Alla inlägg under april 2019

Av Jammar - Torsdag 4 april 07:05

Noll grader och blå himmel. Allt är bra. 

ANNONS
Av Jammar - Onsdag 3 april 06:44

Noll grader ute och ser ut som om det ska bli en fin dag. Tryck 136-102 p77 bra morron tryck. Sovit gott i natt. Undrar om de har fångat några råttor i natt ska bli spännande att få höra. Sitter och funderar på om jag ska börja röka i dag? Har aldrig rökt men har funderat på att börja. Sånt som 1995 saker du bör prova på innan du dör.. Annars så har jag provat på det mesta? Så ska jag väl till sjukhuset i morgon och hälsa på min fotbolls kompis, han är mycket dålig nu..

ANNONS
Av Jammar - Tisdag 2 april 18:22

Inne på affären när man står och väljer det man ska köpa så springer det en fet brunråtta mellan hyllorna.. Ja sa till om att de måste skaffa katt men det går inte eftersom de har larm och så. Så det blir väl fällor..  

Av Jammar - Tisdag 2 april 08:05

Inte nog att man ska va rädd för att störta när man flyger, nu finns det en massa löss på planen också. Ja vart är värden på väg? När man ramlar ner så blir man löss biten också. Kommer aldrig mer att flyga.


Av Jammar - Tisdag 2 april 06:38

Noll grader ute och mulet och ingen vind. Tryck 150-110 p72. Trist att första april är över det är roligt att få skämta med modifikation, det borde vara fler dagar om året tycker jag..  Att få skämta om förtryckarna har gjorts i århundraden. Tänker på Molière tex.. Bluffmedel lovar större penis är en bluff. Men folk använder det fel man ska stoppa in pillren i fjongen 15-25 st så blir den större och styvare och blir lite knottrig..

Av Jammar - Måndag 1 april 16:21

Adeln avgår och skänker allt till det svenska folket, slott och alla konton som de har i andra länder.  Men eftersom man måste ha godkänt i svenska och i matte för att söka jobb så vill de ha kvar lite pengar så de kan studera. Så de kan få sommar jobb..


Av Jammar - Måndag 1 april 16:06

KD erkänner nu att allt är en bluff. Det som står i bibeln är bara påhitt och att Jesus och gud finns inte. Påven har just nu gått ut med ett liknande uttalande. De kommer snart att gå ut med ett uttalande som ska förklara vad de ska göra i framtiden. Ett tips är kanin uppfödning.

Av Jammar - Måndag 1 april 08:20

ÖFK tilldöms som segrare i gårdagens match mot Stockholms laget AIK efter nicken i stolpen som man anser är mål. Det blåste till och det är inte tillåtet så ÖFK får tre poäng!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se