Alla inlägg under april 2019

Av Jammar - Torsdag 25 april 07:51

Sex grader ute och sol. Det dammar nått otroligt så hoppas det blir regn snart. Nu har detta som man har varit rädd för hänt. Polisen och säpo har sålt kartläggning av oskyldiga svenskar öppet till kapitalistiska företag. Och det har skett genom spårning av mobiler. Detta är ju en skandal! Fuck skitsamhället bli anarkister! Ta tillbaka tillståndet för polisen och säpo att spåra folk! Tryck ok 149-116.ANNONS
Av Jammar - Onsdag 24 april 21:05

De kristna stollarna borde skriva en ordbok för negativa ord med en klang av elände.Ja det är bara synd, djävul, Och du som inte, syndaflod osv. Man förstår ju att de är deppade i själen och måste tröst äta, de kristna tokarna. Ja de är ju uppfinnare av allt elände. Gör ni inte som vi säger så hamnar ni i helvetet? De lovar kalvstek i himmelen.ANNONS
Av Jammar - Onsdag 24 april 20:52

Tre ny pinnar efter seger mot Eskilstuna med 0-1 så nu klättrar Östersund i tabellen.

 

Av Jammar - Onsdag 24 april 17:36

Sitter och väntar på fotbollen i kväll., Östersund spelar borta mot Eskilstuna och man undrar om de   kommer att börja slåss? De bråka inbördes mot Hammarby sist om en frispark. Kollar på tempmätaren och vi har plus 30 det är fuck varmt ute.  Häggen slår snart ut.
Av Jammar - Onsdag 24 april 06:54

Fritt inträde på museum eller inte? Nu vill man införa inträde eftersom det är för många som går på museum, det blir för mycket att städa och extra jobb för personal. Det är väl bra att folk går på museum! Och att anställa fler går inte? Vilket jäkla kapitalistiskt synsätt! Fritt inträde och folk på Museum! Kan man slösa pengar på adeln så kan man ha fritt inträde!

Av Jammar - Onsdag 24 april 06:29

Tre grader varmt och strålande sol. Inget regn i sikte heller de närmaste dagarna. Blir så sjuk av dammet så ett bortspolade regn skulle sitta fint. Vi har sommar varme i april nu. Så det har blivit? Undrar vilka som blir utsparkade först? Den Brittiska adeln eller den Svenska? Sätter en slant på den Brittiska, tätt följd av den svenska. Vi måste sluta slösa skattepengar på adel larvet! Tryck 147-107 p75.

Av Jammar - Tisdag 23 april 07:55

Funderar på om adeln är bra för miljön? Tror inte det eftersom de inte reser klimatsmart och gör ingen nytta. Är det inte dags att avsätta adeln för miljöns skull?

Av Jammar - Tisdag 23 april 07:37

Fem grader och strålande sol ute. Med måsar som skriker. Trycket för högt 160-117 p65. Färgningen av kläder i går blev inte så bra. Färgen blev inte bra. Men det är ok. Gör aldrig om det igen om det blir så dåligt, så undrar jag om det är bra för miljön.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se