Alla inlägg under mars 2020

Av Jammar. - 9 mars 2020 18:20

Var in till stan i dag och köpte corona pest smittar handskar i dag. Så man kan använda kontant maskiner och handla. Eftersom vi har massor av turister här, stockholmare och annat pest folk. Smittskyddet tillåter fortfarande resor för stockholmarna. Smittskyddet gör allt för att resten av landet ska bli smittade.  

Av Jammar. - 9 mars 2020 07:24

Om det vore flyktingar som spred pesten så skulle folk skrika så de skiter. Sätt Stockholm i karantän NU innan det är försent. Snart dör folk för de rika kapitalisternas skull. Så de rika ska få mer pengar så de kan åka på sina lyxsemestrar och sina lyx hus. Dela ut munskydd till befolkningen så de skyddar andra. 


Av Jammar. - 9 mars 2020 06:28

en grad varmt och redan ljust jösses vad trevligt. Och det ser ut att bli en fin dag. Tryck 142-106 p72 ja ok. Så sitter jag och ä lite småförbannad på De rika jäkla smittspridare stockholmare som har bestämt att det ska vara tävlingar i ÅRE. De skiter i att de sprider pesten till de mellersta delarna av landet. Det är ungefär som "är vi smittade så ska alla andra också vara smittade"  Fuck rika kapitalister.

Av Jammar. - 8 mars 2020 17:27

Orkar inte gå ut med soppåsen i dag. Tänker på skapelse processen här på jorden då rymd gubbar for förbi och tömde slaskhinken och därifrån kommer vi. Från slaskhinken är vi skapta. Prisa slaskhinken och sjung dess lovsång i sopornas paradis. Be och var rättfärdig så hamnar du i sophinkens botten skrap.


Av Jammar. - 8 mars 2020 06:19

Noll grader och det ljusnar så fort nu. Tryck 144-100 p69 ja bra. Undrar om det är så det regnar ser så ut. Får snart öka vattningen på blommorna till tre gånger i veckan snart. Är fortfarande helt slut efter all konståkning och sport från i går.

Av Jammar. - 7 mars 2020 18:26

Juniorerna levererar åk som seniorer vilken underbar tävling det blev.. Fick se några kvadrupplar och det blir man ju glad över.  Att man inte visar dessa tävlingar på svt begriper jag inte? I stället för utförsåkning.

 

Av Jammar. - 7 mars 2020 16:06

Damernas eller flickornas fria program är nu på g. Här kommer youtub länken.

Av Jammar. - 7 mars 2020 13:28

Man får ståpäls. Heja Frida skön att du slog dopade läppsalvan på hennes hemmaplan.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards