som den vackraste soluppgång. Hennes själ är det snällaste som existerar.. Hennes hjärta är för stort för hennes lilla näpna kropp.. Hennes lende får den kallaste isbiten att smälta..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se