Senaste inläggen

Av roger - Måndag 16 juli 13:48

God mat i hettan! Tar ca 15 min att fixa. En burk vita bönor en lök o feferoni några korvsnuttar i med allt i kastrull och låt et puttra i 10 min. Så en Norrlands guld inte nått Skåne öl eller Stockholm eller sånt pissvatten! Utan en Norrland eller till öl.

 

ANNONS
Av roger - Måndag 16 juli 07:37

El fläktarna går på högvarv för att blåsa in lite svalare natt luft. Lustigt att man kan sova när det är 25 grader inne? Har sovit som en stock i natt. Ska sätta på lite djungel ljud på teven eftersom buffelgräset vajar så i fläktens blås. Det känns som man är i djungeln, tryckande hett och det prasslar som om det skulle finnas en tiger som smyger på en. Så har folk i Ludvika inte det lätt! Polisen säger att de inte kan garantera folks säkerhet efter Nazisternas tillstånd att få demonstrera alla dagar tills valet?


ANNONS
Av roger - Söndag 15 juli 09:30

I morgonens hetta så snurrar fläktarna! De som säljer el fläktar måste kärna en förmögenhet nu?

Av roger - Lördag 14 juli 20:11

1-1 mot Malmö ger en delad 4 plats med djurgården.. Lång resa och annat skit så fixade de en poäng heja ÖFK..

Av roger - Lördag 14 juli 18:07

Firandet av revolutionens dag i dag så rullades det ut en giljotin på torget i dag. En symbolisk handling då man högg huvuden av borgarna och adeln i Frankrike som korvskivor.Av roger - Lördag 14 juli 17:56

I nattens hetta så kom jag hem kl 04.00 i natt. Ja Malmö ÖFK snart kl 18.00 Tre nya poäng och ÖFK är med i spelet igen!

 

Av roger - Fredag 13 juli 09:21

Arbetsplats dödsfallen ökar! Senas ska en ung man ha avlidit. En arbetare är lika värd som vilken annan människa som helst. Om det hade varit en t.ex Ja skit samma. Tankarna går till nära och kära. Politiker är fortfarande som fågelholkar när det gäller miljön på våra arbetsplatser.

Av roger - Fredag 13 juli 07:46

I morronens hetta! Hett hett hett och svalorna flyger högt. Undrar vem och vilka som driver klimat förnekarna? Är det bil industrin där det har fuskas med diesel värden, för att allt ska se bra ut? Enligt provtagningar så är våran luft dålig så dålig så att man funderar på att förbjuda diesel bilar och lastbilar, traktorer i tätbebyggda områden. Gräsklippare är också bovar i dramat. I hettan som är nu med höga temperaturer så andas vi in dubbelt så höga giftiga partiklar från trafiken.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se