Senaste inläggen

Av Jammar - Tisdag 10 sept 06:43

Tolv grader och regn dimma med mörker fick tända lampor i köket när kaffet skulle pressas. Och jag som ska in till Funky Town.. Tryck 132-108 p80 skapligt bra. Har fastnat i detta med att laga mat. Och helst ska det vara mat som passar till ljust lager öl. Pitepalt passar bra, och kåldolmar och revbensspjäll i en blandning av rödvinssås med svamp, ett tips är att ta uppstekt pitepalt till. Ska testa isterband med uppstekt potatis i dag. Men man ska alltid tänka på att ölen ska vara riktigt kall, älgen ska vara blå. Man skulle kunna skriva en kokbok om ämnet.

ANNONS
Av Jammar - Måndag 9 sept 05:34

Sex grader och dimma. Tryck 155-106 p66. Kaffet smaka förträffligt nu på morgonen har lust att sätta på en kanna till, men då lär väl trycket gå i topp. Ska försöka göra en kycklingsallad i dag med spenat, måste äta upp spenaten innan den fryser.


Vågar inte gå ut på balkongen och titta om den har klarat natten.  Eftersom det är dimma och man vet inte vad som finns i den? Det kan finnas nått hemskt i dimman, som nån typ av kristen eller politiker så därför sitter jag kvar i soffan det är säkrast så.

ANNONS
Av Jammar - Söndag 8 sept 12:04

Det är inte höst. Det fanns inte ett gult löv och höst är det när björken får gula löv. Men Det blev en skön promenad i friska luften. Så slängde jag sorterade sopor också.. Och känner mig otroligt stark eftersom jag var inte på affären och handla..

 

Av Jammar - Söndag 8 sept 08:15

Tre grader och klarblå himmel. Har nog varit frost i natt. Tryck 136-92 p105.  Undrar varför pulsen är så hög? Det blev matlagning i går också en kyckling och tjocka revbensspjäll. Blir nog ett fint promenadväder i dag. Behöver ändra bild på datorn så det går nog att ta en fin bild i dag. Lättsamt nu när det blir svalare nätter. Det går att använda balkongen som ett extra kylskåp eftersom jag har ett litet inne.


Av Jammar - Lördag 7 sept 06:57

Sju grader och mulet ska regna om nån timme.. Tryck 123-105 p81 har mätt tre gånger och det blir samma, bra normalt tryck. Frys in mat i går men var tvungen att köpa infrysnings förpackningar. Gjorde persiljesmör och frös in också. Ska försöka titta mindre på tv i dag, satt nog sex timmar och kollade på konståkning i går och det var blandad kvalitet. Flickornas fria blev en korian en japan och en ryska. Emelie hamna på 20 plats. 


Av Jammar - Fredag 6 sept 18:58

Suttit och tittat på konståkning i flera timmar och sett våran Emilie Nordqvist åka si så där, det är 14 åkare kvar tills det är slut..Måste se de som är på slutet. Så ska de spola isen nu..

Av Jammar - Fredag 6 sept 06:53

Sju grader och disig himmel med små inslag av blått. Tryck 143-100 p79. Nu har jag lagat så mycket mat så nu behöver jag inte handla på ett tag. Kan vara farligt att gå på affären nu ett tag framöver. Har ju nya glasögon för 15.000 kr.. Ja jösses vad anarkistiskt gott det är med kaffe på morgonen..


Av Jammar - Torsdag 5 sept 20:46

Hur kan en fotbolls match börja 20.47 är det nått skit i UEFA eller?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se