Alla inlägg under maj 2018

Av Jammar - 27 maj 2018 10:07

Skön morron promenad innan tvättstugan och att det blir så varmt. Och gissa vem jag träffade jo hon med stort Mmmmm.. Blev alldeles till mig..

 

ANNONS
Av Jammar - 27 maj 2018 07:16

Hur tusan ska detta funka? Fick ett tipps om att man kan bleka vittvätt genom att ha det liggande i blekmedel nån timme innan tvätt? Hoppas det fungerar? Tur man inte har nått luktsinne för jag tror det luktar? Otroligt smart av mig att ta en tidig tvätt tid så man slipper va i tvättstugan på eftermiddagen? Ler..

ANNONS
Av Jammar - 27 maj 2018 06:08

Sex grader och ljusblå himmel med sol. Såg att i morgon kan det bli 30 grader varmt om inte SMHI tagit fel? Vakna av att måsar hade nån typ av diskussion om vem som kan skrika högst. Och så fort jag vaknar så kommer tankarna på ? så funderar jag på hur man kan bli betuttad i någon så? Jag skulle kunna hämta ner månen till henne om hon bad mig. Om det är hjärnan som spelar mig ett spratt? Hon kanske är en häxa och har förtrollat mig med sina häxprylar. Tycker hon är så otroligt vacker och har en röst som får det hårdaste stål att mjukna. Så är hon otroligt snäll. Tur att ingen vet vem jag är?

 

Av Jammar - 26 maj 2018 19:55

Ny seger till ÖFK och nu denna gång mot Häcken med 2-0..

 

Av Jammar - 26 maj 2018 10:43

Politiska vildar borde inte ha de bidrag de får i dag. Tycker det är ett totalt slöseri med våra skattepengar. Oftast har de fått lämna sina partier eftersom de är totala knäppgökar, och gör absolut inget utan är bara närvarande och inkasserar sina bidrag. sd partiet har flest vildar som bara petar näsan och inkasserar bidrag..

Av Jammar - 26 maj 2018 05:35

Ljus blå himmel sol och 11 grader. Tror det är bara måsarna och jag vaken? Blir bra fotbolls väder men jag ska inte dit och titta. ÖFK ska spela hemma i kväll mot Häcken. Har nån som snurrar i skallen försöker få bort na med massor med kaffe? 

Av Jammar - 25 maj 2018 06:10

Elva grader och ljusblå himmel ungefär samma färg som en skjorta jag har. Lär bli en skön varm svettig dag. Kaffe är nog bäst på morgonen och jag blandar själv hälften kok och brygg så olika sorter arabiskt eller colombianskt. Gott blir det. Så använder jag en kaffepress blir bästa kaffet av en sån! Och så blev det en macka med egenodlad spenat med tonfisk och majonnäs. Var och köpte en ny brödrost och den är jätte bra Den rostar jämt och känner skillnad på fryst bröd och färskt så man slipper skruva på termostaten.  

 

Av Jammar - 24 maj 2018 08:39

I nu så är det kopparslagare som alltid dan efter fotboll? Kul vinst i går. Har aldrig sms refererat fotboll med kompis som ligger på sjukhus förut. Tur man har fria sms skickade 26 st i går kväll. Tack Telia! Sol i dag och 11 grader ute. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se