Alla inlägg under april 2019

Av Jammar. - 29 april 2019 07:07

Ja vakna av måsarnas skrik och vedkapande bergfinkar nu på morgonen. Sitter och tittar på hur de bygger bo nu under grannens tak. Jag har en sån otroligt varm lägenhet så jag sover med balkongdörren öppen. Men såg att det ska bli svalare i slutet på veckan och lite snö? Vi får väl se hur det blir med det. Har länk med till vedkapen!


Av Jammar. - 29 april 2019 06:24

Fyra grader och sol och regnet lyser med sin frånvaro. Dammet ligger som en dimma många lungor som tar stryk, små som stora.  Tryck 143-104 p65. Bra att piloterna strejkar så vi slipper alla avgaser som trillar ner från himmeln. Miljön är strejkens stora vinnare. Leve strejken!

Av Jammar. - 28 april 2019 08:18

Åtta grader och sol, blir bra väder i dag. Skulle ge mycket för ett regn som spolade bort dammet. Sov lite för länge i dag igen. Det är väl för alla piller man äter (allergi) Tryck 153-114 p79. Ska snart ta vattenkannan och vattna blommor det är den stora vattnar dagen i dag.

Av Jammar. - 26 april 2019 11:16

Allt handlar om vem som ska ha makten och allt brakar inte ihop på grund av klimat hotet.  Kapitalisterna med sina brödraskap som frimurarna som snart får äta sin egen skit till frukost osv. Kampen är aktiv och riktigt het tack vare klimathotet och klimat aktivisterna. Tror vi kommer i en snar framtid få se en förändring som leder till fred och ett mer humant sätt att leva på jorden. Utan religion och knäppa kristna stollar. Eller rasism där vissa tror de är bättre en andra, och att vi har en härskande klass det kommer att vara föråldrat!. Adeln är utsparkad.



Av Jammar. - 26 april 2019 06:54

Suttit och läst om han nationalsocialisternas ledare Jimmie Åkessons påhopp på Greta Thunberg. Man funderar på hur lågt en människa kan sjunka och ge sig på en 16 årig flicka som han gör. Vi alla vet att SD är ett klimatförnekande parti. Men nu tycker man att de har gått för långt. Snart är SD folket inte värt ett dasspapper längre! Heja Greta du är ett föredöme för miljön!

Av Jammar. - 26 april 2019 06:18

Sex grader och mulet. Bar in alla blommorna i går kväll eftersom de sa att det skulle bli natt frost, men det blev det inte. Ja det är bra för miljön att piloterna strejkar. Leve strejken! Ta tåget era jäkla konformist idioter.  Tryck 150-108 p68.

Av Jammar. - 25 april 2019 08:43

Ja mässling, nu vaccineras alla barn för mässling? Jag har haft mässling som barn och det var väl inget märkvärdigt med det. Undrar om ungarna är klenare nu? Skolkamrater och alla i min omgivning har haft mässling det var som inget har hänt. Men nu ska det vaccineras och det blir ett herrans liv om nån får mässling. Har haft två barndomskamrater som dog. Och tåget tog den ena och en bil den andra. Och det var ingen mässling. Det har blivit en över vaccinerings tro och skräck för sjukdomar. Man ska va sjuk som barn så man härdas. Undrar om det är för att göra barn nu, sjuka när de blir gamla och trillar av pinnen då. Så de kostar inget för samhället? Ja de vill att det inte ska finnas så många gamla i framtiden.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards