Senaste inläggen

Av Jammar - Tisdag 19 nov 07:42

Två grader varmt och småregnar ute. Tryck 124-98 p75. Skulle ha varit in till stan och köpa förvarings lådor till alla tyger som man har samlat på sig. Så fick jag ett paket med lita smått och gott igår bla extra spolar. Visste inte att extra spolar heter bubben på engelska.


ANNONS
Av Jammar - Måndag 18 nov 21:31

Det kristna slöddret som svamlar om sånt som inte finns. De förtrycker och bygger sina kyrkor för att visa sin makt. Präster som utbildas till förtryckare och går med svarta kappor och förgriper sig på unga svaga människor. Det egna partiet som de har KD visar nu sina rasistiska och arbetar fientliga sidor genom att ignorerar de siffror av dödsfall på arbetsplatser som nu är uppe i en död per vecka i år. De lovar kalvstek i himmel och inget mer.ANNONS
Av Jammar - Måndag 18 nov 14:51

Landets mest populära spelade låt i alla kategorier nånsin har nått nya rekord och det är Led Zeppelin Stairway to hip-hop heaven.


Av Jammar - Måndag 18 nov 06:58

Noll grader och svart mulet ute. Tryck 153-111 p61. Sitter och funderar på detta med att systemet inte fungerar hos brunhögern och det kristna fascisterna. Präster som förgriper sig på barn i åratal utan att nån gör något. Höger politiker skatte fuskar och gömmer pengar i skatte paradis och som förgriper sig på kvinnor och kör sitt eget åk i åratal utan att någon gör något osv. Och vi vanliga arbetare förväntas följa regler och lagar punktligt. Det är just ett snyggt samhälle vi lever i. Hierkistiska system borde förbjudas!


Av Jammar - Söndag 17 nov 11:17

Nästa helg drar konståkningen till Japan Sapporo, och det blir ett stjärnspäckat startfält både på herrsidan och damerna. Ska bli kul att få se Alena och Alina igen, så han japanen Hanyu som blir bombad av gula gosedjur.

Av Jammar - Söndag 17 nov 08:41

En minus och ett underbart vackert vinter landskap ute med nån cm nysnö på allt. Får väl ut och ta en bild när jag känner för det. En anarkist är befriad från en massa måsten, Och gör som han vill och har lust med. Tryck 129-102 p69. Det blev en bra tävling i går med många överraskningar och fina åk.

Av Jammar - Lördag 16 nov 17:24

Så här blev dagens resultat, ja konståkning är fantastisk när man lär sig. 

 

Av Jammar - Lördag 16 nov 17:11

Ja jösses.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se