Alla inlägg under maj 2018

Av Jammar - 11 maj 2018 15:53

Roligt har man ofta.. Nu har moderaterna slagit alla rekord. Deras nya valslogan är lika för alla, men dit räknas inte fattiga, bidrags tagare, flyktingar eller de som har de sämsta jobben. Som antikens Grekland där demokratin föddes. Demokratin var då bara för rika män. Fattiga, slavar och kvinnor fick inte va med i demokratin och rösta. Man tror inte det är sant...

ANNONS
Av Jammar - 11 maj 2018 08:28

Blött på backen och 13 grader lite stänk i luften hurra, så dammet och annat skit i luften försvinner. Käftar ofta och gärna med sd politiker och de tycker jag gör det bra som tar tag i sådana småproblem som miljön? Så en röst på sd partiet bler att vi kommer att leva på en soptipp! Jag är Anarkist så jag röstar inte men ser vart miljö ned skitarna gör och kan ge för konsekvenser. Miljön är ett för det finns fler stora problem. Som man måste ta på allvar!

ANNONS
Av Jammar - 11 maj 2018 07:56

I Polen sänkta löner med 20% för politiker. Tycker man borde göra det här också, men även för höga chefer! Adeln borde få sänkta löner de med. Många som borde få sänkta löner i detta landet.. För nån skatt betalar ju inte det rika packet..

Av Jammar - 10 maj 2018 07:44

Sol och 13 grader blå himmel, blåser inte. Förstår inte varför man har huvudvärk dagen efter en hockey match? Och det gick ju bra i går också. Så gillar jag Larssons spel, han som ser lite galen ut. Så finns det inga måsten i dag och det är väl tur det.

Av Jammar - 9 maj 2018 22:10

Politiker med dålig självkänsla använder trollkonton som de får nån typ av självkänsla för inför valet. Det är ganska vanligt hos sd politiker att använda så kallade nättrollkonton för att stärka deras självkänsla.

Av Jammar - 9 maj 2018 19:20

Är detta en bild från ett bombat Syrien eller från kommunen Krokom där man skiter fullständigt i reglerna om folks hälsa och väl? Att man sopar gator den torraste dagen på året och inte vattnar..

 

Av Jammar - 9 maj 2018 08:34

Det är sommar med allt i dag. Det är superhäftigt väder ute och vakna med dundrande hårdhet. Det är redan 15 grader men det är en snöfläck kvar på gräsmattan. Så har de börjat sopa gatan på årets torraste dag och så vattnar de inte. Att det ska va så svårt att fatta att det finns folk som inte tål dam.

Av Jammar - 8 maj 2018 18:20

Nu kommer jag ihåg vad jag skulle blogga om. Jo adeln och deras jökande. Varför inte sända en låda med kondomer till slottet så vi den arbetande klassen slipper betala för deras avkommor. Undrar om de har sving med andra kungahus så att generna blandas på ett bra sätt? De har ju sinnessjukdom i släkten.

Att vi ska med skatten pengar betala för deras vidlyftiga levande tycker jag är fel!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se