Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 13 mars 2020 12:35

Kungen vädjar till de underbetalda och empati utnyttjade kvinnorna inom sjukvården att jobba hårdare. Om kungen kunde skänka sin och adelns förmögenhet till de underbetalda kvinnorna skulle vara bättre så det fick en rimlig lön.



Av Jammar. - 13 mars 2020 11:55

Har blandat egen corona medicin i dag, det blir nog bra? Så tänker jag på om alla människor här på jorden skulle blanda egen medicin så skulle nån lyckas. Anarkistiskt lätt som en plätt. När man vet att det funkar så lägger man ut det.  


Av Jammar. - 13 mars 2020 11:02

Det är underbart för en anarkist att se och höra att det kapitalistiska systemet går på knäna. Så att de kristna stollarna som tror på nått som inte finns, sakta men säkert dör ut. Den kristna sex och mördar sekten i Knutby kommer att få sina straff i dag. Så att de två abortvägrande barnmorskorna förlorade i EU rätten, är ju underbart.  Det enda som är trist är att det inte blir nått konståknings VM, men det står man väl ut med. Så är det trist att folk inte tar pesten på allvar. Snart är halva befolkningen smittade eftersom det inte tas på allvar.

Av Jammar. - 13 mars 2020 08:30

Två grader kallt och blå himmel så skiner solen. Tryck 144-106 p84.  Det tristaste för mig angående pesten är att VM i konståkning ställs in. Men det är ju för en god sak. Tur att man fick se junior vm. Snart ställs allt in. Jag har ställt in mig på att vara inne och inte ute bland folk. Så ska jag fan hålla mig frisk tills medicin kommer. 


Av Jammar. - 12 mars 2020 07:12

Noll grader och halvklart. Tryck 135-107 p67 ok bra. Inte så mycket sport nu framöver och konståknings vm är inställt. Tur man är en självständig anarkist som kan roa sig själv. Bra att USA stoppar resor från Europa, bra om Europa kunde stoppa resor från USA också. Risken är väl att de drar hit mer pest nu. 

 

Av Jammar. - 11 mars 2020 20:52

Åk inte till Åre om ni inte vill sprida pesten vidare. Vilken miss från Stockholmarna att förlägga tävlingar dit. Eftersom Åre är en förort till Stockholm så kommer väl besluten därifrån.

Av Jammar. - 11 mars 2020 19:53

Nu har det visat sig att den alpina cirkusen har dragit hit pesten, flera personer sitter i karantän i Åre och man hoppas på att inga fler har blivit smittade. Vem fan var så dum så man drog hit pestsmittarna? Hur kan man vara så dum så man har internationella tävlingar här? Pesten kommer visst från Norge.



Av Jammar. - 11 mars 2020 19:20

Nu stoppar man tävlingar i Åre i helgen. Tur det så vi slipper pestspridande stockholmare här. Burkar titta på tågen som åker förbi och tänka, tur att de inte stannar här. Hoppas de som åker bil bara åker förbi utan att stanna utan åker tillbaka där de kommer ifrån.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards