Senaste inläggen

Av roger - Onsdag 13 dec 18:00

De sporter där det krävs stora pengar för att utöva.. Ridsport Ishockey Utförsåkning kan inte slå sig på bröstet och säga jag är bäst..Eftersom det finns tusentals som sitter hemma som skulle vara bättre om de hade haft välbärgade  föräldrar..

ANNONS
Av roger - Onsdag 13 dec 17:27

Som förälder måste det vara underbart när ens barn väljer simning. Ridsporten kräver föräldrar som kan köpa en häst för några tusenlappar (100.000kr ca).. Lika så ishockey och utförsåkning, då krävs det rika föräldrar.. Så heja alla simmare som nöter sin simning timtals.. Ni är världsberömda från detta kalla land..

ANNONS
Av roger - Onsdag 13 dec 09:45

Det är ju helt underbart att få sitta inne och kolla på simning en kall dag som denna..

Av roger - Onsdag 13 dec 09:13

Det är -14 grader kallt.. Men vackert med rimfrosten.. Läste nått om att reklam för kondomer inte får visas på dagtid i tv? Bara på natten får man se reklam för kondomer.. Det är visst för barns skull? Men reklam för sprit, spel, krig och annat kapitalistiskt skit går bra.. Tycker reklamen för att ge bort en orgasm i julklapp är kul..

 

Av roger - Tisdag 12 dec 11:28

Ett nasse svin greps med 10 kg dynamit. Planerade terror dåd här.. Uttalanden som att "det är inbördeskrig för mig. Sionister och muslimer ska dö" Som han skrev på nätet, gjorde att han kunde gripas som tur är..

Av roger - Tisdag 12 dec 10:38

Har varit utan morfinet några dagar.. Var tvungen att köra bil i går, köpte en mikro åt min sjuka mor.. Så glömde jag ta till natten i går.. Själv så har jag valt att vara utan mikrovågsugn, onödig konsumtions vara.. Och jag klarar mig utan..

Av roger - Tisdag 12 dec 09:46

Skulle ha varit på bio i morgon, star wars. Men mina bihålor och hosta sätter stopp för det.. Lite kallare i dag -7 grader och lätt snöfall. Och funderar på att inte raka mig förns nästa år..

Av roger - Måndag 11 dec 13:39

Östersund möter Arsenal hemma i februari.. Hade hellre sett att det blev ett badbyx lag som miland.. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se