Senaste inläggen

Av roger - Fredag 18 aug 17:07

För snart fem år sedan sköt man 34 gruvarbetare i Marikana. Sämre arbetsmiljö för kvinnor i arbetaryrken. Arbetarens rättigheter försvagas värden över. Miljontals barn tvingas arbeta i krisområden. Villkoren för den arbetande klassen försämras fast den kapitalistiska rikedomen ökar.. Priset för den auktoritära kapitalismen är förödande för den arbetande klassen. Som en borgarkapitalist slyngel sa, för att det ska funka så behövs en arbetande klass..

ANNONS
Av roger - Fredag 18 aug 10:23

Klart att sd ska försöka få enkla poäng i de senaste terrordåden.. Känner de allt för väl så vet att dom skiter i de som blir drabbade.. Skulle inte förvåna mig om de inte vet i vilket land Cambrils ligger..ANNONS
Av roger - Fredag 18 aug 08:49

Ja Det högerstyrda blocket skriker så de skiter när det gäller skattehöjningar.. De verkar inte fatta att skola, sjukvård och andra samhällsfunktioner kostar pengar.. Och så tror de att folk ska arbeta med en minimal lön.. Bo på gatan och dricka vatten och äta bröd och hålla käften.. Borgarnas jobb politik suger.. Höj skatterna för de kapitalistiska utsugarna..

Av roger - Fredag 18 aug 08:33

Ja nu har sd  troll fabrik lekstuga igen...

Av roger - Fredag 18 aug 08:12

Ja har pratar med fler som har känt sig knasig i magen.. Halsbränna och så, fast man inte har ätit nått olämpligt eller druckit.. Ja ja ..Det är fredag och soldis och inte för varmt.. Och inget jäkt eller måsten.. Bara sitta på soffan och softa i morronrock.  Man kan sitta och fundera på saker.. Hur många trän som behövs för ett dygns användande av dasspapper? 

Av roger - Torsdag 17 aug 21:53

3-1 fans skit.. får hoppas det blir skit kallt här nästa torsdag..

Av roger - Torsdag 17 aug 20:48

1-1 östersund första målet med en straff


Av roger - Torsdag 17 aug 09:14

Klart att islamfobi ska skrivas in i läkar sjukjournaler som alla andra fobier.. Och att sitt demonstrationen ska uppröra högerradikala så? Att nordisk ungdoms attack har fått så stort medhåll av stora delar av den högerextrema miljön. Allt från sd sympatisörer till toppskicket  av nordisk motståndsrörelsen, visar att något är fel i skallen på dom...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se