Alla inlägg under maj 2018

Av Jammar - 16 maj 2018 20:07

Att få försvinna in i musikens mystiska värd. Det är nått ingen politiker eller ordningsmakt kan tas i från folket.

ANNONS
Av Jammar - 16 maj 2018 18:42

Det smutsigaste man kan göra mot naturen och närliggande områden är uranbrytning! Nu vill sd partiet göra uranbrytning tillåten! De vill inte bara göra landet till en soptipp de vill även göra det otroligt giftigt att leva här! sd partiet är ett fegt och förödande val för landet.

ANNONS
Av Jammar - 16 maj 2018 08:37

Extra glad blir man hör att äntligen så ska slöseriet med våra skattemedel till adeln ses över. Kasta ut dom från bidragsberoendet och tvinga dom att ta riktiga jobb. Man borde göra samma sak med politikerna också.

Av Jammar - 16 maj 2018 06:45

Soligt och 13 grader blå himmel. Det gick ju bra i går på hockeyn sv ru 3-1 och en otroligt bra match. det bästa jag sett på länge. Europeisk hockey är den bästa. can och usa hockeyn är bara bökig. En vilodag i dag från hockeyn. Man bör nog vara ute lite? 

Av Jammar - 15 maj 2018 18:24

Trump gör allt för att höja oljepriset även om barn och spädbarn blir dödade! Nu har han gått för långt hoppas på sanktioner mot USA från den övriga värden. Eftersom allt handlar om att få höja oljepriset.  Nu har kapitalismen spårat ut.

Av Jammar - 15 maj 2018 17:52

Slakten på palestinier och muslimer fortsätter, även spädbarn finns bland de döda. USA stöder Israels massmord vid gränsen av protesterande demonstranter, mot flytt av ambassad. Detta går till nutidens värsta massmord med överfulla sjukhus och över tusentals skott skadade och hundratals döda. Läkare utan gränser ber israel att sluta med dödandet.

Av Jammar - 15 maj 2018 08:53

Femton stycken har dött på sina arbeten i år och inget politiskt parti vill göra nått åt saken. Och det genom att höja straffen för arbetsköpare till fängelse. Skulle få ner dödsfallen markant. Att satsa på arbetsmiljön ska löna sig. Slarvar man så blir det fängelse. Punkt slut.Av Jammar - 15 maj 2018 06:21

Tio grader blå himmel kol lugnt och viken är spegelblank. Gick i kortbyxor för första gången i går och det ska va lika fint i dag. Gratis reklam för Ipren?  Ska försöka hålla mig undan alla måsten denna dag. Ska ladda till hockey matchen i kväll det är ju ru-sv. Två spelskickliga lag så jag hoppas på en spännande drabbning i kväll. Lite bök och fina passningar Europa spel som man säger. Skulle ha varit med på ett stormöte i kväll men känner inte för det. Jag är ju anarkist och gör som jag vill!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se