Senaste inläggen

Av Jammar - Söndag 15 sept 15:42

Regnar ute och blåser kallt Trycket är mer normalt nu 118-92 p93. Tvättstugan gick galant. Så har jag fixat några byxor som var nån cm trång i midjan. Ett par fick jag kila på sidan. Ett par blev det en kil där bak, ser ut som det sprutar eld ur baken.. Man ska nog inte sy och va kreativ efter man sett konståkning?


ANNONS
Av Jammar - Söndag 15 sept 09:38

Nio grader och halvklart känner mig stressad eftersom jag bör tvätta i dag.. Tryck 138-120 p90 nu blev det nått fel eftersom underlivstrycket är för högt. Ska ta ett nytt senare. Ska duscha kallt innan jag går ner till tvättstugan. 


ANNONS
Av Jammar - Lördag 14 sept 19:12

Kristna stollar som pratar om renhet lurar av gamla och sjuka pengar eller utnyttjar svaga sexuellt eller mördar. som i Knutby. Tro inte på vad de skenheliga idioterna säger..

Av Jammar - Lördag 14 sept 16:49

Kolla läktarna som det skulle va vm eller os.. Dagens åk..

Av Jammar - Lördag 14 sept 16:14

En ny konståknings drottning har födds. Nu finns inte nått klipp från i dag ännu eftersom tävlingen just är slut. Dagens åk var ännu bättre.. Nyss sett prisutdelningen och blir imponerad av allt. Nu undrar man hur de gör för att få fram alla dessa fantastiska konståkare.. Nu var detta en junior tävling och ca 7000 satt på läktarna.. Klart att konståkning är stort i Ryssland.. Visar ett klipp från förra helgen..


Av Jammar - Lördag 14 sept 06:14

Nu har månen gott ner i väster och trycket har ökat till 142-106 och p65 hmmm.. Snart är det konståkning från Ryssland Chelyabinsk har ingen aning om vart det ligger? Finns inte med på busslistan så jag kan inte åka dit.. Utom med nätet och datorn så kolla jag upp stan och ser att den är vid gränsen till Kazakstan en stad stor som Stockholm  1.15 mil invånare, snyggt och rent fina byggnader, fina grönområden. En vacker stad. Har en kamel på sin flagga.. Trevlig stad men orkar inte åka dit i dag..


Av Jammar - Lördag 14 sept 05:26

Fyra grader och tvär svart ute förutom att månen lyser och det förklarar det tidiga uppvaknande. Tryck 138-91 p71, Undrar om månen påverkar blodtrycket? I detta fall så sänker det mitt och det är ju bra. De som har för lågt får nog lägre och känner sig nog svaga och trötta..  Månen är nog den största kraften som finns och vi vet nog inte allt om månen dragningskraft och hur den påverkar livet på jorden.


Av Jammar - Fredag 13 sept 17:57

Tittat lite på konståkning och sovit samtidigt. Det var oundvikligt att inte sova eftersom det har varit skitväder ute. Somna till regnet som har piskat fönstret. Man sover så gott till oväder.Tog trycket och det var 142-100 och det är ok..  Tur jag hann städa upp ansjovisen från i morse.
Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se