Alla inlägg under maj 2018

Av Jammar - 8 maj 2018 17:45

Har glömt vad jag ska blogga om? Lite lugnt med hockeyn i kväll så när det är 26 grader ute och snö på gräsmattan så. Har man tid och skriva om inget och ingenting. Lite rädd för att posten har slarvat bort brev från sjukvården jag ska ju snart opereras. Snart ramlar tarmarna ut. Får gå och hålla in tarmarna när jag är ute och går så de inte ramlar i backen..

ANNONS
Av Jammar - 8 maj 2018 07:56

Då man låter slumpen styra sitt liv! Som t.ex hittar man inte diskproppen så diskar man inte eller när dammsugaren inte funkar så dammsuger man inte. Jag rättar mig inte efter hur majoriteten lever. Ska är ett ord som man sällan använder, utan vi få se är ett bättre ord.

ANNONS
Av Jammar - 8 maj 2018 06:40

Allt går bra ekonomin är god arbetslösheten sjunker, skolan funkar, sjukvården är lite si så där, rasist jäklarna har det svårt. Men det bästa är nog att få va ungkarl när det är vm i hockey. Ja jag har det så bra!

Av Jammar - 7 maj 2018 05:21

Höger packet och sd med de kristna stollarna blockerar alla viktiga frågor som sjukvård, skola, arbetsmiljö osv. i Svensk politik just nu! I stället för att höja lönerna och göra det bättre för den arbetande klassen. Så vill M sänka löner och sänka ribban i arbetsmiljöfrågor. Det är bättre för Sverige om det finns en fattig klass och att folk dör på sina arbetsplatser. sd politikernas sjuka i att bara se allt i främlings fientlighet, smittar som pesten. De kristna stollarna vill blunda för miljöhoten och i stället öka nedsmutsningen av jorden. De lägger ödet i händerna på nått som inte finns. Och liberalerna och centern är lika tråkiga som en burk grön blåa ärtor..

Av Jammar - 6 maj 2018 20:10

Solstormarna över för denna gång. En solstorm innehåller protoner som kan vara skadligt för människan. Dessa protoner är högenergiprotoner och kan vara skadlig för människokroppen. Jag kan få migrän av kraftiga protoplasma utbrott som i dag. Det tar ca 15 min till två  timmar från ett solutbrott tills dessa laddade partiklar når jorden. Tur vi har ett kraftigt magnetfält kring jorden.


Av Jammar - 6 maj 2018 14:28

Solvindar är för närvarande hög 713,3 km/sek. Problem med elektronisk utrustning kan förekomma. Ja det osynliga hotet som styrs av slumpen? Och det är många jordbävningar och vulkanutbrott just nu. Lite överallt kring plattorna..


Av Jammar - 6 maj 2018 10:22

Söndags lunch.


En burk vita bönor i tomatsås. (ska va burk med ölring så man slipper använda konservöppnaren)

Två lagom stora varmkorvar som skäres i bitar.

En lagom stor feffaroni som man klipper med en sax i bitar.

Så toppa med persilja.

Ha vita bönorna i en kastrull med korven och fefaronin. Låt puttra i 10 minuter.

 

Av Jammar - 6 maj 2018 07:22

Undrar hur många trollkonton sd politikerna har? Har funderat på denna fråga snart i ett år, hur nätsvansen med trollkonton misstänkt följer vissa sd politiker och höjer de till skyarna med de mest idiotiska åsikter. Ja ja så kan det va? Det är molnigt men sol och tio grader här, och växterna har fått vara ute i natt, och de verkar inte ha lidit av det.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se