Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 2 mars 2020 07:50

Blandat ut choklad kaffet med kok kaffet så nu smakar det bra. Så börgar VM i konståkning i dag för juniorer och våran Emelie Ling och Nickolaj Majorov ska vara med, ska bli spännande att se. Mycket att göra i dag måste diska och ladda mobilen.



Av Jammar. - 2 mars 2020 06:46

Minus fem grader och lätt snöfall har kommit ca 3cm i natt. Och det roliga är att det är snart ljust. Man blir piggare och gladare av ljuset från solen. Tryck 143-102 p67 ok bra undertryck för en gångs skull. Bra att folk har börjat allvarligt hamstra konserver och torrvaror som pasta. Corona pesten kommer att slå till på allvar snart. Och det är egoismens och fjompiga myndigheters fel här i landet. De som har rest ut ur landet borde inte få komma tillbaka utan att ha suttit 14 dagar i hus karantän annars får de inte komma tillbaka. Och stoppa alla stora evenemang. Folkhälsomyndigheten manar till lugn? Och bara det gör så att man känner panik och man tänker jaha snart ska vi dö. Det är som nazisterna sa innan folk gick in i duscharna. Ha ingen panik va lugn.


Av Jammar. - 1 mars 2020 16:44

Te med citron honung ingefära och det lär få en att piggna till. Har varit så trött i dag. Ja och i Finland har ett barn blivit smittad av corona pesten. Och i Norge har en ögonläkare smittat flera han har varit i nord Italien på skidåkning och trodde det inte var nån fara. Han eller hon lär nog inte få jobb på nån infektionsklinik.

 


Av Jammar. - 1 mars 2020 10:15

Har suttit och läst om höger attentatet mot Norrskensflamman som utfördes av högermän som var nazistvänliga, i Proletären.  Där fem st dog därav två barn. Så en efterföljande rättegång som var en fars. Ska skriva mer om vad jag tycker. Kan bli den 3 mars då det är årsdagen av attentatet.

 

Av Jammar. - 1 mars 2020 07:53

Nio grader kallt och mulet, blir inte sol i dag.  Tryck 142-101 p83 ja ok. Dricker ett kaffe som smakar choklad får blanda ut det med kok kaffe mellanrost så går det dricka.


Av Jammar. - 1 mars 2020 00:41

Det svenska hälsoläget är pest. Folk som har haft jobb och tjärnar mycket pengar är nu i panik. Smittskyddssystemet är i totalt kollaps. Så här funkar det här i landet säger en panikartad generaldirektör som att vi ska axeptera det.  Huvuden kommer att få rulla när detta är över, om det kommer att gå över. Allt detta påminner om tsunamin katastrofen då välbetalda fågelholkar hade möten och inget hände. Svåger politiken visar nu sin katastrofala sida då folk har fått jobb som de inte borde ha fått.

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards