Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 4 mars 2020 13:04

Nu vill den kapitalistiska utsugare företagar klassen att den svenska arbetar klassen ska sänka sina löner i corona oron så de kan behålla sina villor och kunna åka på sina lyx semestrar. Nu får kapitalisterna ställa upp på den arbetande klassen och själva sänka sina löner och skapa arbetar fonder för kriser som denna. Så det blir inget av med sänkta löner för den arbetande klassen, kapich.


Av Jammar. - 4 mars 2020 11:51

Knata till affären och köpte ärtor och rimmat sidfläsk ska bli ärtsoppa tills i morgon. Lägger ärtorna i blöt i 24 timmar så blir man inte så fisig. Så bara en lök. Köpte ett kg fläsk halva är i ugnen med massor med örter som ska bli smörgåsmat. Har skärmaskin så det blir tunna skivor. Har i ugnen på 125 grader i två timmar och avslutar med högre temp så det blir en knaprig yta.  Så hämta jag ut några rör snus. Handlar på internet det blir billigast så. Det var nästan gröna gräsmattor för 14 dagar sedan.  

Av Jammar. - 4 mars 2020 07:47

Minus tre grader och lätt snöfall, vakna nyss så det är ljust också. Skönt att få vakna och det är ljust ute. Tryck 139-105 p80  ja ok. Undrar om corona gubben gillar snön? Den kommer inte hit på grund av allt snöande, det är nog 20 cm nysnö. Så skulle jag inte åka till Italien om jag så fick en biljett och betalt. Man är väl inte dum.

Av Jammar. - 3 mars 2020 17:09

Låt mig vara miss förstådd blir nog årets rubrik på kvinnodagen affisch  den 8 mars.

Av Jammar. - 3 mars 2020 15:58

Lovade en kommentar angående terror dådet mot Norrskensflamman den 3 mars 1940 då fem höger män, som fyra var militärer och en journalist från en höger tidning. Kan ha varit fler inblandade men eftersom rättegången var en fars så röjdes flera bevis undan. Ja ett nytt fiasko av svensk rättsväsende.


Av Jammar. - 3 mars 2020 11:16

Ja Telia och en del kanaler bortplockade ja det är ok för mig 5 är ju bara skit men kommer att sakna Big bang, plocka bort Axess TV också. Har stort paket. Men har blivit lovade C more i stället och nu sitter man och väntar?



Av Jammar. - 3 mars 2020 07:16

EU manar till behärskning angående corona pesten och att vi inte ska vara så hysteriska. Samtidigt som de stänger alla dörrar för utomstående även för barn som de menar inte smittar, till parlamentet. Så sitter de där inne och är rädda för pesten. Det är sköna EU politiker vi har. Vilka jäkla skitstövlar.


Av Jammar. - 3 mars 2020 05:42

Minus fem grader och nysnö. Vitt o fint på backen men svart på himmelen. Tryck 142-109 p65 ja ok. Tur vi har elektricitet som kan lysa upp i vintermörkret. Men snart blir det ljust, det går fort nu över 10 min per dag. Solen ska gå upp 06.57 i dag här i mellersta delen av landet.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards