Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 17 mars 2020 09:08

Varför kan inte kapitalisterna hjälpa varandra de har ju förmögenheter som de kan ta ut eller hem beror på var pengarna finns. Så kan de kris hjälpa varandra. Slå slipper den skattebetalande arbetarklassen stå för fiolerna. Som de alltid får göra. Är det inte dax för den kapitalistiska klassen att ta hand om sig själva i dessa tider?

Av Jammar. - 17 mars 2020 07:16

Två grader varmt mulet och tre mm nysnö. Tryck 137-105 p79 ja ok. De kapitalistiska utsugarna kastar pengar på varandra nu i olika stödpaket. Helt 100 på att den arbetande klassen inte kommer att få ett öre. Kunde man inte bjuda kapitalist jäklarna och adeln på en resa till Italien nu?  Så hånen från experterna till de äldre att de ska stanna inne och låta nån annan att handla? Man brukar prata om att nästan hälften av de gamla är själva, som har ingen att be handla. Och några pengar för att hjälpa gamla, det finns inte. Jäkla skitsnackare är de allihopa.

Av Jammar. - 16 mars 2020 15:52

Satt på balkongen och lyssnade på experter och myndigheters krismöten. Ja tvätta händerna och hoppas på att du överlever. Men sämst är nog SD och KD som vill ha regler för ensamkommande flykting barn som är sju st. Så arbetskraftsinvandring? Vem fan vill komma hit och jobba nu. Alla partier svamlar och ögonen snurrar runt och de är helt förlamade. Vad ska vi göra. tvätta händerna och besök inga gamla. Som om det var många som gjorde det innan. 

Av Jammar. - 16 mars 2020 06:57

Två grader kallt och blå himmel blir vackert i dag. Tryck 157-115 p76 glömde pillren i går. Nu krävs det kraft tag mot den kraftiga fattigdom som kommer. Beslagta alla förmögenheter även kungen statsministern, adelns, borgarnas o.s.v Och skapa medborgarlöner för alla med de pengarna. Så stoppa all person trafik mellan södra och norra änden av landet NU innan det är för sent. Det finns folk som reser fast de inte ska.


Av Jammar. - 15 mars 2020 21:09

Det kristna svamlet är ett påhitt en fantasi och lurendrejeri. Deras så kallade gudar är ett påhitt.

Av Jammar. - 15 mars 2020 20:31

Har två kompisar som jobbar i ÅRE och de har visat intresse av att få komma och hälsa på. Men jag har sagt NEJ. De kommer ju från ett högriskområde så jag vill inte ha hit de. En kör taxi och har med många stockholmare att göra. Så han får sitta i karantän i minst en månad innan han får komma hit. Myndigheterna har svårt med detta att sätta landets huvudstad i karantän. Utan väljer att spela rysk roulett med övriga landet.


Av Jammar. - 15 mars 2020 18:00

Alla som blir utan lön nu, hur ska de klara sig?

Av Jammar. - 15 mars 2020 13:17

Skinkan klar och nu är ugnen sprutad och ska vänta nu i 20 min. Skinkan finns och den är äkta. Men det gör inte verken gud eller jesus.

 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards