Alla inlägg under april 2019

Av Jammar - Torsdag 18 april 08:39

Luftfartsverket är maktlösa inför kvällen kvast flygningar, det beräknas att kärringarna har ökat med 25% från i fjol! Det är däremot inte så många drönare i luften, vi ska ligga på soffan och titta på ishockey och fotboll ta en öl. Sexpack ägg och en sexpack öl sen får man se om det blir mer sex!

ANNONS
Av Jammar - Torsdag 18 april 07:17

En grad och sol! Önskar det kunde komma regn så dammet blev bort spolat. Trycket är skyhögt i dag 169-117 p75. Så detta med arbetsplats olyckor nu ska arbetsmiljö verket ta bort inspektörer så nu är det fritt fram för arbetsköparna att slakta arbetare i kapitalismens namn. Det har redan i år dött 21 st på arbetet.

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 17 april 07:48

Två grader varmt och blått där uppe. Ett jäkla tryck i dag 165-121 p84. Undrar om det är för jag åt chipps och tittade på hockey och drack några öl i går? Ska nog inte göra så mycket i dag.

Av Jammar - Tisdag 16 april 16:31

En ny brunhöger moderat har fifflat med våra skattepengar. Har varit skriven hos sin mamma fast han har bott med sin familj i Stockholm  Förvånade att inte brunhögern tar tag i problemen med fifflande medlemmar. Om det skulle va en ensamstående arbetande mamma som fifflade så skulle de skrika så de skiter. Så bra att bönder inte ska få mer bidrag. Bidrags beroende bönder måste klara sig själva. Vi kan inte ha en verksamhet som lever på bidrag.

Av Jammar - Tisdag 16 april 09:08

Dag ett så är det för många järvar så de ska ske en avskjutning. Dag två så är de sällsynta och det ska satsas miljoner kr på forskning. Ja man blir inte klok på de som jobbar på länsstyrelsen. Ja det handlar nog mer om att ge sig själva lön och se till så man har jobbet kvar? Det är som sjukvården först gör man folk sjuka och sen ska man göra de friska. Eller tvärtom.

Av Jammar - Tisdag 16 april 08:25

Fint väder och en grad varmt. Vilket hallå om en kyrka som brinner i Paris? Låt skiten brinna ner för fan. Det är hemskare detta med djurplågeriet mot kycklingar. Det är ju värre att de har höjt priset på snusen, det är hemskt det! Om man sa ta liggunderlag och gå ner till sjön och sola i dag. Bli lite gyllenbrun.


Av Jammar - Måndag 15 april 20:19

Nu kryper de fram de kristna stollarna och pratar om pest pina och senapsgas. Åhh jösses vilka dårar.. Va anarkis och ha roligt i stället..

Av Jammar - Måndag 15 april 08:26

Den allmänna björn vaknar dagen i dag! Den 15 april brukar väckarklockan ringa för björnarna som sover i sitt ide här i mellan delen av landet. Stor försiktighet bör de som vistas i skogen ha! Björnarna har inte ett gott morron humör efter att ha sovit hela vintern.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se