Alla inlägg under maj 2018

Av Jammar - 5 maj 2018 12:22

Kinesen Fan spelar pingis med svensken Karlsson Kineserna är i en klass för sig! Så är det snart hockey och en liten godbit eftersom Östersund spelar mot Norrköping kl 16.. Det är mycket sport i dag..

ANNONS
Av Jammar - 5 maj 2018 06:47

Ett tufft ställe att bo på just nu. Räkna till minst ett tiotal jordbävningar och vulkanutbrott den senaste timmen. Här är det lite molnigt men solen lyser och det är fyra grader. Såg att det ska bli varma nätter nu så hinkarna åker ut för att stanna där. Det växer.


ANNONS
Av Jammar - 4 maj 2018 21:51

När ljuset i slumpen hittade mig, då blev jag frälst i slumpen. Slumpen styr våra liv. Det går bra för sv i hockey vm de leder med 4-0 mot Vitryssland. Det är en fin kväll solen är på väg ner och det är 8 grader.

Av Jammar - 4 maj 2018 12:36

Sitter och tittar på bordtennis och blir så super imponerad över damerna som spelar så bra. De är unga och har så mycket erfarenhet Jag hejar på Kineserna som nu spelar Nordkorea mot Japan.

Av Jammar - 4 maj 2018 08:55

Hawaii håller visst på att flyga i luften. Det är inga terrorister utan vulkan utbrott blandat med jordbävningar. Det är inget nyttigt ställe att va på i dag..

Av Jammar - 3 maj 2018 09:26

Den sämsta filmen jag nånsin har sett. Tarzan the ape man från 1981 på Netflix. Efter som hon Bo Derek var med så var det ju tuttar. Ja man är ju man och inte onormal, så var man ju tvungen att titta på hela filmen. Men fan vilket skit...

Av Jammar - 3 maj 2018 05:42

Om man skulle ta alla dessa miljarder som moderater och sd vill lägga på poliser och istället lägga pengarna på att  förbättra arbetsmiljön och renoverar hyresrätter utan att chock höja hyran så folk kan bo kvar! Höj bidragen för sjuka och arbetslösa. Nyöppna fritidsgårdar så behövs inte alla dessa snutar! Det blir billigare och folk skulle må bättre.

Av Jammar - 2 maj 2018 19:32

Det är ju jättebra att de syntolkar i fler kanaler. Kollar just på Simpson och trodde att jag har blivit riktigt knäpp.. De kan väl tala om innan de syntolkar. Man blir ju nojig ju. Man tror ju att säpo har tagit över teven.. he..Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ jammar jammar jammar med Blogkeen
Följ jammar jammar jammar med Bloglovin'

Musik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se