Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 22 mars 2020 22:19

Suttit och lyssnat på den ena och den andra, och de flesta har varit kapitalister. Skräms över tanken att den vanliga arbetande människan kommer att offras som kanonmat för att kapitalismen ska få fortsätta härska. I pestens tid så slåss de kapitalistiska utsugarna om att få fortsätta med sina utsugar metoder. Och att nu de kristna stollarna lovar kalvstek i himmelen hjälper föga.


Av Jammar. - 22 mars 2020 14:45

Nu höjs röster på att Åre ska gå i karantän på grund av egoistiska stockholmare. Flera läkare har varnat för detta och vill nu se krafttag innan allt går överstyr.

Av Jammar. - 22 mars 2020 12:48

Stoppa alla sammankomster över 5 personer i landet och förbjud allt person resande utanför alla stora städer här i landet. NU. Annars så har vi lastbilar som kommer att åka omkring här i landet och hämta upp lik som kommer att dumpas i massgravar.

Av Jammar. - 22 mars 2020 12:16

Att stänga skolor är så obota dumt. Stoppa resandet! I går så såg jag flera bilar med släpvagnar och skotrar. Folk stannar här för att handla mat och sprit på systemet. Tycker synn om personalen som blir exponerade av smittade av pesten. Så stoppa allt resande NU. Inga turister får komma hit. De är väl väkommna när pesten är över.

Av Jammar. - 22 mars 2020 11:38

Gjorde självtestet på nytt och tog bort lungsjukdom eftersom astma är en infektion i luftrören. Så nu kan jag sitta och knapra ingefära. Suttit och tittat på tv och hört Glenn berättat om hur det är Italien. Där lastbilar hämtar lik. Och berättat om hur som till synes friska smittar. Tänkte på att vi ljuger för oss själva för att få göra som vi vill. Nu gäller det att få stopp på resandet här i landet det är väl det viktigaste och det måste göras omedelbart. .

Av Jammar. - 22 mars 2020 10:57

Jaha gjorde corona testet på nätet och svaret blev att jag ska ringa sjukvården 1177. Glöm det! Jag ringer ingen sjukvård.


Av Jammar. - 22 mars 2020 08:37

Noll grader ute och mulet. Tryck 143-106 p74 har glömt om jag glömt att ta pillren i går. Lite mer kaffe så kommer väl minnet tillbaka? I dag blir det en karantän dag inne. Har ingen lust att gå ut och man har väl samhällsansvar,,, Ler.. Och så är bolaget stängt. Men i morgon ska jag ut. Jaga ungdomar med käppen. Det är det nya måndags nöjet här i byn för oss äldre. Jaga ungdoms ligister med käppen. Och är det nån kristen stolle i vägen får de smaka på käppen de också.


Av Jammar. - 21 mars 2020 14:52

Kul att rimma: Man kan stoppa en app i röven så är Coronan över.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards