Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 24 mars 2020 19:53

Det totala vansinnet i ÅRE. Stäng åre nu för att rädda liv.

Av Jammar. - 24 mars 2020 19:17

Ja jösses. Prata just med min kompis i Åre som kör taxi ja och han berättade om de som är smittade blir körda till Östersund i Taxi, Han är skiträdd nu och ska jobba på torsdag.  De smittade har ett munskydd som är gjorda av papper och han har blivit tillsagt att att köra fläkten på högsta fart. Det är skyddet. Han kommer inte att överleva detta. Han har haft hjärtinfarkt och så. Vi sa så här innan vi la på, när pesten är över så får vi ha festen. 


Av Jammar. - 24 mars 2020 17:27

Nu får bara mat bara serveras vid bordet. Frukost buffé är förbjudet. Och alla andra bufféer också. Restaurang maffian har hittat ett kryphål. Vi vet ju att mycket av de kriminella finns inom restaurang branschen. De flesta av skjutningarna och sprängningarna har med restauranger att göra. Och nu har maffian fått de styrande att komma med en obota dum ide om att all mat ska serveras vid bordet. Är det maffian eller regeringen som styr? Vi får inte äta på golvet längre.


Av Jammar. - 24 mars 2020 14:30

Jämtlänningars liv offras som kanonmat för att riskkapitalistiska flamsare ska få komma hit och åka skidor i påsk. Man räknar med att pesten kommer att spridas rekordartad. Beslutet togs visst i dag men man vädjade samtidigt att turisterna inte skulle resa hit? Ja ja det vet man hur mycket det är värt. Egoistiska kapitalister tänker på andra pyttsan.

Av Jammar. - 24 mars 2020 06:23

Två grader varmt och blåser mulet. Tryck 136-105 p66 ja ok. Reletivt lugn fast jag måste ut på kapitalisternas pest minfält i dag. Om man är försiktig så ska det gå bra. Men det finns ju alltid de som vill smitta. Eftersom jag är sjuk så måste alla andra också bli sjuka, så tänker vissa. Så förnekarna, ja farorna är många när man ska ge sig ut i vida värden i dag!

Av Jammar. - 23 mars 2020 11:16

Det finns just nu två krafter i samhället som strider om makten. Den ena vill att gamla och sjuka ska stanna inne i total karantän så att de riskkapitalister som saknar solidaritet kan få resa till sina backar och stugor och flamsa på med utförsåkning och skoteråkningen.  Så den andra sidan som vill stoppa resandet eftersom pesten smittar mellan personer. Den sidan tillhör jag. 


Av Jammar. - 23 mars 2020 08:38

Höj lönerna för de underbetalda kvinnoyrken nu. De måste få ett kvitto på att de uppskattas. Inga fjuttiga 3-4% utan rejäla ökningar på 10-25%.

Av Jammar. - 23 mars 2020 07:47

Minus fem grader ute lite Simpson himmel. Tryck 135-111 p81 ja ok. Hoppas de kapitalistiska egoistiska gör som statsminister bad om i går. Reser inte i landet utan stannar hemma och reser inte. Visar hänsyn! Vi får väl se hur det går.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards