Senaste inläggen

Av Jammar - Lördag 28 mars 07:41

Man fastnar i vissa saker öhhhh. Men vad spelar det för roll nu. 


ANNONS
Av Jammar - Lördag 28 mars 06:31

Noll grader nu och halvsoligt, lite kaffe nu. Tryck 131-94 p65 oj nästan normalt. Men vad spelar det för roll vi är ju snart döda i pesten. Ska leva efter den filosofin nu, vad spelar det för roll vi är snart döda i pesten. Ja skaffa en massa saker som ska vara sladdlösa men i stället är det en massa ladd kablar och laddare som man ska hålla reda på.


ANNONS
Av Jammar - Lördag 28 mars 04:38

Noll grader och fortfarande mörkt ute men det synens en liten strimma av ljus i öster. Tryck 136-108 p66 ja ok. Om jag har glömt? Göra uppror mot mina föräldrar? faaack youuuu. Det är tur man kan byta kanaler, skärgårdsdoktorn är ju rena pesten. Bra sida förresten, ja säger mycket.  Vågade inte klicka så mycket var rädd för att hamna i nått mensblod tjosan. Och Tove ser ju helt klart lespisk ut.

Av Jammar - Fredag 27 mars 19:22

Sitter och funderar på varför inte göra en massa roliga saker innan man dör i pesten. Sätta på sterion på högsta volym och när grannarna ringer på skriker man: vad spelar det för roll vi är snart döda i pesten.


Av Jammar - Fredag 27 mars 18:47

SVT har nu nått botten på botten. De ska lägga om alla program efter 30 mars. Om man inte dör i pesten så kommer man att dö av tristessen. Nu ska de sända repriser av skärgårdsdoktorn och saltön och annat skit. Allt för att ta död på de som överlevt pesten ska dö av annat trist dåligt skit. Som hemma gympa med Sofia. Jag kommer att dö.. Klart slut..Av Jammar - Fredag 27 mars 15:24

Lättade regler för att tillverka sprit. som går att användas både invärtes och utvärtes föreslås.  Äntligen kan man hämta hem kokaren. Nu gäller det bara att fixa gäst och socker..Av Jammar - Fredag 27 mars 14:43

De kristna homofobi missfostren är här..

Av Jammar - Fredag 27 mars 14:33

Som om myndigheterna spelar chack med medborgarna. Och vi blir kanonmat för kapitalisterna. Med en tidsfördröjning på veckor mellan dragen. Fan va trög de är. Men va tusan många av oss kommer att dö så vad spelar det för roll.
Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se