Senaste inläggen

Av roger - Söndag 11 mars 18:23

0-0 i andra efter 20 minuter

ANNONS
Av roger - Söndag 11 mars 07:49

Ännu en gång har skidåkar publiken i Norge skämt ut sig. Holmenkollen och fem milen avslutades i fylla och slagsmål folk svimmade enligt politin. Panikartade scener i skidspåren när folk skulle ta sig därifrån. I tunnelbanan blev det tunnelbana olyckor när folk hoppade ner på spåren. Många fick ström i sig. Det var ett fullständigt publikkaos.

ANNONS
Av roger - Söndag 11 mars 07:13

Minus sex grader och ingen nysnö ännu. Solen kan även titta fram i dag. " Jag älskar att betala skatt. Jag är arg för klassklyftorna och vet vilken sida jag vill stå på"


Av roger - Lördag 10 mars 06:01

Det är minus elva grader nu och det har inte kommit nån nysnö i natt. Det ska visst va hyfsat nu i två dagar med sedan kommer nya stora mängder snö..

Av roger - Lördag 10 mars 05:24

Kvinnliga biljettkontrollanter anställda vid Stockholms lokaltrafik har blivit grovt sextrakasserade av chefer. Nu har facket kallat till förhandling och begärt att cheferna försvinner. Kvinnorna vittnar om hur cheferna ska ha brutit sig in i deras omklädnings rum för att kolla hur de ser ut nakna, för att senare kommentera deras kroppar eller deras underkläder. Så har de även gjort fysiska närmanden på deras kroppar. Allt finns att läsa i tidningen Arbetaren. När ska detta med chefer som har en sjuk härskar roll upphöra? Det skulle behövas en total omskolning av dessa hierarkistiska förtryckare och konformister! Över hela landet.. Eller ta bort alla chefer..

Av roger - Fredag 9 mars 16:45

Ja som den svenska adeln håller på..Det enda de kan är att göka. Om de ändå kunde börja jobba och sluta leva på de svenska skattebetalares svett och blod....  sd partiet håller på och faller sönder av inre strider om vilka som ska stå på valsedlarna. Interna strider rasar för fullt angående partiets valsedlar..

Av roger - Fredag 9 mars 13:04

Svensk adel gökar som kaniner. Ja de behöver ju inte jobba det är väl det som är felet. De lever på den arbetande klassens svält, tårar och död.. Är de ingen som kan slå näven i bordet och avskaffa detta uråldriga adel skit..

Av roger - Fredag 9 mars 07:00

Minus nio grader och bara lite nysnö ca 2 cm.. Men såg att under helgen och fram till tisdagen kan det komma nån dm till. Nu hör man bland de gamla hur de pratar om att, så här mycket snö var det under kriget senast. Har nästan inte sätt några ungdomar här i centrum i veckan fast det är sportlov.. De är nog ute och vintersportar alla. Att åka pulka eller skidor (längd) skridskor behöver inte kosta så mycket så alla har troligen råd. Dagens arbetande föräldrar har knappa marginaler, de får sina löner sänkta. Så de rika knösarna kan få mer att fiffla bort. De har inte råd att sända sina barn till Åre eller andra lyx sport orter..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se