Senaste inläggen

Av Jammar - Torsdag 26 mars 05:11

En grad varmt och mulet och en lätt gryning, kan visst bli sol fram mot kl 12 i dag. Bra det eftersom jag behöver få sitta på balkongen i solen, känner mig blek. Tryck 151-108 p65 ja ok. Sov i de nysydda kalsingarna i natt och det kändes bra. Funderar på om jag ska sy ett par till i dag? Funderar på varför man säger ett par byxor eller ett par kalsingar? Ett par är ju två. Ett par strumpor är ju två.

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 25 mars 12:54

Som en god medborgare följer man MSB och syr egna pest kalsonger. Så detta med att tappa luktsinnet det gjorde jag för ca två år sedan. Om jag hade coronan redan då? Kan jag vara nr1 i pestens tid. Coronan startade inte i Kina utan här. Har aldrig varit nr ett så varför ska jag vara det nu? Men man vet ju aldrig. Tog en paus i sy kalsonger med pest skydd. Efter pesten kommer festen.

 

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 25 mars 08:24

Efter pesten så börjar festen. Klarade resan in till Östersund galant i går bussen var halvfull och folk satt minst en stolrad mellan varandra. Så var stan tom som på en söndag. Det enda jag tänkte på är avståndet i köer. Men det kommer väl?


Av Jammar - Onsdag 25 mars 06:07

Fem grader varmt och mulet Tryck 140-106 p82 ja ok. Den kapitalistiska egoismen. Undrar om de styrande sitter och funderar på att bomba städer och orter med kärnvapen? Så att de kapitalistiska hjulen kan börja rulla igen. 


Av Jammar - Tisdag 24 mars 19:53

Det totala vansinnet i ÅRE. Stäng åre nu för att rädda liv.

Av Jammar - Tisdag 24 mars 19:17

Ja jösses. Prata just med min kompis i Åre som kör taxi ja och han berättade om de som är smittade blir körda till Östersund i Taxi, Han är skiträdd nu och ska jobba på torsdag.  De smittade har ett munskydd som är gjorda av papper och han har blivit tillsagt att att köra fläkten på högsta fart. Det är skyddet. Han kommer inte att överleva detta. Han har haft hjärtinfarkt och så. Vi sa så här innan vi la på, när pesten är över så får vi ha festen. 


Av Jammar - Tisdag 24 mars 17:27

Nu får bara mat bara serveras vid bordet. Frukost buffé är förbjudet. Och alla andra bufféer också. Restaurang maffian har hittat ett kryphål. Vi vet ju att mycket av de kriminella finns inom restaurang branschen. De flesta av skjutningarna och sprängningarna har med restauranger att göra. Och nu har maffian fått de styrande att komma med en obota dum ide om att all mat ska serveras vid bordet. Är det maffian eller regeringen som styr? Vi får inte äta på golvet längre.


Av Jammar - Tisdag 24 mars 14:30

Jämtlänningars liv offras som kanonmat för att riskkapitalistiska flamsare ska få komma hit och åka skidor i påsk. Man räknar med att pesten kommer att spridas rekordartad. Beslutet togs visst i dag men man vädjade samtidigt att turisterna inte skulle resa hit? Ja ja det vet man hur mycket det är värt. Egoistiska kapitalister tänker på andra pyttsan.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se