Senaste inläggen

Av roger - Lördag 21 okt 07:07

Hårdast drabbade är transportarbetare sedan direkt följd av byggarbetare,, Transportsektorn är i dag vidrig.. Folk ska leverera i princip innan de har startat, och de får sitta i lastbilen och kissa i petflaskor medan de kör.. Allt går att läsa i tidningen arbetaren.. Och det är sant jag har själv..

ANNONS
Av roger - Fredag 20 okt 11:32

Ta sig själv i kragen heter det visst.. Det blev en underbar promenad.. och några bilder..      

ANNONS
Av roger - Fredag 20 okt 08:39

Vandra tillbaka på sina rötter.. -2 grader och lite dimma.. Sover allt för länge nu på morgonen. Det är ett alldeles utmärkt foto väder nu.. Och här sitter man i morgonrocken med ett hängande huvud och slurpar kaffe efter i går..

Av roger - Fredag 20 okt 07:32

Svårt att ta att det bara blev 2-2 i går kväll.. Men ÖFK spelade otroligt bra.. Men det är målen som räknas. Det är historia nu.. Läste nått om att högerextrema i Frankrike planerade mord och bomb dåd.. Men de blev avslöjade..Ha..

Av roger - Torsdag 19 okt 20:54

Det var 2-1 till Östersund men det blev 2-2 men det kunde har varit 4-2 till Östersund.. Men bollen är rund.. De spelade otroligt bra i kväll ÖFK...

Av roger - Torsdag 19 okt 19:48

Men Östersund har spelet så det är int kört.. Nu är det snart en ny halvlek..

Av roger - Torsdag 19 okt 17:08

Bojkotta halloween den kapitalistiska usa imperialistiska skiten.. Tycker vi ska ha våran helg för att hedra våra bortgångna nära och kära.. Varför ska vi ha mer av kapitalist usa skiten här? Barn familjer får extra utgifter som kostar..

Två timmar kvar tills fotbollen börjar..

Av roger - Torsdag 19 okt 13:24

Ja de sjunker som en sten i vattnet.. Undrar hur deras självupptagna bild ser ut nu i deras ögon.. Efter alla skandaler och annat skit.. Skandalernas och hatets troll fabrik..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se