Alla inlägg under april 2019

Av Jammar - Måndag 22 april 08:37

Funderar på att färga kläder i dag? Sitter och läser bruksanvisningen och blir fundersam? Vågar nog inte ta det i tvätt maskinen. Utan får göra det i en hink? Fan vad feg jag blev nu och osäker. Fast vad kan gå fel? Tvätt stugan exploderar och allt blir svart, Ja men det går ju att fixa? Eller? Ahh nu kom jag på, får fråga en granne.


ANNONS
Av Jammar - Måndag 22 april 07:24

Fem grader och dimma ute, det ska bli finare på dagen. Högt och bra tryck nu på morgonen 170-118 p63. Det är bara att skratta åt skiten. Så gick det bra att skippa kycklingen i helgen efter avslöjanden om skollande levande kycklingar och brutna vingar. Är man djurvän så är man. Har sovit otroligt bra i natt, bra heta drömmar och sådana saker.

ANNONS
Av Jammar - Söndag 21 april 18:53

Om de kristna stollarna är så trygga i sina värdering, varför tar de inte då strid med SD och deras anhang? Mer om detta går att läsa om i tidningen EXPO och det får en att tänka efter.

Av Jammar - Söndag 21 april 16:45

Det är lättsamt när man inte har nån favorit! Djurgården och Frölunda spelar sm final det är 4-2 till Frölunda och tredje perioden ska snart börja. Man kan göra lite allt möjligt som fila naglar dammtorka och sånt. Det kom regn så nu känns luften bättre. Var och hälsa på min fotbolls kompis på sjukan i dag.

Av Jammar - Söndag 21 april 08:52

Åtta grader varmt ute och det är mulet, men vakna på ett alldeles förträffligt humör. Körde ut lite blommor på balkongen i går och det gick bra, de ska härdas. Och måsarna blir bara fler och fler nu. Ja man kan lossas att man bor i en exklusiv trädkoja vi havet i Australien. Inga frostnätter de närmaste dagarna. Tryck är högt igen 151-119 p81. 

Av Jammar - Lördag 20 april 17:31

Konformisterna är roliga de! De kämpar och håller fast vid något som kan vara rena rama fantasin. Vackert väder i dag men alldeles för dammigt så väntar på regn. Roligt att måsarna har kommit.


Av Jammar - Lördag 20 april 06:59

Noll grader ute och sol med måsar som skriker..Tryck 169-117 p69. Glömde lite växter ute på balkongen i går men de verkar ha klarat sig.

Av Jammar - Fredag 19 april 06:16

Fyra grader varmt och blå himmel. Vakna av måsarnas skrik. Läser att flera hundra ex politiker lever på bidrag och får hundratals miljoner kr i bidrag. Politiker som har klagat över hur bidragspengar har betalas ut. Ja det är ju just snyggt hur moderater som klagar över bidrags landet, själva lever på bidrag. Det finns inget som förvånar en längre. Att de inte kan ta jobb i hemtjänsten i stället för att få bidrag. Kan inte arbetsförmedlingen sätta en blåslampa under rövarna på ex politikerna? De är ju pigga på att sätta folk i arbete? Det är skillnad på folk och fä.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se