Senaste inläggen

Av Jammar - Torsdag 14 nov 14:13

Nu delar Rosenbad ut vapen till högerextrema. Flera vapen saknas och hundratals patroner saknas och gissar på att det är brunhögern som stulit vapnen och delat ut de bland högerextrema.


ANNONS
Av Jammar - Torsdag 14 nov 05:58

Minus tre grader och dimma ute. Kom ihåg medicinen i går och Tryck 144-105 p71. Satt och tänkte på att snart är det helgen då alla tanter (kärringar) blir som tokiga får nån typ av hysteri, för nått som inte finns (gud Jesus) som storsjöodjuret det finns heller inte, men de finns de som tror på et. Det sämsta är att de förpestar livet för oss andra.

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 13 nov 08:49

Så ska Alexandra Trusova va med och då lär vi väl få se fler kvadruplar. Konståkningen har blivit otroligt spännande och bra i år. Så ska Medvedeva va med.

Av Jammar - Onsdag 13 nov 08:33

Ja tävling i Moskva på fredag. Och så ska Alxia Paganini va med och det brukar inte gå så bra, men jag är ju så att jag brukar heja och känna lite extra för de som det inte gå så bra för. Får hon till det så kan det bli så bra så. Det finns konståkning i henne.. Så har hon ett otroligt charmerande minspel så man blir alldeles knäsvag.

Av Jammar - Onsdag 13 nov 07:50

En grad plus och tö väder. Glömde ta medicin i går kväll men Tryck 154-106 p92. Tänkte på att när jag var inne i stan i går så var jag på ett dåligt humör. Börja med bussen in den var fullsatt så jag fick vänta på en extrabuss. Så funkade inte mitt busskort men jag fick åka ändå så fixa det när jag kom till busstorget. Och det var halt som tusan i stan, höll på att ramla flera gånger. Men vägra att ramla och bryta nått ben. Så när jag kom hem så var det oplogat fortfarande här i Krokom. De är ju så förbannat dum här snöröjarna, de menar på att det är viktigast att ploga först där det inte bor nått folk.  Men det var skönt att få gå och lägga sig senare på kvällen. 

Av Jammar - Tisdag 12 nov 18:52

Ja vem fan är det? Har aldrig hört talas om namnet förut. Ett nytt jäkla stolpskott som ska förpesta julen. Kör säkert detta med att ska tänka på de som sitter själva och deppar. Åhh vad man hatar dessa konformistiska idioterna .. Hoppas man slipper alla dessa idiotiska repriser på filmer under julen som änglagård och annat skit.

Av Jammar - Tisdag 12 nov 17:59

I väntan på nästa tävling så varför inte köra ett spektakulära åk genom historien. Ska försöka göra det nu under vinterns tävlingar.  Nu till helgen så är det tävling i Ryssland Moskva och det lär bli nått. Men nu ska vi gå tillbaka i historien. Titta och njut.


Av Jammar - Tisdag 12 nov 06:42

Noll grader ute och kommit nån cm snö till i natt. Tryck 144-109 p64. Nu har vi nog 10 cm snö, ja det är väl normalt för denna tid här i mitten av landet.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se