Senaste inläggen

Av roger - Lördag 21 juli 08:04

Knepiga vintrar med kyla tö mycket snö. Somrar med extremt torrt väder eller översvämningar av regn. Ett normalt väder får vi nog aldrig se mer?  Nu får vi bita i gräset för våran miljöförstörelse. Det som är trist är att jag som har tänkt på miljön i trettio år ska bli lidande för kapitalismens avarter. Fortfarande finns det de som tar en plastkasse när de handlar fast de vet att plasten är en katastrof för miljön och industrin som älskar att slå in allt i plast. Hoppas det kommer någon med stake i politiken som kan förbjuda all plast! Nu har det visa sig att vi inte riktigt vet vart all plast vi slänger tar vägen? Troligtvis så dumpas det i havet?

ANNONS
Av roger - Lördag 21 juli 07:36

Själv så röstar jag inte, men miljöpartiet behövs verkligen i detta land! Tycker också att resten av partierna säger att de bryr sig om miljön men det är bara skitsnack. Bor i Krokoms kommun, en borgerlig kommun med en centerpolitiker i toppen och vi har inte ens en fungerande sophantering. Nu har jag ett dåligt luktsinne men folk säger att det stinker sopor. Skator som det finns gott om här, drar ut sopor på gårdarna så det ligger matrester och annat skit som luktar.

 ANNONS
Av roger - Fredag 20 juli 20:48

Ja lås in Anders på toan så vi får se bl.a spjut eller andra kastgrenar. Inte bara de tre sista kasten. Visa sista halv varven på alla spring grenar..


Av roger - Fredag 20 juli 20:08

Hörde att han ska kommentera friidrotts tävlingar i kväll. Det innebär att vi inte få se några teknikgrenar. Om han fick välja så skulle vi få se 3000 m hinder i ultrarapid i 3 timmar. Att han inte kan lägga kommentators micken åt sidan! Han är så jäkla trist.

Av roger - Fredag 20 juli 18:59

Man behöver inte va professor för att förstå att friskolor ökar segregationen! Så har vi det så idiotiska "fria skolvalet" som nån med knäck i skallen har uppfunnit. Säkert nån från adeln eller borgarna? Lika skola för alla och ingen politisk inblandning om hur vi ska bo. Ett boende som är lika för alla och skola och sjukvård!

Av roger - Fredag 20 juli 17:24

Bit i det sura äpplet och begär hjälp från Ryssland! Ryssarna är långt före oss i hur man bedriver skogsbruk och hur man bekämpar skogsbränder. Så har de god kvalitet på flygplan och helikoptrar. Det vi har och NATO är som att pinka på elden! Så kan de vara här i det rödaste rappet.


Av roger - Fredag 20 juli 12:07

Strejk mot köp av Ronaldo. I  Italien så har fackförbundet USB utlyst en strejk i 32 timmar för sina medlemmar i Fiats bilfabrik. Mot köpet av Juventus köp av fotbolls spelaren av portugisen Ronaldo. Snacka om att va fotbolls tokiga. Här i landet vågar man knappt gå i strejk när ens medarbetare dör som flugor.


Av roger - Fredag 20 juli 08:09

Fortfarande hett och så kommer det att va i 10 dagar till. Så har det varit nån typ av jordbävning i Polen i natt ca kl 03.30 och på ett djup av 5,4 km och en M 5.0 Så är det fredag?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se