Senaste inläggen

Av roger - Fredag 16 mars 08:43

Dax att väcka själen denna dag. Undrar om det är bara jag som känner så här inför våren? Det är ju inte jobbigt och inte tungsamt. Utan det är bara nått man känner man ler oftare, ser saker mer på ett positivt sätt! Så har man nått i bröstet som slår i ett jäkla tempo, det är tur att det funkar som det ska. Hejar på alla man får ögonkontakt med och ger bort en kram eller ett leende. Det flörtas lite här och där. Lyssna på detta vrid upp volymen det är ett jäkla drag?

ANNONS
Av roger - Fredag 16 mars 06:41

Efter larmen om plastrester i flaskvatten så funderar man på om det finns i allt som förpackas i plast? Att det har varit nått skumt med plasten har man förstått. Undviker att använda plastpåsar, tygkasse när jag handlar och papperspåsar när jag köper grönsaker. Så återanvänder jag papperspåsar har alltid en eller flera i tygkassen när jag handlar.. Snart skiter vi plast ankor och plastkassar..

ANNONS
Av roger - Fredag 16 mars 05:59

Kallt nu på morgonen -26 grader men det är blå himmel. Solen har inte gått upp riktigt ennu. Förstår nu varför blått är en kall färg.

Av roger - Torsdag 15 mars 18:15

Cirkusen och lekstugan inom sd partiet och kristdemokraterna gör de rasistiska och våldsbenägna väljarna frustrerade. De springer omkring som yra höns och vet varken det ena eller det andra. Begravningen av partierna kommer lägligt nu till påsk tillsammans med kristdemokraterna som tycker att kyrkklocka ringning är ok men inte böneutrop.

Av roger - Torsdag 15 mars 07:07

Men det är kallt -22 grader nu på morgonen. Hoppas det stiger på dan. Det blev en lång promenad och sittande i solen i går.

Av roger - Onsdag 14 mars 15:30

Att leta guldkorn i eländet. Bland snö och kyla. men i dag har har vi haft en en bra dag..Detta är nog det bästa svensk musik har åstadkommit..

Av roger - Onsdag 14 mars 11:03

Ja det är en underbar dag nu är det bara -3 och solen skiner.. Snö röjarna jobbar för fullt igen, det körs bort snö och skrapas. Det är fullt snöskottande. Var och tittade på vattnet i Indalsälven och såg att de tömmer vattenmagasin nu för fullt. Elen borde vara billig nu. Och de väntar på en kolossal   förkrossande vårflod. Allt är översnöat så det finns inte nått ställa att sitta på. Vill ju sitta ute en sådan här fin dag..


Av roger - Onsdag 14 mars 06:59

Vakna och direkt tog jag ton och sjöng Don Quijote första och andra satsen i d dur.. Ler.. Ja man blir så glad av att få se blå himmel och att det inte är så kallt bara 12 grader minus.. Det kommer nog att bli en underbar dag i dag..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se