Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 21 mars 2020 14:33

Risk kapitalister på burk som nu sitter och surrar om arbetslöshet och självmord. Annars när de lägger ner företag för att få snabba dollars så är det nyttigt. Vilket jäkla kapitalistiskt skit samhälle vi lever i. Vi klarar av mycket vi folket, som att vara själva. Vi behöver inte vara på krogen varje dag.


Av Jammar. - 21 mars 2020 14:01

Sitter och fryser, undrar om jag har fått pesten? Eller om det är för att jag glömde ölen på balkongen i går? De är kalla som tusan, älgen är tvärblå. Sitter och funderar på att man inte stänger person resandet här i landet. Att det ska vara så svårt. Det är väl som att äta pizza jag äter kanten först så är det gjort. Så stäng Åre fort som tusan annars så hela Jämtland snart smittat och tusentals dör..



Av Jammar. - 21 mars 2020 10:36

Mulet och en grad varmt och det blåser. Tur det är lite sport på tv i dag bandy. Man räknar med rekord tittande på tv. Eftersom sådana som jag har abstinens besvär av att all sport försvann poff. Det går inte att hamstra en sm final eller skicross eller skidskytte. 



Av Jammar. - 21 mars 2020 07:08

En grad kallt och vitt på backen 5mm nysnö. Tryck 145-107 p70 ja. När man fick denna förra året så trodde man inte att den skulle bli så aktuell så fort, för vi har ju kris nu. Tur man hamstrade mycket i höstas så det behövdes inte så mycket nu. När alla andra andra hamstrade. Så blir man arg på myndigheterna när de ena dan säger att bara de över 80 år blir riktigt sjuka. Nu visar det sig att hälften som får intensivvård är under 60 år och samma sak är det i andra länder också. Vem kan man lita på.

 


Av Jammar. - 20 mars 2020 17:44

Dan Hylander.


Av Jammar. - 20 mars 2020 16:55

Netflix ska sänka kvalitén på filmer så därför ska de visa Änglagård och sällskapsresan flera gånger om dan med inlägg av Wahlgrens värd. och Södertälje polisen Norrmalms polisen Det blir trist för de som blir inlagda på Netflix eftersom de kommer att anses som filmer av sämre kvalitet. Detta gör de så att inte nätet ska belastas under pestens tid. Även YouTube gör samma sak, bara spelar skit.






Av Jammar. - 20 mars 2020 15:03

Nu har vi en massa stockholmare som reser land och rike runt och smittar folk med pesten. Och slipper stå för konsekvenserna. Ska det vara så?

Av Jammar. - 20 mars 2020 14:45

Åre är nu lika nersmittat av pesten som Stockholm. Om de kunde lyssna på vad man säger. De får skylla sig själva.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards